Eu se nece raspasti.
Sta je za tebe Eu? Sta predstavlja?
A o kojim to postovima pricas tj. lazes?tramvajtrojka wrote: ↑23/01/2024 11:41pa ako se EU raspada i tako je losa kao sto si pisao u zadnjih nekoliko postova u vezi nje, zasto ti onda živiš u toj istoj EU![]()
, zar nije malo licemjerno pisati kako je grozna dok uzivas u svim njezinim beneficijama
Najbitnije je bitnut bosnjak a ne sta je uradio za drzavu samo bosnjak je bitno i to se gleda
Tebi je najbitnije brinut da hrvat bude precednik a jebo državu svakako bi više volio da je hijene rasparčajutramvajtrojka wrote: ↑23/01/2024 11:49Najbitnije je bitnut bosnjak a ne sta je uradio za drzavu samo bosnjak je bitno i to se gleda![]()
![]()
Ima pravo nakon pauze. Nek objavi planove, da ovi imaju o cemu razmisljati svoja dva mandata ...dr_Evil wrote: ↑23/01/2024 11:41Ne mere, ovo mu je drugi mandat. A naravno da nije napravio novog politicaraswanfilter wrote: ↑23/01/2024 11:41 Da sam Komsic, vec sutra bih obznanio kandidaturu dok bude moguce.
Eto vam Smit i kontajte svaki dan kako me onemoguciti ...![]()
Prvo moras imati takve szvari. HR Rafaeli na mjestu mnogih sostificiranih stvari imaju pur pjenu.DaysleepeR wrote: ↑23/01/2024 11:47Ti još živiš u vremenu gdje pilot mora vidjeti metu vlastitim očima da bi pucao.SpoilerShowswanfilter wrote: ↑23/01/2024 11:45Zato i jesam napisao barem Stingeri.
A i to je dovoljno da odvratis 12 Rafi. Vidimo u Gazi kako se sepure Izraelci kada nemas nit mitraljeza ...
Sadašnji avioni ispaljuju rakete iznad Jadrana da bi pogodili Tuzlu...
Ispadaš smiješan
Ko pametan uopšte diskutuje o pucanju na rafale?plavi_E wrote: ↑23/01/2024 11:51Prvo moras imati takve szvari. HR Rafaeli na mjestu mnogih sostificiranih stvari imaju pur pjenu.DaysleepeR wrote: ↑23/01/2024 11:47Ti još živiš u vremenu gdje pilot mora vidjeti metu vlastitim očima da bi pucao.SpoilerShowswanfilter wrote: ↑23/01/2024 11:45
Zato i jesam napisao barem Stingeri.
A i to je dovoljno da odvratis 12 Rafi. Vidimo u Gazi kako se sepure Izraelci kada nemas nit mitraljeza ...
Ispadaš smiješan
Vodeci se nasim okolnostima, ti stvarno mislis da bi sa 300 km imao sta konkretno ciljati?DaysleepeR wrote: ↑23/01/2024 11:47Ti još živiš u vremenu gdje pilot mora vidjeti metu vlastitim očima da bi pucao.swanfilter wrote: ↑23/01/2024 11:45Zato i jesam napisao barem Stingeri.
Ispadaš smiješan
I kako neko da diskutira sa tobom a napises ovoplavi_E wrote: ↑23/01/2024 11:51Prvo moras imati takve szvari. HR Rafaeli na mjestu mnogih sostificiranih stvari imaju pur pjenu.DaysleepeR wrote: ↑23/01/2024 11:47Ti još živiš u vremenu gdje pilot mora vidjeti metu vlastitim očima da bi pucao.SpoilerShowswanfilter wrote: ↑23/01/2024 11:45
Zato i jesam napisao barem Stingeri.
Ispadaš smiješan
Nema podjele, samo što možete na cipelama zemlje ponijeti.DaysleepeR wrote: ↑23/01/2024 11:51 Neće u EU, samo bošnjake priznaju.
Pa imajte muda, recite da ste za podjelu.
SDAtričići
Pa dobro sta onda... gdje to sve vodi? Mi moramo napokon shvatiti da zivimo zajedno u ovoj nakaradnoj drzavi. Ne mozemo zadovoljiti svakoga, ali da ne mozemo zadovoljiti tri skupine, e to fkt moras biti idiot.swanfilter wrote: ↑23/01/2024 11:51Ima pravo nakon pauze. Nek objavi planove, da ovi imaju o cemu razmisljati svoja dva mandata ...dr_Evil wrote: ↑23/01/2024 11:41Ne mere, ovo mu je drugi mandat. A naravno da nije napravio novog politicaraswanfilter wrote: ↑23/01/2024 11:41 Da sam Komsic, vec sutra bih obznanio kandidaturu dok bude moguce.
Eto vam Smit i kontajte svaki dan kako me onemoguciti ...![]()
Thorgerson wrote: ↑23/01/2024 11:57 Unazad gledajuci, sve u svemu kad se podvuce crta Komsic nam je napravio vise problema, nego koristi.
Ovo govori neko ko je glasao za doticnog. I zajebao sam se, samo tako. Glasao sam jer sam mislio naivno da ce on uspjeti pribliziti Hrvate drzavi. U smislu, da ce barem jednom otici i posjetiti te ljude po Hercegovini, srednjoj Bosni. Kad qrcina.
Evo hajde da se podsjetimo sta je uradio doticni? Umjesto da imamo situaciju da barem sa jednim narodom bosnjaci sklope pakt, da budemo pragmaticni, mi smo se pravili blesavi. Pa ne mozemo mi sami protiv svih. Shvatite. Plus, nalazis se u krscanskoj da ne moze bit krscanskija evropa. Sta se pravimo blesavi koji qrac.
Padali na fore o pucanju po prstima, itd. Sve to fino. Fino je to cuti. Al to nije politika.
Uglavnom, definitvno politika nije za nas. Dzaba. Ne znamo i kraj price. To malo stare garde sto smo imali, pomrlo. A i tu je bilo svega.
Jebote, dosli smo do toga da ti premijer drzave dodje u kafanu, a ne zeli da dodje u Predsjednistvo.
To isti onaj Komšić koji je skupljao milion potpisa za gradjansku i nikad ne objavi koliko je skupio, gradjanska po principu lende i koncepta nenadictataćusak wrote: ↑23/01/2024 12:01Thorgerson wrote: ↑23/01/2024 11:57 Unazad gledajuci, sve u svemu kad se podvuce crta Komsic nam je napravio vise problema, nego koristi.
Ovo govori neko ko je glasao za doticnog. I zajebao sam se, samo tako. Glasao sam jer sam mislio naivno da ce on uspjeti pribliziti Hrvate drzavi. U smislu, da ce barem jednom otici i posjetiti te ljude po Hercegovini, srednjoj Bosni. Kad qrcina.
Evo hajde da se podsjetimo sta je uradio doticni? Umjesto da imamo situaciju da barem sa jednim narodom bosnjaci sklope pakt, da budemo pragmaticni, mi smo se pravili blesavi. Pa ne mozemo mi sami protiv svih. Shvatite. Plus, nalazis se u krscanskoj da ne moze bit krscanskija evropa. Sta se pravimo blesavi koji qrac.
Padali na fore o pucanju po prstima, itd. Sve to fino. Fino je to cuti. Al to nije politika.
Uglavnom, definitvno politika nije za nas. Dzaba. Ne znamo i kraj price. To malo stare garde sto smo imali, pomrlo. A i tu je bilo svega.
Jebote, dosli smo do toga da ti premijer drzave dodje u kafanu, a ne zeli da dodje u Predsjednistvo.
Ti ako hoćeš građansku državu treba da glasaš opet za komšića (kad bude kandidat).
Trebaš imati mogućnost glasati i za doDicka ako hoćeš , to je građanska država.
Građani će ako se izmijeni zakon moći samo bošnjacima birati predstavnika koji kaže da nije bošnjak.
Sta, sta onda??Thorgerson wrote: ↑23/01/2024 11:59Pa dobro sta onda... gdje to sve vodi? Mi moramo napokon shvatiti da zivimo zajedno u ovoj nakaradnoj drzavi. Ne mozemo zadovoljiti svakoga, ali da ne mozemo zadovoljiti tri skupine, e to fkt moras biti idiot.swanfilter wrote: ↑23/01/2024 11:51Ima pravo nakon pauze. Nek objavi planove, da ovi imaju o cemu razmisljati svoja dva mandata ...
Podijeljena drzava 95 i ranije i sad se pravimo svi ludi da nije i nazor nesto hocemo. Ne moze. Potpisali smo i jebiga sad.
Znaci imamo gradjane i bosnjake?tataćusak wrote: ↑23/01/2024 12:01Thorgerson wrote: ↑23/01/2024 11:57 Unazad gledajuci, sve u svemu kad se podvuce crta Komsic nam je napravio vise problema, nego koristi.
Ti ako hoćeš građansku državu treba da glasaš opet za komšića (kad bude kandidat).
Trebaš imati mogućnost glasati i za doDicka ako hoćeš , to je građanska država.
Građani će ako se izmijeni zakon moći samo bošnjacima birati predstavnika koji kaže da nije bošnjak.
Eureka!!plavi_E wrote: ↑23/01/2024 12:06 U cemu je problem da HDZ predlozi kandidata za kojeg bi glasali i Bosnjaci? Mozda zato sto HDZ predlaze kandidata Zagreba za clana Presjednistva BiH? Mozda njih samo interesuje da Zagreb dobije pravo veta u presjednistvu BiH? Mozda im Komsic samo i zbog toga smeta jer im je "ukrao njihovo pravo veta"?
Pa sta smo sad mi krivi sto Plenki vise voli deset sa lukom, nego laprdati o politici. ??Thorgerson wrote: ↑23/01/2024 11:57 Unazad gledajuci, sve u svemu kad se podvuce crta Komsic nam je napravio vise problema, nego koristi.
Točno tako,sve isto i sve potpisujem.Thorgerson wrote: ↑23/01/2024 11:57 Unazad gledajuci, sve u svemu kad se podvuce crta Komsic nam je napravio vise problema, nego koristi.
Kazem ja, mi smo Cvijece tu samo za potpisa u slucaju da nekom od komsija nesto nije po volji ...palermo wrote: ↑23/01/2024 12:10Pa sta smo sad mi krivi sto Plenki vise voli deset sa lukom, nego laprdati o politici. ??Thorgerson wrote: ↑23/01/2024 11:57 Unazad gledajuci, sve u svemu kad se podvuce crta Komsic nam je napravio vise problema, nego koristi.