Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote: ↑17/01/2024 22:08
Sta ono rekoste,..koga ste preporuciti za reparaciju kocionih klijesta u Sarajevu??
@Al'din
MoRe li se to uraditi kod tebe, tj...preko tebe, imad li kakve preporuke??
Hen na Stupu, ja tamo saljem, tj skinem pa odnesem. Sad se drugacije zovu.
A tu blizu njih, par metara, ima neki servis, mozda kod njih pa pjeske lagano
nepass1 wrote: ↑24/01/2024 11:57
Nije za mehanicare ali dosta raje cita. Gdje napuhati gume? Gdje god odem po pumpama ne radi aparat. Je li proradio na petrolu na dobrinji?
Neki dan sam prolazio pored El Tarika u Velešićima, radio im je aparat za pumpanje guma.
Nije za mehanicare ali dosta raje cita. Gdje napuhati gume? Gdje god odem po pumpama ne radi aparat. Je li proradio na petrolu na dobrinji?
Ovo nosim u gepeku i to original vauvau, ako je netacno ili crkne zna se razlog
Eno ga i meni original u gepeku ali mi mrsko slagati nazad
Operativac11 wrote: ↑23/01/2024 21:53
Pozdrav treba mi ellektričar u Sarajevu koji će pregledati kutiju osigurača kod motora, negdje gubi kontakt i neće nekad da upali.
Vozilo Peugeot 206 2.0 HDI
Ja sam za sitne stvari isla kod Buce u Koloniju, covjek je korektan i popravio mi je. To je neko moje iskustvo.
konektovan wrote: ↑17/01/2024 22:08
Sta ono rekoste,..koga ste preporuciti za reparaciju kocionih klijesta u Sarajevu??
@Al'din
MoRe li se to uraditi kod tebe, tj...preko tebe, imad li kakve preporuke??
Hen na Stupu, ja tamo saljem, tj skinem pa odnesem. Sad se drugacije zovu.
A tu blizu njih, par metara, ima neki servis, mozda kod njih pa pjeske lagano
Ako budem radio uskoro,..to ce biti "preko" tebe..