Nasjeci meze, otvori pivu, sacecanvra888 wrote: ↑20/01/2024 21:50Svakim novim postom trošiš slova džaba i pokazuješ da trolaš na temi, a ne konstruktivno i argumentacijom nešto dokazuješ...General War wrote: ↑20/01/2024 21:48Eno @Benjo ti je pun izvora, samo ti njega prati, tip je znaci putujuca enciklopedija...a i sto ne zna, izmislit ce, ja sam vec puno nauciocanvra888 wrote: ↑20/01/2024 21:43
Znači nemaš izvora, po ko zna koji put. Dakle, ponovo insinuacija bez ikakvog pokrića. Tako vi svoje 'fakte' proizvodite.
Kako krenu buncanije kad se nema ništa pametnije reći.![]()
Pa super, nek su se skenjali. I jeste red da počnu i mainstream mediji prenositi gadosti IDF-a. I to nije samo CNN počeo.![]()
![]()
Čekam taj link i dalje.
Izrael je opet pocinio zlocin!
- General War
#48651 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
-
Dead Man Walking
#48652 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Tog genijalnog objasnjenja o tunelima i komandnom centru ispod groblja se ni Izrael jos nije sjetio, ti i djenaral ste korak i ispred mosada. Oni jadnici podvalise neku sliku VBR-a na groblju, amatercine.sumirprimus wrote: ↑20/01/2024 21:22 S obzirom na prirodu sukobs u gazi nista nas ne treba i ne moze vise zacuditi. Niti da su idf namjerno prekopavali, niti da je hamas tu imao tunele ,kanale sta vec.
- General War
#48653 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Benjo34 wrote: ↑20/01/2024 21:59Dzaba cekas, lik nema blage, brani nešto ne zna ni on šta. Kad mu posaljes neki izvor ne valja. Kad posaljes Izraelski, opet ne valja, al razumi, treba se sendvic zaraditcanvra888 wrote: ↑20/01/2024 21:50Svakim novim postom trošiš slova džaba i pokazuješ da trolaš na temi, a ne konstruktivno i argumentacijom nešto dokazuješ...General War wrote: ↑20/01/2024 21:48
Eno @Benjo ti je pun izvora, samo ti njega prati, tip je znaci putujuca enciklopedija...a i sto ne zna, izmislit ce, ja sam vec puno naucio![]()
![]()
Čekam taj link i dalje.![]()
Upali su u blato, jos ako zakuhaju sa Hezbollahom, bit ce suza. Prije mi je bilo zao, sad iskreno ne, kad vidim kakvi su divljaci, al ne treba cudit, IDF bastini tekovine terorističkih grupa.
Kako ne znam moj istoricaru, branim izrael iz '45
- General War
#48654 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ma suti bolan, vidis da raja tvrdi da nema nista tu...navukose te Mossadovci da priznas da je ipak bilo nestoDead Man Walking wrote: ↑20/01/2024 22:13Tog genijalnog objasnjenja o tunelima i komandnom centru ispod groblja se ni Izrael jos nije sjetio, ti i djenaral ste korak i ispred mosada. Oni jadnici podvalise neku sliku VBR-a na groblju, amatercine.sumirprimus wrote: ↑20/01/2024 21:22 S obzirom na prirodu sukobs u gazi nista nas ne treba i ne moze vise zacuditi. Niti da su idf namjerno prekopavali, niti da je hamas tu imao tunele ,kanale sta vec.
Nikad dobrog Hamasovca od tebe, propjevas i bez ideefa
- canvra888
#48655 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Je l' vako ti dočekuješ vijesti IDF-ovih haranjaGeneral War wrote: ↑20/01/2024 22:12Nasjeci meze, otvori pivucanvra888 wrote: ↑20/01/2024 21:50Svakim novim postom trošiš slova džaba i pokazuješ da trolaš na temi, a ne konstruktivno i argumentacijom nešto dokazuješ...General War wrote: ↑20/01/2024 21:48
Eno @Benjo ti je pun izvora, samo ti njega prati, tip je znaci putujuca enciklopedija...a i sto ne zna, izmislit ce, ja sam vec puno naucio![]()
![]()
Čekam taj link i dalje.
- General War
#48656 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
...ma rostilj potpalimcanvra888 wrote: ↑20/01/2024 22:19Je l' vako ti dočekuješ vijesti IDF-ovih haranja![]()
-
Dead Man Walking
#48657 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Naravno da je bilo, pa ne bi to oni tek tako. Ko bi tek tako preorao groblje, pa nije prva polovina devedesetih.General War wrote: ↑20/01/2024 22:18Ma suti bolan, vidis da raja tvrdi da nema nista tu...navukose te Mossadovci da priznas da je ipak bilo nestoDead Man Walking wrote: ↑20/01/2024 22:13Tog genijalnog objasnjenja o tunelima i komandnom centru ispod groblja se ni Izrael jos nije sjetio, ti i djenaral ste korak i ispred mosada. Oni jadnici podvalise neku sliku VBR-a na groblju, amatercine.sumirprimus wrote: ↑20/01/2024 21:22 S obzirom na prirodu sukobs u gazi nista nas ne treba i ne moze vise zacuditi. Niti da su idf namjerno prekopavali, niti da je hamas tu imao tunele ,kanale sta vec.
Nikad dobrog Hamasovca od tebe, propjevas i bez ideefa![]()
-
Benjo34
#48658 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Allah te nagradio, za to sto si tolike godine na Njegovom putuGeneral War wrote: ↑20/01/2024 22:16Benjo34 wrote: ↑20/01/2024 21:59Dzaba cekas, lik nema blage, brani nešto ne zna ni on šta. Kad mu posaljes neki izvor ne valja. Kad posaljes Izraelski, opet ne valja, al razumi, treba se sendvic zaradit![]()
Upali su u blato, jos ako zakuhaju sa Hezbollahom, bit ce suza. Prije mi je bilo zao, sad iskreno ne, kad vidim kakvi su divljaci, al ne treba cudit, IDF bastini tekovine terorističkih grupa.![]()
Kako ne znam moj istoricaru, branim izrael iz '45![]()
-
Lopez1981
#48659 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Nego objavise li snimke onog famoznog podzemnog kompleks i baze Hamasa ispod Shifa bolnice?
- canvra888
#48660 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Lik je fakat alergičan na direktno odgovaranje na pitanja.
Svaki put neka zaobilaznica. Dušu dao za političara.
Svaki put neka zaobilaznica. Dušu dao za političara.
- General War
- canvra888
#48662 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Još jedna mentalno-lirička gimnastikaGeneral War wrote: ↑20/01/2024 22:51Vjezbam vas da istrazujete, trazite, zakljucujete razvijate kriticko misljenje....kasnije ces mi zahvaljivati
Nemaš me šta vježbati, ja svoje istraživanje potkrijepim izvorom, ti nisi ni to u stanju.
- Bloo
- Globalna šefica
#48663 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Bosanski_kralj
1 sat odmora
Ostavite Srebrenicu na miru. Da vas je stid i sramota da Srebrenicu i genocid koristite na forumu za prozivanje i razracunavanje sa neistomisljenicima.
Fuj.
1 sat odmora
Ostavite Srebrenicu na miru. Da vas je stid i sramota da Srebrenicu i genocid koristite na forumu za prozivanje i razracunavanje sa neistomisljenicima.
Fuj.
- Charuga
- Globalni moderator
#48664 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Da je jedno groblje pa da insan pomisli da su imali neke druge namjere, ali 16 preoranih govori da su ispod svakog bili štabovi terorista. Vjerovatno sa komandnim kadrom u svakom.Dead Man Walking wrote: ↑20/01/2024 22:21Naravno da je bilo, pa ne bi to oni tek tako. Ko bi tek tako preorao groblje, pa nije prva polovina devedesetih.SpoilerShowGeneral War wrote: ↑20/01/2024 22:18Ma suti bolan, vidis da raja tvrdi da nema nista tu...navukose te Mossadovci da priznas da je ipak bilo nestoDead Man Walking wrote: ↑20/01/2024 22:13
Tog genijalnog objasnjenja o tunelima i komandnom centru ispod groblja se ni Izrael jos nije sjetio, ti i djenaral ste korak i ispred mosada. Oni jadnici podvalise neku sliku VBR-a na groblju, amatercine.
- Charuga
- Globalni moderator
-
isx
#48666 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Istu taktiku je koristila VRS kad su poravnali sve džamije u tzv eresu. Ništa nije slučajno.Charuga wrote: ↑21/01/2024 00:06Da je jedno groblje pa da insan pomisli da su imali neke druge namjere, ali 16 preoranih govori da su ispod svakog bili štabovi terorista. Vjerovatno sa komandnim kadrom u svakom.Dead Man Walking wrote: ↑20/01/2024 22:21Naravno da je bilo, pa ne bi to oni tek tako. Ko bi tek tako preorao groblje, pa nije prva polovina devedesetih.SpoilerShowGeneral War wrote: ↑20/01/2024 22:18
Ma suti bolan, vidis da raja tvrdi da nema nista tu...navukose te Mossadovci da priznas da je ipak bilo nesto
-
Benjo34
#48667 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ma nacisti. Zalosno sto narod koji je preživio Holokaust, zeli da postane narod koji je počinio Genocid.isx wrote: ↑21/01/2024 00:53Istu taktiku je koristila VRS kad su poravnali sve džamije u tzv eresu. Ništa nije slučajno.Charuga wrote: ↑21/01/2024 00:06Da je jedno groblje pa da insan pomisli da su imali neke druge namjere, ali 16 preoranih govori da su ispod svakog bili štabovi terorista. Vjerovatno sa komandnim kadrom u svakom.Dead Man Walking wrote: ↑20/01/2024 22:21Naravno da je bilo, pa ne bi to oni tek tako. Ko bi tek tako preorao groblje, pa nije prva polovina devedesetih.SpoilerShow
Mislim da njima Gaza uopste ni nije cilj s obzirom da je svima vec jasno da je Hamas njihov igrač. Nemaju vremena da se natežu sa Iranom, vjerovatno vjeruju da je atomska jako blizu. Zbog toga ovo brutalno izivljavanje na civilima, pokusavanja uvlacenja Hezbollaha u rat I gađanje oficira Rep Garde.
Pokusat ce sve da urade da se izazove reakcija Irana u nadi da ce USA stati iza njih.
Iran je ionako bitan faktor na BI, nuklearni Iran je potpuno nova podjela karata, I Izrael je svjestan toga. Ameri su pokusali spojit Arape I Izrael kao protutežu Iranu, jer Ameri se vise ne mogu bavit BI, Azija I Europa su trenutno fokus I razvučeni su.
Mislim da Izrael igra na sve ili ništa. U toj igri trenutno najviše Amerikanci gube, a ako Izrael ne uspije isforsirat rat sa Iranom, realno bit ce glavobolja za citavu regiju.
- General War
#48668 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
isx wrote: ↑21/01/2024 00:53Istu taktiku je koristila VRS kad su poravnali sve džamije u tzv eresu. Ništa nije slučajno.Charuga wrote: ↑21/01/2024 00:06Da je jedno groblje pa da insan pomisli da su imali neke druge namjere, ali 16 preoranih govori da su ispod svakog bili štabovi terorista. Vjerovatno sa komandnim kadrom u svakom.Dead Man Walking wrote: ↑20/01/2024 22:21Naravno da je bilo, pa ne bi to oni tek tako. Ko bi tek tako preorao groblje, pa nije prva polovina devedesetih.SpoilerShow
- General War
#48669 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Negdje stabovi, negdje raketLe, negdje prolaze tuneli,..a negdje kolaterala...rat jos urbani, oni kazu bilo ti kazes nije. Interesantno jos evo od okrotbra IDF pogodio sve i svasta...ali jos nisam cuo da je pogodio podzemno skloniste za civile, sta mislis zasto?Charuga wrote: ↑21/01/2024 00:06Da je jedno groblje pa da insan pomisli da su imali neke druge namjere, ali 16 preoranih govori da su ispod svakog bili štabovi terorista. Vjerovatno sa komandnim kadrom u svakom.Dead Man Walking wrote: ↑20/01/2024 22:21Naravno da je bilo, pa ne bi to oni tek tako. Ko bi tek tako preorao groblje, pa nije prva polovina devedesetih.SpoilerShowGeneral War wrote: ↑20/01/2024 22:18
Ma suti bolan, vidis da raja tvrdi da nema nista tu...navukose te Mossadovci da priznas da je ipak bilo nesto
- General War
#48670 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Benjo34 wrote: ↑21/01/2024 01:11Ma nacisti. Zalosno sto narod koji je preživio Holokaust, zeli da postane narod koji je počinio Genocid.
Mislim da njima Gaza uopste ni nije cilj s obzirom da je svima vec jasno da je Hamas njihov igrač. Nemaju vremena da se natežu sa Iranom, vjerovatno vjeruju da je atomska jako blizu. Zbog toga ovo brutalno izivljavanje na civilima, pokusavanja uvlacenja Hezbollaha u rat I gađanje oficira Rep Garde.
Pokusat ce sve da urade da se izazove reakcija Irana u nadi da ce USA stati iza njih.
Iran je ionako bitan faktor na BI, nuklearni Iran je potpuno nova podjela karata, I Izrael je svjestan toga. Ameri su pokusali spojit Arape I Izrael kao protutežu Iranu, jer Ameri se vise ne mogu bavit BI, Azija I Europa su trenutno fokus I razvučeni su.
Mislim da Izrael igra na sve ili ništa. U toj igri trenutno najviše Amerikanci gube, a ako Izrael ne uspije isforsirat rat sa Iranom, realno bit ce glavobolja za citavu regiju.
Jeste Hamas je njihov igrac, jevreji ga izabrali i kopali tunele za njega
Hezbolah je napao Izrael a ne obratno strucnjak...i sta ako iran napravi atomsku? Izrael je vec ima..pa to ne sprecava napade na njega.
Iran je bitan, sto bi djeca rekla ko semafor u GTA..troll drzava.
Izrael vec ima odnose sa vecinom bitnih njemu arapskih drzava, Arapi ionako ne vole Iran i bez izraela historicar.
Izrael vec ima sve...palestinci ce najverovatnije ostat bez nista slusajuci stratege ko ti, par hiljada kilometara od izraela koji se bore protiv cionista do posljednjeg palestinca.
Ti bas znas zasmijat sa svojim provalama
-
ragib
#48671 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kako to da jos nisu hamas porazili? Kako to da jos hezbollah nisu porazili? a zbog hezbollaha 100.000 ljudi zive raseljeno u izraelu. Iranu ne odgovaraju sukobi jer su blizu atomske, jedino izrael forsira sukobe. Al jazira je arapska pa nije uz izrael.General War wrote: ↑21/01/2024 01:41Benjo34 wrote: ↑21/01/2024 01:11Ma nacisti. Zalosno sto narod koji je preživio Holokaust, zeli da postane narod koji je počinio Genocid.
Mislim da Izrael igra na sve ili ništa. U toj igri trenutno najviše Amerikanci gube, a ako Izrael ne uspije isforsirat rat sa Iranom, realno bit ce glavobolja za citavu regiju.![]()
Jeste Hamas je njihov igrac, jevreji ga izabrali i kopali tunele za njega![]()
Hezbolah je napao Izrael a ne obratno strucnjak...i sta ako iran napravi atomsku? Izrael je vec ima..pa to ne sprecava napade na njega.
Izrael vec ima odnose sa vecinom bitnih njemu arapskih drzava, Arapi ionako ne vole Iran i bez izraela historicar.
Izrael vec ima sve...palestinci ce najverovatnije ostat bez nista slusajuci stratege ko ti, par hiljada kilometara od izraela koji se bore protiv cionista do posljednjeg palestinca.
Ti bas znas zasmijat sa svojim provalama![]()
- General War
#48672 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ja ne znam jel u Iranu drugacije, ali rat nema odredjeno vrijeme trajanja, sve dok se hamas i hezbolah kriju ko krtice medju palestincima, trajace dok traje.ragib wrote: ↑21/01/2024 01:45Kako to da jos nisu hamas porazili? Kako to da jos hezbollah nisu porazili? a zbog hezbollaha 100.000 ljudi zive raseljeno u izraelu. Iranu ne odgovaraju sukobi jer su blizu atomske, jedino izrael forsira sukobe. Al jazira je arapska pa nije uz izrael.General War wrote: ↑21/01/2024 01:41Benjo34 wrote: ↑21/01/2024 01:11
Ma nacisti. Zalosno sto narod koji je preživio Holokaust, zeli da postane narod koji je počinio Genocid.
Mislim da Izrael igra na sve ili ništa. U toj igri trenutno najviše Amerikanci gube, a ako Izrael ne uspije isforsirat rat sa Iranom, realno bit ce glavobolja za citavu regiju.![]()
Ti bas znas zasmijat sa svojim provalama![]()
jedino izrael forsira sukobe
A sto je toliko izraelaca raseljeno, ja cuo ovdje da palestinci ni petarde ne znaju zapaliti.
Al jazzera je privatna TV a ne Arapska.
-
ragib
#48673 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
U kataru je predsjednik hamasa, tako da ne mozes reci da nemaju podrsku kod arapa. Jemen, Oman su uz Palestince.General War wrote: ↑21/01/2024 01:52Ja ne znam jel u Iranu drugacije, ali rat nema odredjeno vrijeme trajanja, sve dok se hamas i hezbolah kriju ko krtice medju palestincima, trajace dok traje.ragib wrote: ↑21/01/2024 01:45Kako to da jos nisu hamas porazili? Kako to da jos hezbollah nisu porazili? a zbog hezbollaha 100.000 ljudi zive raseljeno u izraelu. Iranu ne odgovaraju sukobi jer su blizu atomske, jedino izrael forsira sukobe. Al jazira je arapska pa nije uz izrael.General War wrote: ↑21/01/2024 01:41
![]()
Ti bas znas zasmijat sa svojim provalama
jedino izrael forsira sukobe![]()
A sto je toliko izraelaca raseljeno, ja cuo ovdje da palestinci ni petarde ne znaju zapaliti.
Hezbollah nije u palestini, 2006 nije izrael uspio u svojim nakanama da ih odmakne od granice, zasto sad ne pokusaju. Kriju se iza civila pa sad izrael ne moze da pobjedi jer toliko vode racuna o civilima.
- General War
#48674 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Hajde opet procitaj, rekao sam vecinom "bitnih" arapskih zemalja...nije jemen uz palestince vec Huti koji drze " dio" jemena...2006 Hezbolah je pobjegao od IDFa, nisu ih mogli stici.ragib wrote: ↑21/01/2024 02:08U kataru je predsjednik hamasa, tako da ne mozes reci da nemaju podrsku kod arapa. Jemen, Oman su uz Palestince.General War wrote: ↑21/01/2024 01:52Ja ne znam jel u Iranu drugacije, ali rat nema odredjeno vrijeme trajanja, sve dok se hamas i hezbolah kriju ko krtice medju palestincima, trajace dok traje.jedino izrael forsira sukobe![]()
Hezbollah nije u palestini, 2006 nije izrael uspio u svojim nakanama da ih odmakne od granice, zasto sad ne pokusaju. Kriju se iza civila pa sad izrael ne moze da pobjedi jer toliko vode racuna o civilima.
- Bloo
- Globalna šefica
#48675 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Dragi Ragibe, molim te da više ne bacaš kletve na ovoj temi i generalno smanjiš doživljaj sa religijskim referencama. Ovo je PF Politika.