Auf Senade zaustaviti ga pod svaku cijenu i vratiti provjerene patriotske upravljace koji se znaju boriti za Bosnu. Fkt vi komsini ljubitelji mislite da su svi kao zlatne ribiceLug wrote: ↑20/01/2024 12:22 "Međutim ako sada želimo nešto popraviti, onda se to može odnositi samo na tehnička pitanja. Sve ostale stvari mislim da ih se sada ne bi trebali doticati. Tu sam, ne samo s Hrvatima nego sa svima s kojima sam razgovarao poručio da ova tema nije na dnevnom redu kada je u pitanju integritet izbornog procesa", kazao je Schmidt.
dodavši da je pitanje biranje članova Predsjedništva nešto sasvim drugo što se može rješavati u okviru proces pristupanja EU, ali da se sada, za naredne lokalne izbore, trebaju jako dobro uraditi tehničke izmjene.
ali djaba i Schmidt.. trojkasi zele udovoljiti Covicu i Dodiku.
Konakovic:
"Potvrdio je da je dogovoreno da se u Domu naroda glasa protiv prijedloga zakona SDA i da ide u redovnu proceduru, te da su vidjeli da u njemu postoje jedna ili dvije nepravilnosti..."
koje nepravilnosti?
dalje nisam citao, nema potrebe.. Konakovic je narcisoidna poremecena licnost, patoloski lazov koji ce BiH kostati jako puno ako se ne zaustavi.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- tramvajtrojka
#16001 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- cvrčak_na_hedonizmu
#16002 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Vidim da branis DinA vise od Dragana sto me i ne cudi, korisnu ili ucijenjenu budalu treba cuvati dokle god je korisna.tramvajtrojka wrote: ↑20/01/2024 12:28Auf Senade zaustaviti ga pod svaku cijenu i vratiti provjerene patriotske upravljace koji se znaju boriti za Bosnu. Fkt vi komsini ljubitelji mislite da su svi kao zlatne ribiceLug wrote: ↑20/01/2024 12:22 "Međutim ako sada želimo nešto popraviti, onda se to može odnositi samo na tehnička pitanja. Sve ostale stvari mislim da ih se sada ne bi trebali doticati. Tu sam, ne samo s Hrvatima nego sa svima s kojima sam razgovarao poručio da ova tema nije na dnevnom redu kada je u pitanju integritet izbornog procesa", kazao je Schmidt.
dodavši da je pitanje biranje članova Predsjedništva nešto sasvim drugo što se može rješavati u okviru proces pristupanja EU, ali da se sada, za naredne lokalne izbore, trebaju jako dobro uraditi tehničke izmjene.
Konakovic:
"Potvrdio je da je dogovoreno da se u Domu naroda glasa protiv prijedloga zakona SDA i da ide u redovnu proceduru, te da su vidjeli da u njemu postoje jedna ili dvije nepravilnosti..."
koje nepravilnosti?
dalje nisam citao, nema potrebe.. Konakovic je narcisoidna poremecena licnost, patoloski lazov koji ce BiH kostati jako puno ako se ne zaustavi.![]()
![]()
![]()
Izborni zakon ide ko djeca u skolu
-
zigson
#16003 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Sta si ti napisao konstruktivno umjesto retardiranog odgovora?tramvajtrojka wrote: ↑20/01/2024 12:28Auf Senade zaustaviti ga pod svaku cijenu i vratiti provjerene patriotske upravljace koji se znaju boriti za Bosnu. Fkt vi komsini ljubitelji mislite da su svi kao zlatne ribiceLug wrote: ↑20/01/2024 12:22 "Međutim ako sada želimo nešto popraviti, onda se to može odnositi samo na tehnička pitanja. Sve ostale stvari mislim da ih se sada ne bi trebali doticati. Tu sam, ne samo s Hrvatima nego sa svima s kojima sam razgovarao poručio da ova tema nije na dnevnom redu kada je u pitanju integritet izbornog procesa", kazao je Schmidt.
Konakovic:
koje nepravilnosti?
dalje nisam citao, nema potrebe.. Konakovic je narcisoidna poremecena licnost, patoloski lazov koji ce BiH kostati jako puno ako se ne zaustavi.![]()
![]()
![]()
-
Jordan1961
#16004 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ni do Googlea nisi dobacio. Jel' fali pečat možda?A_A_AKCIJA wrote: ↑20/01/2024 01:07Jordan1961 wrote: ↑19/01/2024 21:16 Pa zvanicni je dokument sa sastanka koji je SNSD distribuirao zvanicno svim strankama.![]()
Šta, zvanični dokument?
Pa stvarno svako komentariše na ovoj temi.
Gospodine u godinama, imate li makar osnovu školu, od do završenu?
Što se to Dino Nije Fer usplahirio kod Senada sinoć? Izvoza ga čovjek k'o majmuna.
Od "uspješnog sastanka" do 100% demanta. Samo još .nije opovrgao da su se sreli ikako.
Uostalom sami ste se naguzili.pa sto se čudite kad vas jebe k'o stigne?
- kamberovica polje
-
Jordan1961
#16006 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Od kako su se pojavili Trojkini Smorovi, ljubitelji UZP-a nisu ni dva posta objavili. Nema potrebe.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑20/01/2024 12:40Vidim da branis DinA vise od Dragana sto me i ne cudi, korisnu ili ucijenjenu budalu treba cuvati dokle god je korisna.tramvajtrojka wrote: ↑20/01/2024 12:28Auf Senade zaustaviti ga pod svaku cijenu i vratiti provjerene patriotske upravljace koji se znaju boriti za Bosnu. Fkt vi komsini ljubitelji mislite da su svi kao zlatne ribiceLug wrote: ↑20/01/2024 12:22 "Međutim ako sada želimo nešto popraviti, onda se to može odnositi samo na tehnička pitanja. Sve ostale stvari mislim da ih se sada ne bi trebali doticati. Tu sam, ne samo s Hrvatima nego sa svima s kojima sam razgovarao poručio da ova tema nije na dnevnom redu kada je u pitanju integritet izbornog procesa", kazao je Schmidt.
Konakovic:
koje nepravilnosti?
![]()
![]()
Izborni zakon ide ko djeca u skoluuz objasnjenje da ce prehrabri Dino zrtvovati svoju politicku karijeru, izbore samo da se otvore pregovori o pregovorima za pristupanje pregovorima o EU.On to zbog djece i ljudi koji mu govore da ce se vratiti, Boga mi
![]()
-
mirza_15
#16007 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Mene fascinira glupost i intelektualna potkapacitiranost pojedinaca koji i pored toga imaju potrebu da te svoje osobine podijele sa svima s kojima dođu u kontakt. Za početak, u konkretnom slučaju, prvo naučiti pojmove: sastanak, zapisnik, dogovor, prijedlog, zvanično... Hebem ti pleme i napredne tehnologije pa svako može u javni prostor da plasira tok svojih nesređenih misli. Onaj gore nije ni pročitao, ali ima stav. Valjda misli da ako ima "Stav" da je i neki "Faktor". 
- Hank Paldum
#16008 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Tipični Trojka mentalitet.DonieBrasco wrote: ↑20/01/2024 11:13 sdO su sve samo ne patriote, to je najvece zlo koje je zadesilo bosnjake i drzavu BiH a onda i sve ostale narode u istoj.
Oni su napravili Dodika i Covica ovakvima.
Nema više šuplje kako će se u Bosni i Hercegovini jednog dana dignuti sva tri naroda i svako kazniti “svoje” već je SDA kriva i za Srbe i Hrvate, zato su HDZ i SNSD prihvatljivi a SDA ne.
SDA je kriva što je Dodik takav, pa se zato treba Dodik odljutiti tako što će se naći sa njim u Laktašima a ne u nekim gradovima i institucijama države koji ne voli.
SDA je kriva što je Čović takav pa se treba odljutiti kroz izborni zakon da neki nelegitimni Stipe iz Tuzle ili Maglaja ne glasa za nelegitimne.
Treba i Schmidta za sve pitati da ne ispadne da Bošnjaci donose ikakvu odluku jer će Dodik i Čović biti još gori zbog unitarne države i majorizacije.
SDA Alija preglasao Srbe na referendumu, SDA čovjek ubio srspkog svata, 1. Mart, Sabina Silajdžić razmišljanje.
-
Novak20
#16009 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Čuvajmo rahat patnju kao zjenicu oka svoga jer će se oni umoriti, a mi nećemo.
Kad nešto skontam, ovo je bošnjačka politika od birevaktile pa me ne čudi zašto su mnogi forumaši protiv bilo kakve političke i društvene promjene.
S druge strane, to je politika koja nije polučila nikakav uspjeh u bilo kojem vremenu u kojem su se svijet i okruženje mijenjali.
Kad nešto skontam, ovo je bošnjačka politika od birevaktile pa me ne čudi zašto su mnogi forumaši protiv bilo kakve političke i društvene promjene.
S druge strane, to je politika koja nije polučila nikakav uspjeh u bilo kojem vremenu u kojem su se svijet i okruženje mijenjali.
- cvrčak_na_hedonizmu
#16010 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Samo jedno pitanje, znam da ne mozes iskreno odgovoriti zbog sinekure, hoce li biti isporucen IZ prema HDZ-ovim zeljama i zato hoce. Guraju IZ i Vukoju ko da su im najrodjeniji. Ali Dino i Trojka ne zale svoje politicke karijere oni to rade zbog pristupa pregovora o pristupanju pregovorima za pregovore o EU i zbog djece, fondova, radnih mjesta i ljudi koji ne da nece otici nego ce se vratiti, Boga mimirza_15 wrote: ↑20/01/2024 13:04 Mene fascinira glupost i intelektualna potkapacitiranost pojedinaca koji i pored toga imaju potrebu da te svoje osobine podijele sa svima s kojima dođu u kontakt. Za početak, u konkretnom slučaju, prvo naučiti pojmove: sastanak, zapisnik, dogovor, prijedlog, zvanično... Hebem ti pleme i napredne tehnologije pa svako može u javni prostor da plasira tok svojih nesređenih misli. Onaj gore nije ni pročitao, ali ima stav. Valjda misli da ako ima "Stav" da je i neki "Faktor".![]()
Znam, i sdO bi isto uradila
- tramvajtrojka
#16011 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Odgovor je veoma jednostavan hoce,bice i trebacvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑20/01/2024 13:13Samo jedno pitanje, znam da ne mozes iskreno odgovoriti zbog sinekure, hoce li biti isporucen IZ prema HDZ-ovim zeljama i zato hoce. Guraju IZ i Vukoju ko da su im najrodjeniji. Ali Dino i Trojka ne zale svoje politicke karijere oni to rade zbog pristupa pregovora o pristupanju pregovorima za pregovore o EU i zbog djece, fondova, radnih mjesta i ljudi koji ne da nece otici nego ce se vratiti, Boga mimirza_15 wrote: ↑20/01/2024 13:04 Mene fascinira glupost i intelektualna potkapacitiranost pojedinaca koji i pored toga imaju potrebu da te svoje osobine podijele sa svima s kojima dođu u kontakt. Za početak, u konkretnom slučaju, prvo naučiti pojmove: sastanak, zapisnik, dogovor, prijedlog, zvanično... Hebem ti pleme i napredne tehnologije pa svako može u javni prostor da plasira tok svojih nesređenih misli. Onaj gore nije ni pročitao, ali ima stav. Valjda misli da ako ima "Stav" da je i neki "Faktor".![]()
![]()
Znam, i sdO bi isto uradila![]()
- cvrčak_na_hedonizmu
#16012 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Kako se fino nadopunjujes sa ovim iz NIP-a, cista harmonijatramvajtrojka wrote: ↑20/01/2024 13:16Odgovor je veoma jednostavan hoce,bice i trebacvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑20/01/2024 13:13Samo jedno pitanje, znam da ne mozes iskreno odgovoriti zbog sinekure, hoce li biti isporucen IZ prema HDZ-ovim zeljama i zato hoce. Guraju IZ i Vukoju ko da su im najrodjeniji. Ali Dino i Trojka ne zale svoje politicke karijere oni to rade zbog pristupa pregovora o pristupanju pregovorima za pregovore o EU i zbog djece, fondova, radnih mjesta i ljudi koji ne da nece otici nego ce se vratiti, Boga mimirza_15 wrote: ↑20/01/2024 13:04 Mene fascinira glupost i intelektualna potkapacitiranost pojedinaca koji i pored toga imaju potrebu da te svoje osobine podijele sa svima s kojima dođu u kontakt. Za početak, u konkretnom slučaju, prvo naučiti pojmove: sastanak, zapisnik, dogovor, prijedlog, zvanično... Hebem ti pleme i napredne tehnologije pa svako može u javni prostor da plasira tok svojih nesređenih misli. Onaj gore nije ni pročitao, ali ima stav. Valjda misli da ako ima "Stav" da je i neki "Faktor".![]()
![]()
![]()
Uzimas im posao, ako niTi Dnao
-
mirza_15
#16013 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Svakako da će IZ biti isporučen po željama HDZ-a. Ti to već znaš zar ne? To je bio prijedlog HDZ-a na sastanku, što je ušlo u SNSD zapisnik, koji je zvanični dokument, a što opet znači da je to dogovoreno? Šta će desiti ako izaberu Vukoju? Tadić umjesto kojeg dolazi je bio patriota koji je kahvenisao sa Čovićem pa će US propasti i biti SNSD-HDZ ako na njegovo mjesto dođe Vukoja? Ne pali vam to ba više. Te priče o izdaji. Da vam hoće ovi iz Trojke mahnuti papirom o otvaranju pregovora u martu volio bih više nego regres ove godinecvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑20/01/2024 13:13Samo jedno pitanje, znam da ne mozes iskreno odgovoriti zbog sinekure, hoce li biti isporucen IZ prema HDZ-ovim zeljama i zato hoce. Guraju IZ i Vukoju ko da su im najrodjeniji. Ali Dino i Trojka ne zale svoje politicke karijere oni to rade zbog pristupa pregovora o pristupanju pregovorima za pregovore o EU i zbog djece, fondova, radnih mjesta i ljudi koji ne da nece otici nego ce se vratiti, Boga mimirza_15 wrote: ↑20/01/2024 13:04 Mene fascinira glupost i intelektualna potkapacitiranost pojedinaca koji i pored toga imaju potrebu da te svoje osobine podijele sa svima s kojima dođu u kontakt. Za početak, u konkretnom slučaju, prvo naučiti pojmove: sastanak, zapisnik, dogovor, prijedlog, zvanično... Hebem ti pleme i napredne tehnologije pa svako može u javni prostor da plasira tok svojih nesređenih misli. Onaj gore nije ni pročitao, ali ima stav. Valjda misli da ako ima "Stav" da je i neki "Faktor".![]()
![]()
- jazzer
#16014 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Vidim SDA izdala neko subotnje saopsenje, mora da je država ugrozena, da izdajnici iz trojka opet nestor daju Dodiku i Covicu, na ustrb države.
Hvala Bogu pa imamo SDA da detektuje problem i da smjernice kako dalje. Mudre su to glave.

Hvala Bogu pa imamo SDA da detektuje problem i da smjernice kako dalje. Mudre su to glave.
- cvrčak_na_hedonizmu
#16015 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
mirza_15 wrote: ↑20/01/2024 13:23Svakako da će IZ biti isporučen po željama HDZ-a. Ti to već znaš zar ne? To je bio prijedlog HDZ-a na sastanku, što je ušlo u SNSD zapisnik, koji je zvanični dokument, a što opet znači da je to dogovoreno? Šta će desiti ako izaberu Vukoju? Tadić umjesto kojeg dolazi je bio patriota koji je kahvenisao sa Čovićem pa će US propasti i biti SNSD-HDZ ako na njegovo mjesto dođe Vukoja? Ne pali vam to ba više. Te priče o izdaji. Da vam hoće ovi iz Trojke mahnuti papirom o otvaranju pregovora u martu volio bih više nego regres ove godinecvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑20/01/2024 13:13Samo jedno pitanje, znam da ne mozes iskreno odgovoriti zbog sinekure, hoce li biti isporucen IZ prema HDZ-ovim zeljama i zato hoce. Guraju IZ i Vukoju ko da su im najrodjeniji. Ali Dino i Trojka ne zale svoje politicke karijere oni to rade zbog pristupa pregovora o pristupanju pregovorima za pregovore o EU i zbog djece, fondova, radnih mjesta i ljudi koji ne da nece otici nego ce se vratiti, Boga mimirza_15 wrote: ↑20/01/2024 13:04 Mene fascinira glupost i intelektualna potkapacitiranost pojedinaca koji i pored toga imaju potrebu da te svoje osobine podijele sa svima s kojima dođu u kontakt. Za početak, u konkretnom slučaju, prvo naučiti pojmove: sastanak, zapisnik, dogovor, prijedlog, zvanično... Hebem ti pleme i napredne tehnologije pa svako može u javni prostor da plasira tok svojih nesređenih misli. Onaj gore nije ni pročitao, ali ima stav. Valjda misli da ako ima "Stav" da je i neki "Faktor".![]()
![]()
![]()
Gledaj, ti si NIP-ov bot i pises to sto pises zbog licnog interesa, iako znas da je prica supljak. Problem nastupa kada imas identicne stavove sa Tramvajima i Novacima. Al eto, to je tvoj problem i tvog licnog interesa. Mada bih se ja zabrinuo, jer nema razlike, nikakve.
S druge strane nema nas prijatelju, iako je tebi to neshvatljivo. Kakvi pregovori, da nas EU hoce, kao sto nece, mi bi vec bili u EU. Otvaranje pregovora je supljak, mi uslove necemo ispuniti do 2245 godine, ali zato smo dali sve HDZ-u i SNSD-u.
SDA i sateliti su izdajnicka stranka, bas kao i Trojkasi. Ko to ne vidi, slijep je.
-
DonieBrasco
#16016 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
https://www.klix.ba/vijesti/bih/adi-cer ... /240120034
Kao da EU i bez Obrana nije pokazala do sada da su naklonjeni Dodiku i Covic i njhovim idejama nego prosperitetnoj BiH u EU ?
Kao da EU i bez Obrana nije pokazala do sada da su naklonjeni Dodiku i Covic i njhovim idejama nego prosperitetnoj BiH u EU ?
- tramvajtrojka
#16017 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Al da mi je znat odakle vise izvlace ove analiticare jbt svako ko ima neki komentar postade analitičar u zadnjih godinu danaDonieBrasco wrote: ↑20/01/2024 13:43 https://www.klix.ba/vijesti/bih/adi-cer ... /240120034
- MuaDib
#16018 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Samo osnuješ udruženje građana, daš mu neko bombastičnim englesko ime i ona po narudžbi palamudiš, mutiš vodu i ublehariš. A narod ko narod kusa, šta mu se servira. Ovi su neumoljivi jer imaju motiv da se vrate na vlast, i nije im mrsko davati od nas pokradeni pare iz crnih fondova.tramvajtrojka wrote: ↑20/01/2024 13:44Al da mi je znat odakle vise izvlace ove analiticare jbt svako ko ima neki komentar postade analitičar u zadnjih godinu danaDonieBrasco wrote: ↑20/01/2024 13:43 https://www.klix.ba/vijesti/bih/adi-cer ... /240120034
Kao da EU i bez Obrana nije pokazala do sada da su naklonjeni Dodiku i Covic i njhovim idejama nego prosperitetnoj BiH u EU ?![]()
Trojka mora samo više poraditi na komunikaciji s javnošću, pa će ova šuplja priča za nadati se postati predmet sprdnje.
-
Jordan1961
#16019 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ti momce dalje od vlastitog nosa ne vidis.mirza_15 wrote: ↑20/01/2024 13:23Svakako da će IZ biti isporučen po željama HDZ-a. Ti to već znaš zar ne? To je bio prijedlog HDZ-a na sastanku, što je ušlo u SNSD zapisnik, koji je zvanični dokument, a što opet znači da je to dogovoreno? Šta će desiti ako izaberu Vukoju? Tadić umjesto kojeg dolazi je bio patriota koji je kahvenisao sa Čovićem pa će US propasti i biti SNSD-HDZ ako na njegovo mjesto dođe Vukoja? Ne pali vam to ba više. Te priče o izdaji. Da vam hoće ovi iz Trojke mahnuti papirom o otvaranju pregovora u martu volio bih više nego regres ove godinecvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑20/01/2024 13:13Samo jedno pitanje, znam da ne mozes iskreno odgovoriti zbog sinekure, hoce li biti isporucen IZ prema HDZ-ovim zeljama i zato hoce. Guraju IZ i Vukoju ko da su im najrodjeniji. Ali Dino i Trojka ne zale svoje politicke karijere oni to rade zbog pristupa pregovora o pristupanju pregovorima za pregovore o EU i zbog djece, fondova, radnih mjesta i ljudi koji ne da nece otici nego ce se vratiti, Boga mimirza_15 wrote: ↑20/01/2024 13:04 Mene fascinira glupost i intelektualna potkapacitiranost pojedinaca koji i pored toga imaju potrebu da te svoje osobine podijele sa svima s kojima dođu u kontakt. Za početak, u konkretnom slučaju, prvo naučiti pojmove: sastanak, zapisnik, dogovor, prijedlog, zvanično... Hebem ti pleme i napredne tehnologije pa svako može u javni prostor da plasira tok svojih nesređenih misli. Onaj gore nije ni pročitao, ali ima stav. Valjda misli da ako ima "Stav" da je i neki "Faktor".![]()
![]()
![]()
Moze DIno u martu mahat' tim papirom k'o zastavom i.....?
Turska ima otvorene pregovore 100 godina pa ne mice.
U medjuvremenu ces i Predsjednistvo i US i drzavnu imovinu morati predati u ruke SNS(H)D(Z) pa onda gledaj odakle je vedro i sta ces jos morati ispuniti na putu ka nezavisnoj PC i rahmetli HZHB.
p.s. Mato Tadic je bio covjek iz pravosudja a sada ga poredis sa covjekom koji dana jednog jedinog u pravosudju proveo nije i sada bi, ni manje ni vise, trebao biti sudija u najvisoj pravosudnoj instanci u drzavi. Pa to je i za BiH, drzavu neslucenih mogucnosti, gotovo nevjerovatno.
-
palermo
#16020 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ispravka netacnog navoda. Polucila je uspjeh, da nije ne bi se tolika furtutma u srpsko-hrvatskim krugovima i podigla.Novak20 wrote: ↑20/01/2024 13:11 Čuvajmo rahat patnju kao zjenicu oka svoga jer će se oni umoriti, a mi nećemo.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#16021 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Bakirov masterclass, sve je on to smisljeno
-
Jordan1961
#16022 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Niko nije protiv politickih i drustvenih promjena.Novak20 wrote: ↑20/01/2024 13:11 Čuvajmo rahat patnju kao zjenicu oka svoga jer će se oni umoriti, a mi nećemo.
Treba praviti drzavu po EU i demokratskim standardima.
1) Ukolniti instrumente blokade vlasti na svim nivoima
2) Ograniciti ingerencije domova naroda na zastitu kolektivnih prava konstituentnih naroda
3) Izbaciti etnicku diskriminaciju pri izboru clanova Predsjednistva
4) Osigurati nezavisno sudstvo i vladavinu prava
5) Osigurati efikasne instrumente borbe protiv korupcije
Zar ima iko da je protiv ovoga?
-
Novak20
#16023 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Nema.Jordan1961 wrote: ↑20/01/2024 14:25Niko nije protiv politickih i drustvenih promjena.Novak20 wrote: ↑20/01/2024 13:11 Čuvajmo rahat patnju kao zjenicu oka svoga jer će se oni umoriti, a mi nećemo.
2) Ograniciti ingerencije domova naroda na zastitu kolektivnih prava konstituentnih naroda
Naročito ako uvjeriš nekoga da si uspješno odradio stavke 4 i 5.
-
Novak20
#16024 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
palermo wrote: ↑20/01/2024 14:19Ispravka netacnog navoda. Polucila je uspjeh, da nije ne bi se tolika furtutma u srpsko-hrvatskim krugovima i podigla.Novak20 wrote: ↑20/01/2024 13:11 Čuvajmo rahat patnju kao zjenicu oka svoga jer će se oni umoriti, a mi nećemo.
Ako ti ovo stanje u BiH danas smatraš nekim uspjehom, svaka ti čast.
Valjda isto misle i oni što ostavljaju ovdje slabo plaćene poslove i sa obiteljima idu na Zapad.
-
Jordan1961
#16025 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Cek malo. Pa u kontradikciji si sa svojim ranijim postom.Novak20 wrote: ↑20/01/2024 14:31Nema.Jordan1961 wrote: ↑20/01/2024 14:25Niko nije protiv politickih i drustvenih promjena.Novak20 wrote: ↑20/01/2024 13:11 Čuvajmo rahat patnju kao zjenicu oka svoga jer će se oni umoriti, a mi nećemo.
Naročito ako uvjeriš nekoga da si uspješno odradio stavke 4 i 5.![]()
Prvo kazes: " .... mnogi forumaši protiv bilo kakve političke i društvene promjene". Sada odjednom nema nikoga protiv promjene. 180 degree okret u sekundi. K'o zvrk hanuma.
I sta ja ima da uvjeravam ikoga? Valjda je to posao ovih na vlasti (ukljucujuci i tvoje pulene).