Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Optimist wrote: ↑16/01/2024 15:28
Ne mogu nikako nasuti za naredna 3 mjeseca odjednom pa da bas toliko pratim gdje je 5pf jeftinije i da mi se isplati.
Kad hocu tociti, pogledam dan ranije i to je to.
Ni ja vise ne gledam, jer imam popust na karticu sa kojim mi je najbolje sipati na EP koji je svakako vec neko vrijeme najjeftiniji skupa sa GP. Vise je pitanje kad treba sipati hocu li otici dan ranije ako ce biti poslije skuplje ili kasnije ako ce biti jeftinije, kad vec budem pri kraju. I to ako mi se uklopi usput, ne bih ni ja zbog 5pf po l isao makauz na pumpu i cekao u redu, pogotovo u spici.
Koja kartica za Energopetrol/Inu je u pitanju?
Imam apoikaciju odnedavno...ukinuli su Lampicu...
imaš online, napraviš profil i imaš virtuelnu karticu a mogu ti i dati na šalteru u ini. Fazon je da kvartalno ide reset poena, određeni broj poena odma snižava cijenu goriva. Ima trik kada napraviš novi profil dobiješ odma 600 poena, tako da kada istekne kvartal i kada se resetuju poeni najbolje napraviti novi profil.
A super trik bi bio kada bi mi ovdje na forumu imali jednu zajedničku virtuelnu karticu i lagano bi mogli napuniti max poena i imamo 10feninga jeftinije po litru.
Ni ja vise ne gledam, jer imam popust na karticu sa kojim mi je najbolje sipati na EP koji je svakako vec neko vrijeme najjeftiniji skupa sa GP. Vise je pitanje kad treba sipati hocu li otici dan ranije ako ce biti poslije skuplje ili kasnije ako ce biti jeftinije, kad vec budem pri kraju. I to ako mi se uklopi usput, ne bih ni ja zbog 5pf po l isao makauz na pumpu i cekao u redu, pogotovo u spici.
Koja kartica za Energopetrol/Inu je u pitanju?
Imam apoikaciju odnedavno...ukinuli su Lampicu...
imaš online, napraviš profil i imaš virtuelnu karticu a mogu ti i dati na šalteru u ini. Fazon je da kvartalno ide reset poena, određeni broj poena odma snižava cijenu goriva. Ima trik kada napraviš novi profil dobiješ odma 600 poena, tako da kada istekne kvartal i kada se resetuju poeni najbolje napraviti novi profil.
A super trik bi bio kada bi mi ovdje na forumu imali jednu zajedničku virtuelnu karticu i lagano bi mogli napuniti max poena i imamo 10feninga jeftinije po litru.
Na PlayStore ima aplikacija INA EP club. Koristi se slično kao DM Active Beauty aplikacija: na ekranu pritiskom na ikonicu izbaci bar kor, koji pri plaćanju skeniraju i dodaju bodove.
Edit: Pri prvom pokretanju aplikacije možeš kreirati profil, logično.
stajeba wrote: ↑17/01/2024 21:25
pa ja preko weba štancam profile. Već sam 2-3 napravio, reko da testiram i može rade sva tri.
Meni na benzinskoj rekli da na ekranu izbacim bar kod, napravim screnshot i šaljem onima koji bi ga pokazivali i punili bodove. Naši ljudi samo gledaju da zeznu sistem. Mada, benziskoj je uglavnom svejedno, bitno je da se više sipa.
pa ja preko weba štancam profile. Već sam 2-3 napravio, reko da testiram i može rade sva tri.
Meni na benzinskoj rekli da na ekranu izbacim bar kod, napravim screnshot i šaljem onima koji bi ga pokazivali i punili bodove. Naši ljudi samo gledaju da zeznu sistem. Mada, benziskoj je uglavnom svejedno, bitno je da se više sipa.
Aha, znači to je način da 2 osobe istovremeno koriste jednu te istu karticu?
Tako radi DM-ova aplikacija za skupljanje bodova , žena ima na mob original app ,a mi ostali ukućani skrinšot bar koda koji pokažem da skenira i dodaje bodove kad nešto kupim
problemnatravunu wrote: ↑18/01/2024 06:31
Tako radi DM-ova aplikacija za skupljanje bodova , žena ima na mob original app ,a mi ostali ukućani skrinšot bar koda koji pokažem da skenira i dodaje bodove kad nešto kupim
Ima li zainteresovanih da se udruzimo za ovaj Inin popust? Ja sipam mjesecno 200-250 KM goriva. Nisam sipao prosli mjesec nikako. Nervira me sto skupim malo vise bodova i onda mi poniste. Valja ponovo skupljati
Aha, znači to je način da 2 osobe istovremeno koriste jednu te istu karticu?
Vjerovatno se na više mobitela može na aplikaciji prijaviti sa istim pristupnim podacima.
Ja i žena imamo DM-ovu aplikaciju, ali se oboje prijavimo sa mojim pristupnim podacima i svako koristi aplikaciju, zajedno skupljamo bodove. Prednost je što i ona može iskoristiti bodove ako joj zatreba.
kazo wrote: ↑18/01/2024 08:35
Ima li zainteresovanih da se udruzimo za ovaj Inin popust? Ja sipam mjesecno 200-250 KM goriva. Nisam sipao prosli mjesec nikako. Nervira me sto skupim malo vise bodova i onda mi poniste. Valja ponovo skupljati
Evo ja sam zainteresiran. Ajmo šerovat ko ima više poena pa ćemo taj punit. Ja ću šerovat i podatke email te password ako bude više poena na mom.
1km = 1bod? Ovo ima jedino smisla ako bar 5-6 osoba se udruzi. Ja mozda 150km/bodova mjesecno potrosim.
Prakticno nema nedostaka podijeliti svoj barcode. Svako ko ga koristi pomaze jednako i sebi i onome ciji je kod.
stajeba wrote: ↑17/01/2024 21:12
Ima trik kada napraviš novi profil dobiješ odma 600 poena, tako da kada istekne kvartal i kada se resetuju poeni najbolje napraviti novi profil.
Boga ti od kad se dobije 600 poena za registrqciju?
I zasto je cilj imati 600 poena na pocetku kvartala s novim profilom?
stajeba wrote: ↑17/01/2024 21:12
Ima trik kada napraviš novi profil dobiješ odma 600 poena, tako da kada istekne kvartal i kada se resetuju poeni najbolje napraviti novi profil.
Boga ti od kad se dobije 600 poena za registrqciju?
I zasto je cilj imati 600 poena na pocetku kvartala s novim profilom?
To da nas malo "poguraju"
Ja se registrovao prošli mjesec dobio tih 600 bodova i sad u januaru ponistili bodove... jovo na novo , nema od ovog nista dok se ne udruzi 10ak vozača pa ih sjebat s njihovom propagandom
aCme wrote: ↑20/01/2024 11:30
Ja se registrovao prošli mjesec dobio tih 600 bodova i sad u januaru ponistili bodove... jovo na novo , nema od ovog nista dok se ne udruzi 10ak vozača pa ih sjebat s njihovom propagandom
Pa koliko si uspio sakupiti ukupno bodova i koliko su ti to ponistili ako si starto sa 600?
Pa koliko si uspio sakupiti ukupno bodova i koliko su ti to ponistili ako si starto sa 600?
Dva puta uspio natocit po fesa i to je to. Bilo je negdje oko 700 bodova
Dva puta uspio natocit po fesa i to je to. Bilo je negdje oko 700 bodova
Haj dizel, šeta cijena od pumpe do pumpe. Ali benzin skoro svugdje 2,46, a kod ovih 2,56.
Stvarno trebaš biti mazohista da tamo sipaš (osim ako nemaš neki dobar popust).