Troll država nebitna, koje se tvoji heroji djecoubice toliko bojeGeneral War wrote: ↑21/01/2024 01:41Benjo34 wrote: ↑21/01/2024 01:11Ma nacisti. Zalosno sto narod koji je preživio Holokaust, zeli da postane narod koji je počinio Genocid.
Mislim da njima Gaza uopste ni nije cilj s obzirom da je svima vec jasno da je Hamas njihov igrač. Nemaju vremena da se natežu sa Iranom, vjerovatno vjeruju da je atomska jako blizu. Zbog toga ovo brutalno izivljavanje na civilima, pokusavanja uvlacenja Hezbollaha u rat I gađanje oficira Rep Garde.
Pokusat ce sve da urade da se izazove reakcija Irana u nadi da ce USA stati iza njih.
Iran je ionako bitan faktor na BI, nuklearni Iran je potpuno nova podjela karata, I Izrael je svjestan toga. Ameri su pokusali spojit Arape I Izrael kao protutežu Iranu, jer Ameri se vise ne mogu bavit BI, Azija I Europa su trenutno fokus I razvučeni su.
Mislim da Izrael igra na sve ili ništa. U toj igri trenutno najviše Amerikanci gube, a ako Izrael ne uspije isforsirat rat sa Iranom, realno bit ce glavobolja za citavu regiju.![]()
Jeste Hamas je njihov igrac, jevreji ga izabrali i kopali tunele za njega![]()
Hezbolah je napao Izrael a ne obratno strucnjak...i sta ako iran napravi atomsku? Izrael je vec ima..pa to ne sprecava napade na njega.
Iran je bitan, sto bi djeca rekla ko semafor u GTA..troll drzava.
Izrael vec ima odnose sa vecinom bitnih njemu arapskih drzava, Arapi ionako ne vole Iran i bez izraela historicar.
Izrael vec ima sve...palestinci ce najverovatnije ostat bez nista slusajuci stratege ko ti, par hiljada kilometara od izraela koji se bore protiv cionista do posljednjeg palestinca.
Ti bas znas zasmijat sa svojim provalama![]()
Sinak, sve ovo što se dešava, dešava se jer se tvoji heroji boje Irana, al si previše plitak da to shvatš.
I da, za tebe ne da sam historičar, nego doktor nauka. Dok mi ne dokažeš da znaš nešto. Do sad su ti uglavnom smislene rečenice nepoznat pojam.
Drago mi je da mislis da mene Palestinci slušaju