Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Igram Elite Force, spucala me nostalgija. Legedarni Raven Software, nadam se da ce im Microsoft dati bolje projekte nego da budu Call of Duty support team. Vecinu meni najdrazih pucacina su oni radili, malo ko je znao single player FPS uciniti zanimljivim kao oni. Pogotovo ono zlatno doba kad je struktura igara bila misija > centralni hub > misija itd. Danas sve mora biti otvoreni svijet. Jbg developeri, sarajte malo, dosadilo je vise.
Vjeruj da nisam nijedan Pokémon u zivotu odigrao. Probao nekad jedan i odustao vrlo brzo. Ovo me trenutno ne privlaci. Pogledao sam djelic trailera i vidio otprilike o cemu se radi.
Samo postujem dobro uradjen posao i dizanje srednjaka "jakim i mocnim", u ovom slučaju - Nintendu.
Ne moram nesto blatiti samo zato sto se meni ne svidja, niti moram igrati ako hvalim.
Drago mi je da su sve cesci ovakvi slucajevi, gdje neko napravi nesto i privuce vise paznje nego izlizane fransize.
Averus wrote: ↑20/01/2024 00:26
Palworld ubi nogama
Meni se čini da su dijelom plagirani I Zelda i Pokemoni, bez obzira na razlike u nijansama reference su dosta bliske. Ako nisu imali odobrenja, svašta bi druge dvije strane mogle da prigovore u pogledu autorskih prava.
Koliko ja vidim iz klipova, nema nikakvih povreda autorskih prava. Svako ima pravo napraviti svoj svijet sa svojim bicima u njemu, to samo po sebi nije zasticena ideja, ono sto jeste je dizajn specificnih bica. A igrara/fransiza na isti fazon imas koliko hoces - Digimoni su prakticno ista stvar, Monster Rancher isto. Yu-Gi-Oh je isto prilicno slicna premisa samo sa kartama ubacenim, Dragon Quest Monsters...
Tako da mirni su oni sto se toga tice. Jos ako uspiju profurati nekog "pala" da bude dobra maskota, eto im jos vise para.
Averus wrote: ↑20/01/2024 00:26
Palworld ubi nogama
Meni se čini da su dijelom plagirani I Zelda i Pokemoni, bez obzira na razlike u nijansama reference su dosta bliske. Ako nisu imali odobrenja, svašta bi druge dvije strane mogle da prigovore u pogledu autorskih prava.
Koliko ja vidim iz klipova, nema nikakvih povreda autorskih prava. Svako ima pravo napraviti svoj svijet sa svojim bicima u njemu, to samo po sebi nije zasticena ideja, ono sto jeste je dizajn specificnih bica. A igrara/fransiza na isti fazon imas koliko hoces - Digimoni su prakticno ista stvar, Monster Rancher isto. Yu-Gi-Oh je isto prilicno slicna premisa samo sa kartama ubacenim, Dragon Quest Monsters...
Tako da mirni su oni sto se toga tice. Jos ako uspiju profurati nekog "pala" da bude dobra maskota, eto im jos vise para.
Sad je samo pitanje da li će se Nintendu dignuti nešta za ovo.
ma monitor je ok, ali mislim da je negdje problem u matičnoj, jednostavno jer je jebeno prestara.
black screen ko što i sam znaš može biti milijardu stvari. od drivera do neke postavke u biosu, pa do hardvera.
kad je komp u naponu, samo je pitanje vremena kada će se desiti. zvuk se uredno čuje, ali black screen je tu. mislio sam da nije temepratura, ali max pod opterećenjem je 82-83 GPU. CPU su još niže. ne bi se smjelo na tim temperaturama to pojavljivati, niti na nekim igrama gdje bez problema imam recommended konfu.
dešava se sa novijim naslovima. i mislim da je far fečd, ali svakako sam htio napojnu promijeniti. uzeću jaču pa ćemo vidjeti da SLUČAJNO nije do napona.
I ja mislim da je matična u pitanju, al' ako imaš drugu napojnu promijeni pa probaj. I vjerovatno nije do monitora, al' opet ne bi bilo loše da priključiš stari, tek tako da potvrdiš da nije do toga.
What the klix fuck?
Iako me ne zanima ovaj zanr, nek se neko konacno suprostavio Nintendu. I pokazao im koliki su idioti, kad bi izbacili svoje igre na PC-u, uzimali bi lopatama pare.
Upravo suprotno.
Nintendo zna da im te igre prodaju hardver.
To što ti misliš da bi lopatom uzimali na PC-u, oni već uzimaju s tri lopate prodajom Switcha.
Tito_i_Partija wrote: ↑23/01/2024 16:23
I ja mislim da je matična u pitanju, al' ako imaš drugu napojnu promijeni pa probaj. I vjerovatno nije do monitora, al' opet ne bi bilo loše da priključiš stari, tek tako da potvrdiš da nije do toga.
Desavalo se i na starom ali jako rijetko. Razlog moze biti i sto nisam igrao novije igre.