kod age u tim danima margarita, kola i palačinak kasnije na kafu il pivu u cumez i bog te veselio
Najbolja pizza u SA?
- tramvajtrojka
#4251 Re: Najbolja pizza u SA?
-
Naslovnica
#4252 Re: Najbolja pizza u SA?
Jela se dobra cancapi i u La Canzona, Milana Preloga.
- Plavo-bijeli
#4253 Re: Najbolja pizza u SA?
mah, jes ono znala solidna biti, prije svega jer smo imali nekako niske kriterije. 2.5km pizza, 1km pepsi , 1km palačinak, znalo se iz srednje otici...tramvajtrojka wrote: ↑24/01/2024 15:22kod age u tim danima margarita, kola i palačinak kasnije na kafu il pivu u cumez i bog te veselio![]()
![]()
![]()
Ja prestao ici kad sam jednom uzeo cini mi se kapricozu, pregladan bio, a pizza je toliko loša bila da sam samo 2,3 komada pojeo i ostalo dao jaranu...
Zamisli da je toliko pizza loša da je ne mozes ni gladan jesti...
Dobar bio sa onim pitarom što je radio tu, kaze kakva je bila, ma reko predobra jarane i nikad vise nisam otisao. Mislim da je to sve bila neka 2009/2010. godina otprilike.
Par godina prije toga...
Sjeća li se ko pizze u VFu- Koreja? 2,5km margherita ubijala i sve su im pizze ubijale, a i hrana. Sve jeftino bas bilo.
Sladoled 0,5km kugla. Helem glavna zanimacija nam tamo bilo otici u šestom razredu
Stari mi iskoristavao opciju cini mi se bilo za 1km uzmes koliko hoces salate... on je doslovno shvatao to 'koliko hoces'
Niz ulicu u Mercatoru isto solidna bila 3km ali je ipak u VFu bolja bila.
Bila zdjela velika napunjena parmezanom i mogao si uzet koliko hoces.
Mercator je tad imao baš baš dobrih rođendana i znali su bolje meso davati dzabe nego sto sad imas u najboljim cevadzinicima...
- n+1
#4254 Re: Najbolja pizza u SA?
Radi li još to kod Age? Kakve su cijene sada?
Bio zadnji put prije 13-14 godina.
- vjeshalica
#4255 Re: Najbolja pizza u SA?
Sjecam se ja onog restorana. Sam se posluzujes i uzmes na volju i na kasu. Bilo je dobre hrane, prvo su opali sa ponudom pa su se raspali ko stari kauc. Steta. Koncept je bio dobar.Plavo-bijeli wrote: ↑24/01/2024 19:26mah, jes ono znala solidna biti, prije svega jer smo imali nekako niske kriterije. 2.5km pizza, 1km pepsi , 1km palačinak, znalo se iz srednje otici...tramvajtrojka wrote: ↑24/01/2024 15:22kod age u tim danima margarita, kola i palačinak kasnije na kafu il pivu u cumez i bog te veselio![]()
![]()
![]()
Ja prestao ici kad sam jednom uzeo cini mi se kapricozu, pregladan bio, a pizza je toliko loša bila da sam samo 2,3 komada pojeo i ostalo dao jaranu...
Dobar bio sa onim pitarom što je radio tu, kaze kakva je bila, ma reko predobra jarane i nikad vise nisam otisao. Mislim da je to sve bila neka 2009/2010. godina otprilike.
Par godina prije toga...
Sjeća li se ko pizze u VFu- Koreja? 2,5km margherita ubijala i sve su im pizze ubijale, a i hrana. Sve jeftino bas bilo.
Sladoled 0,5km kugla. Helem glavna zanimacija nam tamo bilo otici u šestom razredu![]()
Stari mi iskoristavao opciju cini mi se bilo za 1km uzmes koliko hoces salate... on je doslovno shvatao to 'koliko hoces'![]()
Mercator je tad imao baš baš dobrih rođendana i znali su bolje meso davati dzabe nego sto sad imas u najboljim cevadzinicima...
- tramvajtrojka
- Digla_da_kreci
#4257 Re: Najbolja pizza u SA?
Zadnji put sam jela kod Age 2021. godine kad se ovdje na temi hvalio pa rekoh hajd da vidim i ja to cudo
Edit: ali koji sam ja baksuz sa pizzama to nisu istine
Digla_da_kreci wrote: ↑06/08/2021 09:16 Ago
Margarita, chicken delux pizza i Klub sendvic, sve skupa cener, besplatna dostava direkt s njihove stranice, cekanje sat i po.![]()
![]()
Edit: ali koji sam ja baksuz sa pizzama to nisu istine
-
Nokian808
#4258 Re: Najbolja pizza u SA?
Da bio je dobar...sjecam se i onog u VF kad su imali onaj koncept all what you can eat sjecam se jedes koliko god hoces ulaz sa karticom 10 KM bio....ali ne znam godinu dana opstali kolege i prijatelji me zezali da sam ga ja zatvorio jer ne moze cijena biti visoka koliko ja mogu pojestivjeshalica wrote: ↑24/01/2024 19:43Sjecam se ja onog restorana. Sam se posluzujes i uzmes na volju i na kasu. Bilo je dobre hrane, prvo su opali sa ponudom pa su se raspali ko stari kauc. Steta. Koncept je bio dobar.Plavo-bijeli wrote: ↑24/01/2024 19:26mah, jes ono znala solidna biti, prije svega jer smo imali nekako niske kriterije. 2.5km pizza, 1km pepsi , 1km palačinak, znalo se iz srednje otici...tramvajtrojka wrote: ↑24/01/2024 15:22
kod age u tim danima margarita, kola i palačinak kasnije na kafu il pivu u cumez i bog te veselio![]()
![]()
![]()
Par godina prije toga...
Sladoled 0,5km kugla. Helem glavna zanimacija nam tamo bilo otici u šestom razredu![]()
Stari mi iskoristavao opciju cini mi se bilo za 1km uzmes koliko hoces salate... on je doslovno shvatao to 'koliko hoces'![]()
Nigdje vise nema "all what can you eat" koncept u Sarajevu mislim da ga niko vise ne radi/nudi. Zato mi je merak kad odem u Bec i sjednem u Running sushi
- Digla_da_kreci
#4259 Re: Najbolja pizza u SA?
Sjecam se i ja ovogau VF bilo je kao fazon kineskih buffeta, ali ne znam sto propadose
-
Nokian808
#4260 Re: Najbolja pizza u SA?
Cuj sto
Poguzije kao ja ga zatvorise
Poguzije kao ja ga zatvorise
- nivla
#4261 Re: Najbolja pizza u SA?
vlasnicima i potomcima zelim da do kraja zivota dozive da nemaju za kifle, da jedu u narodnoj kuhinjiDigla_da_kreci wrote: ↑24/01/2024 21:56Sjecam se i ja ovogau VF bilo je kao fazon kineskih buffeta, ali ne znam sto propadose
-
Nokian808
#4262 Re: Najbolja pizza u SA?
Sto? Moze li neki kontekst?nivla wrote: ↑24/01/2024 21:59vlasnicima i potomcima zelim da do kraja zivota dozive da nemaju za kifle, da jedu u narodnoj kuhinjiDigla_da_kreci wrote: ↑24/01/2024 21:56Sjecam se i ja ovogau VF bilo je kao fazon kineskih buffeta, ali ne znam sto propadose
- Digla_da_kreci
- nivla
#4264 Re: Najbolja pizza u SA?
https://www.companywall.ba/firma/vf-kom ... o/MMEN1JDC
- Hajvan
#4265 Re: Najbolja pizza u SA?
prodali se koncumu neprijateljskom 
-
Naslovnica
#4266 Re: Najbolja pizza u SA?
Food Office se zvaloNokian808 wrote: ↑24/01/2024 21:50Da bio je dobar...sjecam se i onog u VF kad su imali onaj koncept all what you can eat sjecam se jedes koliko god hoces ulaz sa karticom 10 KM bio....ali ne znam godinu dana opstali kolege i prijatelji me zezali da sam ga ja zatvorio jer ne moze cijena biti visoka koliko ja mogu pojestivjeshalica wrote: ↑24/01/2024 19:43Sjecam se ja onog restorana. Sam se posluzujes i uzmes na volju i na kasu. Bilo je dobre hrane, prvo su opali sa ponudom pa su se raspali ko stari kauc. Steta. Koncept je bio dobar.Plavo-bijeli wrote: ↑24/01/2024 19:26
mah, jes ono znala solidna biti, prije svega jer smo imali nekako niske kriterije. 2.5km pizza, 1km pepsi , 1km palačinak, znalo se iz srednje otici...
Par godina prije toga...
Mercator je tad imao baš baš dobrih rođendana i znali su bolje meso davati dzabe nego sto sad imas u najboljim cevadzinicima...![]()
Nigdje vise nema "all what can you eat" koncept u Sarajevu mislim da ga niko vise ne radi/nudi. Zato mi je merak kad odem u Bec i sjednem u Running sushi![]()
- duga puska
#4267 Re: Najbolja pizza u SA?
Cuo sam od par ljudi koji su radili da su vecini raje ostali duzni dijelove plata, kao zbog manjkova po morketima pri predavanju istih Konzumu, a da pritom navedeni ama bas nikakve veze nisu imali sa maloprodajom niti sa tim manjkovima.nivla wrote: ↑24/01/2024 22:17https://www.companywall.ba/firma/vf-kom ... o/MMEN1JDC
Ali da su bili vizionari,jesu. U tim godinama iza rata svasta su nesta prvi pokrenuli,pogotovo u ugostiteljstvu vezanom za markete i same centre
- madesa
#4268 Re: Najbolja pizza u SA?
Najbolja Pizza ikadPlavo-bijeli wrote: ↑24/01/2024 19:26mah, jes ono znala solidna biti, prije svega jer smo imali nekako niske kriterije. 2.5km pizza, 1km pepsi , 1km palačinak, znalo se iz srednje otici...tramvajtrojka wrote: ↑24/01/2024 15:22kod age u tim danima margarita, kola i palačinak kasnije na kafu il pivu u cumez i bog te veselio![]()
![]()
![]()
Par godina prije toga...
-
Naslovnica
#4269 Re: Najbolja pizza u SA?
Zar oni ne drže Jami brand?duga puska wrote: ↑25/01/2024 08:07Cuo sam od par ljudi koji su radili da su vecini raje ostali duzni dijelove plata, kao zbog manjkova po morketima pri predavanju istih Konzumu, a da pritom navedeni ama bas nikakve veze nisu imali sa maloprodajom niti sa tim manjkovima.
Ali da su bili vizionari,jesu. U tim godinama iza rata svasta su nesta prvi pokrenuli,pogotovo u ugostiteljstvu vezanom za markete i same centre
- nivla
#4270 Re: Najbolja pizza u SA?
ostali dužni svim radnicima pred preuzimanje konzuma ogromne dijelove plata, pri prelasku u "vlasništvo" konzuma radnici da bi zadržali posao morali potpisati da im vf komerc ništa ne duguje
ukratko kvazielita gdje je jasminov babo kao bivši direktor UPIa odjednom otvorio svoje privatne objekte a u isto vrijeme upi počeo propadati
o selmanagićima bi se mogla knjiga napisati kakav je to nivo šupaka, ja im želim da kako su oni ostavili svoje radnike na cjedilu i nisu ih isplatili na isti način oni i njihova djeca, unučad, praunučad i nastavi niz 10 koljena nemaju šta jesti i da se hrane u narodnoj kuhinji
što se tiče office food-a nije propao zbog lose posjećenosti već opet zbog baliluka selmanagica koji su od solidne ponude došli na ponudu u objektu kao da se radi o javnoj kuhinji, vrlo loš izbor jela pred zatvaranje, samo najjeftinije da se može što više zaraditi
mislim da je i golf klub još uvijek njihov, kao i objekti wisa i korea, jami su čini mi se prepustili ledu
ukratko kvazielita gdje je jasminov babo kao bivši direktor UPIa odjednom otvorio svoje privatne objekte a u isto vrijeme upi počeo propadati
o selmanagićima bi se mogla knjiga napisati kakav je to nivo šupaka, ja im želim da kako su oni ostavili svoje radnike na cjedilu i nisu ih isplatili na isti način oni i njihova djeca, unučad, praunučad i nastavi niz 10 koljena nemaju šta jesti i da se hrane u narodnoj kuhinji
što se tiče office food-a nije propao zbog lose posjećenosti već opet zbog baliluka selmanagica koji su od solidne ponude došli na ponudu u objektu kao da se radi o javnoj kuhinji, vrlo loš izbor jela pred zatvaranje, samo najjeftinije da se može što više zaraditi
mislim da je i golf klub još uvijek njihov, kao i objekti wisa i korea, jami su čini mi se prepustili ledu
-
HelaS
#4271 Re: Najbolja pizza u SA?
Vlasnik VF Komerc d.o.o, tokom rata i par godina iza, bio je brat Rize Selmanagića, bivšeg direktora UPI i osobe samo stepenik niže od Emerika Bluma. Vizionar i jedan od najboljih privrednika naše države i Jugoslavije, prije. Poslije smrti, Jasmin je preuzeo, ali nije imao potreban kapacitet za nastavak... Sa Koreje, radio je WIZU dugo godina, i preselio u Doboj Jug na JAMI. Ostalo je nevažno.nivla wrote: ↑24/01/2024 22:17https://www.companywall.ba/firma/vf-kom ... o/MMEN1JDC
-
HelaS
#4272 Re: Najbolja pizza u SA?
Eto, kakav si čovjeknivla wrote: ↑25/01/2024 09:59 ostali dužni svim radnicima pred preuzimanje konzuma ogromne dijelove plata, pri prelasku u "vlasništvo" konzuma radnici da bi zadržali posao morali potpisati da im vf komerc ništa ne duguje
- nivla
#4273 Re: Najbolja pizza u SA?
evo placemHelaS wrote: ↑25/01/2024 10:31Eto, kakav si čovjeknivla wrote: ↑25/01/2024 09:59 ostali dužni svim radnicima pred preuzimanje konzuma ogromne dijelove plata, pri prelasku u "vlasništvo" konzuma radnici da bi zadržali posao morali potpisati da im vf komerc ništa ne duguje
mislim da je i golf klub još uvijek njihov, kao i objekti wisa i korea, jami su čini mi se prepustili ledu![]()
-
HelaS
#4274 Re: Najbolja pizza u SA?
I suze ti smrdenivla wrote: ↑25/01/2024 10:34evo placemHelaS wrote: ↑25/01/2024 10:31Eto, kakav si čovjeknivla wrote: ↑25/01/2024 09:59 ostali dužni svim radnicima pred preuzimanje konzuma ogromne dijelove plata, pri prelasku u "vlasništvo" konzuma radnici da bi zadržali posao morali potpisati da im vf komerc ništa ne duguje
mislim da je i golf klub još uvijek njihov, kao i objekti wisa i korea, jami su čini mi se prepustili ledu![]()
![]()
-
moimoi
#4275 Re: Najbolja pizza u SA?
Izvini al me nasmijaDigla_da_kreci wrote: ↑24/01/2024 20:08 Zadnji put sam jela kod Age 2021. godine kad se ovdje na temi hvalio pa rekoh hajd da vidim i ja to cudo![]()
Digla_da_kreci wrote: ↑06/08/2021 09:16 Ago
Margarita, chicken delux pizza i Klub sendvic, sve skupa cener, besplatna dostava direkt s njihove stranice, cekanje sat i po.![]()
![]()
Edit: ali koji sam ja baksuz sa pizzama to nisu istine![]()