Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam isti model,...placen jeftino, pa mi je to donekle utjeha.
Ali odgovorno tvrdim da nista u zivotu gore nisam stavio na noge,..djon nema nikakav mekani sloj, kruta guma, plastika, ulozak sa memorijskom pjenom bi donekle ublazio neudobnost...ali ni to nisu bili u stanju staviti..Patika od kuce do auta, od auta do kafica...ni za kakvu ozbiljniju setnju.
One cjene koje sad lupajy su van svake pameti,..kao da su od krokodilove koze a ne od plasticne boce napravljene..
Ja zadnje adidas sto sam kupio, isto lafo naka reciklaza, mogle bi se koristiti za mucenje. Bio kod begove dzamije, krenuo do careve kod konyalija morao stati da mi stopala dodju sebi. Kontam kako cu do auta. Htio skinuti i u carapama nastaviti.
180 KM je redovna cijena,..sto je suludo,.nije bas da je za zemlje treceg svijeta.
Znaju biti na akciji za 110-120 KM, a i to je previse za ono sto nude
imaju bas super izbora na ovoj 70% rasprodaji ja u ona dva azela na dbr uzeo haos dobrih stvari jeans po devet markica, jakne lagane za proljeca po 15ak bas imaju dobro sniženje
konektovan wrote: ↑20/01/2024 15:14
Ma ja u azelu ne mogu broj naci za sebe...kad god odem nesto pogledati, sve mali.brojevi, kako obuce, tako i odjece.
Našao bi da nisi redovan na temi slatkiši, čokolade i ostalo
konektovan wrote: ↑20/01/2024 15:14
Ma ja u azelu ne mogu broj naci za sebe...kad god odem nesto pogledati, sve mali.brojevi, kako obuce, tako i odjece.
Našao bi da nisi redovan na temi slatkiši, čokolade i ostalo
Ma nisam ja tako "veliki" cojk,...bez obzira na slatkise.
Ima li kakva pomoc za nenormalno privlacenje blata/prasine na prednjem dijelu cipela? Bukvalno ko magnet
Spoiler
Show
Cipele su na ovaj fazon, mozda cak i iste jer sam u astri kupio (odakle je link). Bukvalno ih ne nosim 3x godisnje, ponajvise iz tog razloga sto vec nakon par min nosenja na prednjem dijelu nalijepi blata kao da su nosene barem mjesec bez ikakvog ciscenja.
Rogie wrote: ↑23/01/2024 13:46
Ima li kakva pomoc za nenormalno privlacenje blata/prasine na prednjem dijelu cipela? Bukvalno ko magnet
Spoiler
Show
Cipele su na ovaj fazon, mozda cak i iste jer sam u astri kupio (odakle je link). Bukvalno ih ne nosim 3x godisnje, ponajvise iz tog razloga sto vec nakon par min nosenja na prednjem dijelu nalijepi blata kao da su nosene barem mjesec bez ikakvog ciscenja.
Uzmeš u Planici tzv fokinu mast za impregnaciju ili sprej sa sličnom funkcijom. Samo obrišeš maramicom kasnije...
Lajavikrelac wrote: ↑24/01/2024 11:29
Uzmeš u Planici tzv fokinu mast za impregnaciju ili sprej sa sličnom funkcijom. Samo obrišeš maramicom kasnije...
Lajavikrelac wrote: ↑24/01/2024 11:29
Imam taj sprej, moram probati. Hvala ti
A možeš ih odnijeti u Deichmann da ti oni to urade. Imaju aparaz za to. Samo stave unutra i za par sekundi gotovo.
Ma nekad treba i cetkom mahnut......to sam diplomiro kod starog....kazna je bila glancanje cipela i njegovih vojnih cizmi (bio vojno lice)kad bude pregeld i ako se ne cakle ko da su lakovane glanacaju se sve dok se taj sjaj ne postigne a ti skontaja kako imas kremu i cetku...i drug joji imao istu kaznu mi kaze jekoderm i krpa za minut gotovo stari se sjeba kazna kratko trajala