dr_Evil wrote: ↑25/01/2024 13:27
W0rM wrote: ↑25/01/2024 13:24
sta god da kazem, nece valjati

to znas i sam, jer je tesko naci nekoga ko ima integritet opcenito, a jos teze predstaviti nekog ovdje na forumu, gdje smo jel' svi sa IQ 200+ jer je Mensa za nas djecija organizacija
Nego jel' realno po tebi Trojka obavlja dobar posao i ako da, zasto?, a ako ne, zasto?
Ja sam rekao od prvog dana da ne obavljaju dobar posao. Obecali su mlade, obrazovane i sposobne, a dobili smo stare prdonje. Obecali su nestranacki kadar, dobili smo djecu od onih iz stranke. Obecali su hapsit svaki dan, da ce po banderama visit zeleni termiti, pa evo stadose na nacelniku opstine, qurko od ovce.
Kad vidim 500 tajkuna iza resetaka onda za mene rade dobar posao.
E hajd sad ti reci meni, ko ce umjesto Trojke? Imena kolega kandidata i stranaka!
Posteno si rekao, navest cu par primjera ljudi (ne nuzno stranaka) koji su meni oke.
- Semsudin Mehmedovic, odskace definitvno od svih, politicki zreo, zelim da vidim gdje ce ovo s njegovom strankom otici.
- Denis Becirovic, fali mu ostrine, trenutno je isto tupa ostrica. Iskustva, dakako ima, a i znanja, pratio sam njegov rad dok je bio u DN.
- Heleza do sada nisam primjecivao, ali za sada ima vise damu nego citav Trojkaski vrh
- Ima jedna osoba u SDA (licno je znam), koja nije na listama, covjek za 10, ali nikada nece doci na plakat i na izbore i to je vjerovatno i tuga SDA, sto imaju kvalitetnog kadra, koji ne moze od ovih starih da napreduje.
- Mirnes Ajanovic mi je nako interesantna figura, ponekad se javi, sad bavi lokal-politikom koliko sam primjetio.
Hajmo reci, da je to neki krug ljudi u vrhu za koje ja smatram (a mozda grijesim), da su kud i kamo dobri i kvalitetni za BH politiku.