Čudi me da ti i slični, u svojoj nenadmašnoj ljubavi spram Komše, niste mu pripisali i zasluge za dovođenje Von Der Leyen i Rutte-a u Predsjedništvo BiH.
Možda ih Komšić na skijanju upoznao, pa pozvao u Sarajevo?
Čudi me da ti i slični, u svojoj nenadmašnoj ljubavi spram Komše, niste mu pripisali i zasluge za dovođenje Von Der Leyen i Rutte-a u Predsjedništvo BiH.
Ti kao forumska pojava bi se trebao pljunuti u lice svakog jutra samo radi svoga botovanja po forumu, pogotovo kad se uzme u obzir tvoje pisanje prije izbora i sve ono sto su ti politicki miljenici obecavali pa iznevjerili. I kao tokvog Komsic nije nista gori politicar od Trojkini naprotiv jos kad se uzme u obzir politicka eliti NiP-a. Nikakva ljuba prema Komsicu, licno mislim da je mogao i morao bolje.Škobo Habu wrote: ↑24/01/2024 12:47Čudi me da ti i slični, u svojoj nenadmašnoj ljubavi spram Komše, niste mu pripisali i zasluge za dovođenje Von Der Leyen i Rutte-a u Predsjedništvo BiH.
Možda ih Komšić na skijanju upoznao, pa pozvao u Sarajevo?![]()
Moje mišljenje na temu Komšića je konzistentno nepromjenjeno već više od jednog desetljeća.BHCluster wrote: ↑24/01/2024 12:59
Ti kao forumska pojava bi se trebao pljunuti u lice svakog jutra samo radi svoga botovanja po forumu, pogotovo kad se uzme u obzir tvoje pisanje prije izbora i sve ono sto su ti politicki miljenici obecavali pa iznevjerili. I kao tokvog Komsic nije nista gori politicar od Trojkini naprotiv jos kad se uzme u obzir politicka eliti NiP-a. Nikakva ljuba prema Komsicu, licno mislim da je mogao i morao bolje.
A Bosna i Hercegovina u najdubljoj politickoj krizi od potpisivanja DMS, osim ako ti mislis da VP, Amerikanci...Škobo Habu wrote: ↑24/01/2024 13:17Moje mišljenje na temu Komšića je konzistentno nepromjenjeno već više od jednog desetljeća.BHCluster wrote: ↑24/01/2024 12:59
Ti kao forumska pojava bi se trebao pljunuti u lice svakog jutra samo radi svoga botovanja po forumu, pogotovo kad se uzme u obzir tvoje pisanje prije izbora i sve ono sto su ti politicki miljenici obecavali pa iznevjerili. I kao tokvog Komsic nije nista gori politicar od Trojkini naprotiv jos kad se uzme u obzir politicka eliti NiP-a. Nikakva ljuba prema Komsicu, licno mislim da je mogao i morao bolje.
Opet ponavljam, Trojka je na diplomatskom planu uradila više za godinu dana nego li Komšić za sve svoje mandate.
On po pitanju agitovanja, lobiranja i diplomatske ofanzive samo je uljebljavao sebi bliske ljude.
I prič'o priče za malu djecu poput tebe.
Je, da su Bakir&Željko u tandemu na vlasti - do sad bi NATO bio na Drini.
Bakir je proslost a DF ste ugasili na proslim ili pretproslim izborima ne mogu se sjetiti tacno pa ne znam o kojem Zeljki pises. To za tuzbu se slazem, medjutim ne vidim da je neko drugi uradio bilo kakvu studiju o pokretanju nove tuzbe kad uzmemo u obzir presudu Stanisicu i Simatovicu?Škobo Habu wrote: ↑24/01/2024 14:32Je, da su Bakir&Željko u tandemu na vlasti - do sad bi NATO bio na Drini.![]()
Ne može biti dublja kriza od gubitka tužbe za agresiju od strane Srbije. Ta kriza se nikad nije prevazišla.
Predrag Kojović : Neću dati podršku Čavari koji je u Busovači dočekao ratnog zločinca
Nermin Nikšić: Sa ljudima koji se nalaze na crnoj listi naravno da nismo spremni surađivati
Predrag Kojović: Ako opozicija pobijedi, 14 prioriteta će biti usvojeno u prva tri mjeseca nove većine. Ako ne bude, ja lično ću preuzeti odgovornost.
Edin Forto: Naša stranka nikada neće koalirati s organizacijom čiji su čelni ljudi na američkoj ‘crnoj listi
Sabina Ćudić: Naša stranka je rekla da neće ići sa SDA i u onu vlast u kojoj je nemoguće napraviti promjenu, a mislim da je to sa HDZ-om i SNSD-om. Naša stranka neće formirati vlast na državnom nivou ako je čine i HDZ i SNSD. Sa SNSD-om Naša stranka nikako neće formirati vlast i ukoliko se HDZ ne može odvojiti od te stranke i ukoliko je to njihovo opredjeljenje mi nećemo u tome učestvovati. Dakle, HDZ ćemo izbjeći tamo gdje je i ako je moguće, ali Naša stranka neće učestvovati u formiranju vlasti sa SNSD-om, ne zbog kaprica već zbog toga što bismo postavili ljude na ministarske pozicije koji imaju odgovornost i cilj ne misle da bi to mogli postići sa SNSD-om na vlasti.
Damir Arnaut: Nećemo sa SDA i SNSD-om nikad! Ja vam kažem, ja sam četiri godine proveo govoreći kako razbiti taj tronožac na način da se izbiju dvije noge. Ako dvije noge ostanu, HDZ i SNSD, ta vlast neće ništa napraviti ko god da uđe s njima.
Pa sad i nije neki problem uraditi više od nekog ko je uradio NIŠTA.Škobo Habu wrote: ↑24/01/2024 08:48 Ne znam koliko puta do sada treba ponoviti da je Komšić jedan obični parazit i ublehaš.
Realno gledajući, bez obzira na sve manjkavosti Konakovićeva NiP-a, isti je na diplomatskom planu uradio više za godinu dana - po pitanju angažmana i lobiranja, nego li što je Bakirov politički instrument u Predsjedništvu BiH, za sve ove godine.
Zelis da kazes da bez njega HDZ ne bi podivljao?MarlboroGold wrote: ↑24/01/2024 15:49 Ja Željka ne podnosim od kad je napustio SDP. Nije zbog stranke... SDP je karina teška još od smrti Durakovića.
Željko je kasnije pokazao pravo lice. Obični ublehaš, demagog i populista koji kad ga prenese priča o ratu i ostalo na šta se narod uvijek ložio.
Nema sumnje da jeste veliki patriota i to mu se ne može osporiti, ali da je ublehaš i parazit to je činjenica.
Sam je prouzrokovao ovakvo divljanje HDZ-a svojom inercijom iz mandata u mandat. Da je bar nakon drugog mandata imenovao nekog adekvatnog zamjenika bilo bi mnogo bolje, ali jok mora on sebe gurati godinama.
Licnost kao licnost nije najbitnija stvar ovdje. To je samo personifikacija. Moze biti bilo ko drugi.MarlboroGold wrote: ↑24/01/2024 15:49 Ja Željka ne podnosim od kad je napustio SDP. Nije zbog stranke... SDP je karina teška još od smrti Durakovića.
Željko je kasnije pokazao pravo lice. Obični ublehaš, demagog i populista koji kad ga prenese priča o ratu i ostalo na šta se narod uvijek ložio.
Nema sumnje da jeste veliki patriota i to mu se ne može osporiti, ali da je ublehaš i parazit to je činjenica.
Sam je prouzrokovao ovakvo divljanje HDZ-a svojom inercijom iz mandata u mandat. Da je bar nakon drugog mandata imenovao nekog adekvatnog zamjenika bilo bi mnogo bolje, ali jok mora on sebe gurati godinama.
Pa on jedino zna parazitirati na državnoj sisi, sta mislim da bi drugo mogao raditi? Biti sekretari MZ Hrasno? I to los sekretar?MarlboroGold wrote: ↑24/01/2024 15:49 ...Da je bar nakon drugog mandata imenovao nekog adekvatnog zamjenika bilo bi mnogo bolje, ali jok mora on sebe gurati godinama.
Bil' ovaj bio bolji?jazzer wrote: ↑24/01/2024 19:18Pa on jedino zna parazitirati na državnoj sisi, sta mislim da bi drugo mogao raditi? Biti sekretari MZ Hrasno? I to los sekretar?MarlboroGold wrote: ↑24/01/2024 15:49 ...Da je bar nakon drugog mandata imenovao nekog adekvatnog zamjenika bilo bi mnogo bolje, ali jok mora on sebe gurati godinama.
Pa on je bio i 4 godine u PS BiH, gdje je bio aktivan onoliko koliko sam bio i ja. Kandidovao se da može kod 4 godine uzimati predobru platu a ne raditi nista. Taj voli vlast malo vise od Halida Genjca, samo malo vise ali ipak vise.
I ti misliš da je trebao predloziti nekoga drugog umjesto debe. DF i postoji da bi on živio na plecima ljudi iz realnog sektora.
Ima li ikakve sanse da se zna za koga si ti glasao na proslim izborima za clana predsjednistva iz FBiH ( nije bitno iz reda Hrvata ili iz reda Bosnjaka)?sumirprimus wrote: ↑24/01/2024 15:53 Željko nije i moj predsjednik, nikad nece ni biti. Od nameta nema selameta![]()
Kod Komšića nije tako, ali njegov problem je što nikad nije dovoljno radio na tome da ima veću podršku Hrvata, a podršku Bošnjaka i ostalih je uvijek uzimao zdravo za gotovo. On je samom sebi na kraju napravio veliki problem, Čović je to iskoristio, a Plenković i ekipa su izlobirali svugdje gdje su mogli. Zato sad imaš situaciju da je pitanje dana kad će švabo nametnuti izborni zakon.pemanapemani wrote: ↑25/01/2024 10:14Pa nema druge opcije, samo Komšić ili Čović, to su jedina dva Hrvata u BiH.
Svi ostali koji se predstavljaju kao Hrvati nisu legitimni i legalni ni za jednog od ova dva prava Hrvata.
Sta mislis? Iskrenokakabanja213 wrote: ↑25/01/2024 10:19Ima li ikakve sanse da se zna za koga si ti glasao na proslim izborima za clana predsjednistva iz FBiH ( nije bitno iz reda Hrvata ili iz reda Bosnjaka)?sumirprimus wrote: ↑24/01/2024 15:53 Željko nije i moj predsjednik, nikad nece ni biti. Od nameta nema selameta![]()
Komšić nikad nije potencirao ko je pravi Hrvat a ko krivi, to je Draganova specijalnost.pemanapemani wrote: ↑25/01/2024 10:14Pa nema druge opcije, samo Komšić ili Čović, to su jedina dva Hrvata u BiH.
Svi ostali koji se predstavljaju kao Hrvati nisu legitimni i legalni ni za jednog od ova dva prava Hrvata.
Ne znam zivota mi. Iz ovog posta iznad mislim da si glasao za Covica, mada mi nije jasno sta Covic moze ponuditi nekom ko kaze da je iz Tuzle.sumirprimus wrote: ↑25/01/2024 12:47Sta mislis? Iskrenokakabanja213 wrote: ↑25/01/2024 10:19Ima li ikakve sanse da se zna za koga si ti glasao na proslim izborima za clana predsjednistva iz FBiH ( nije bitno iz reda Hrvata ili iz reda Bosnjaka)?sumirprimus wrote: ↑24/01/2024 15:53 Željko nije i moj predsjednik, nikad nece ni biti. Od nameta nema selameta![]()
A Borjana ? Pikaju li se i zene ? Mogao bih ja dobaciti i 5-6 ako se pikaju i zene.pemanapemani wrote: ↑25/01/2024 10:14Pa nema druge opcije, samo Komšić ili Čović, to su jedina dva Hrvata u BiH.