Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evolution_IV wrote: ↑22/01/2024 21:03
nista cudno, hejbet audija imalo takva u raznoraznim paketima, druge marke isto, meni su pozeljnija platnena jer ne volim kozu
saces tebi bit dosadno u zivotu
Daj Amare
Ovo nekom pozeljno.
bez obzira koje auto, ne volim kozu jer se znojim i lijepi se za mene ljeti, kontas zasto su meni bolja?
Evolution_IV wrote: ↑22/01/2024 21:03
nista cudno, hejbet audija imalo takva u raznoraznim paketima, druge marke isto, meni su pozeljnija platnena jer ne volim kozu
saces tebi bit dosadno u zivotu
Daj Amare
Ovo nekom pozeljno.
bez obzira koje auto, ne volim kozu jer se znojim i lijepi se za mene ljeti, kontas zasto su meni bolja?
realno moglo se ljepse uradit
Nije stvar u kozi, ja kozu nikad vise necu u auto uzeti.
Ovaj sjedista su jeftina, nema profila, bocne podrske, nijansa bezveze, ovo dole ta guzove je prekratko
Evolution_IV wrote: ↑22/01/2024 21:29
ajde ne seri, jel te dosta?
Sta je.. sektaštvo neda mira.
glupiras se sa svakim postom sve vise...
Nije mi do prepirke. Pogotovo s sektasima.
Trubite cijelo vrijeme o nekoj mazdinoj eleganciji. Kvaliteti unutrasnjosti, izradi materijala. Itd itd. Nabaci direktor pitanje u vezi sjedista. Koja izgledaju kao “reciklirano smece” kako ti nazivas ostala auta.. . I da su prebacena iz drugorazredne dacije. Ti zabalavio kako je to nesto najbolje i da su u drugih losija. . I nisi nista drugo nego zesci sektaš