Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Locked
mirza_15

#15926 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by mirza_15 »

Jordan1961 wrote: 19/01/2024 21:16
mirza_15 wrote: 19/01/2024 20:58
palermo wrote: 19/01/2024 20:51

Pa zna li se onda sta je dogovoreno ????
Pa čak i toj škrabotini koju je teško pratiti imaš pasuse koji počinju sa dogovoreno i one koji ne počinju sa dogovoreno. Konkretno, taj član o izboru članova Predsjedništva je samo HDZ prijedlog. Neko je to unio u zapisnik jer je neko to na sastanku predložio. To ne znači da je dogovoreno. Rekao ti je Dino večeras za šta ima koncenzus, ali ništa nije potpisano.
Cekaj, kakva sad skrabotina?! Pa zvanicni je dokument sa sastanka koji je SNSD distribuirao zvanicno svim strankama.
Pise sve crno na bijelo. Niko nista nije demantirao.
Eto ka'e Dino Nije Fer da je to trivijalno. On k'o malo dijete kad nauci novu rijec pa je stalno ponavlja. I gdje treba i gdje ne treba. Jucer mu je proslava 9.1. bila "trivijalna stvar". Evo ga danas i ovo mu je "trivijalno":
https://www.klix.ba/vijesti/bih/konakov ... /240119180
Sutra da PC proglasi nezavisnost, vjerovatno bi mu i to bilo trivijalno.
Čuj zvanični dokument :lol: Haj prvo provjeri šta znači zvanični. Eno ima još nekih verzija jer su još neki vodili svoj zapisnik. Najjače je kada forumski put misli da je zapisnik Ustav i da je svačije mišljenje i prijedlog sa sastanka, a koji je prenesen u zapisnik zakon.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#15927 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Truba »

Ma ovo je zamazivanje ociju nista od ovoga
Ili namece ili sve ostaje isto
sumirprimus

#15928 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

Zvanicni dokument by jordan 1961 :D
last mohicans

#15929 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by last mohicans »

RS 36% od akciza, a uplaćuju manje od 20%. Ovo im je dobra stavka od kazni za neizlaženje na izbore da se u poseban fond ostavlja za obrazovanje, :lol: baš kao što su i akcize bile za cestogradnju i održavanje istih, a po kraterima vozimo. Čak se natalitet povećao. Sigurno je ovo progresivna NS predložila da u obrazovanje ulože, a oni će rastaljivati milijarde po svom ćeifu, a obrazovanje u kurcu, zdravstvo, kultura ne postoji, sport, na kraju krajeva. Nastavi niz..
tramvajtrojka

#15930 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by tramvajtrojka »

sumirprimus wrote: 19/01/2024 21:21 Zvanicni dokument by jordan 1961 :D
Image

Ovako svi sdfovci prave konstrukciju izdali Bosnu :lol: :lol: :mrgreen: , dok se kmecanje nastavlja mi uzivamo 8-)
sumirprimus

#15931 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

tramvajtrojka wrote: 19/01/2024 21:28
sumirprimus wrote: 19/01/2024 21:21 Zvanicni dokument by jordan 1961 :D
Image

Ovako svi sdfovci prave konstrukciju izdali Bosnu :lol: :lol: :mrgreen: , dok se kmecanje nastavlja mi uzivamo 8-)
Kad se sjetim, mene prozivao za nepismenost :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#15932 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

Zvanicni jer je SNSD tako rekao
Koji kompleks od Srba jebote hljeb
sumirprimus

#15933 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

Jordan legalista :lol:
palermo

#15934 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by palermo »

Kakva ekipa za odbranu trojke :D .....sta kazu nije zvanicni tekst, skrabotina.....pa sto bolan to ne kazu Miletu i Covketu, nego nasli meni to govoriti...ma ne znas bil plak'o ili se smij'o.....ma smij'o, svakako i jesmo za smijanje....
sumirprimus

#15935 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

palermo wrote: 19/01/2024 21:39 Kakva ekipa za odbranu trojke :D .....sta kazu nije zvanicni tekst, skrabotina.....pa sto bolan to ne kazu Miletu i Covketu, nego nasli meni to govoriti...ma ne znas bil plak'o ili se smij'o.....ma smij'o, svakako i jesmo za smijanje....
Ergo :lol:
Kaće pemzija palermo
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#15936 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

Logicka greska ad hominem
sumirprimus

#15937 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

_BataZiv_0809 wrote: 19/01/2024 21:43 Logicka greska ad hominem
Posto je sdfa ekipa u pitamju radi se o ad eminem :D
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#15938 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by hilmija frlj »

Dino, zakuni se još jednom. Ovaj put u djecu. :-)
GandalfSivi

#15939 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by GandalfSivi »

Od “izdali su”, preko “izdat ce” i “izdali bi da smiju”, dosli smo do “izdali su, mozda”…
sumirprimus

#15940 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sumirprimus »

Nemaju nista protiv njega, a da je efikasno :D
tramvajtrojka

#15941 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by tramvajtrojka »

sumirprimus wrote: 19/01/2024 21:59 Nemaju nista protiv njega, a da je efikasno :D
Al smiješno da su evo vec petu godinu uprli sve protiv jednog lika da ga unište i najbolje sto su mogli skontati je krstaske hambasade i kauboj Murphy :lol: :lol: :mrgreen: , sve jer njemu ne mogu pera odbiti napadaju strance u nemoci :mrgreen: :mrgreen:
mistek

#15942 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by mistek »

Kakav je kukavičluk ovo vađenje Konakovića sa "nije zvanično". Najbezveznije mi ovo, od kad je na funkciji. Ima li iko hrabrosti da povede i stane iza onog što radi, pa kakvo god bilo?

Što se mene tiče, ne vidim u onom ništa specijalno, nit izdaju nit pomak. Ne bi mi smetala malo veća "izdaja", a da neke stvari krenu na bolje. Od ovog kako je sad nemamo ništa, a pravimo se da imamo.
Ozimician

#15943 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Ozimician »

Kakav je ovo sunovrat veceras prikazan na FACE TV ... :-) :-) :-)
palermo

#15944 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by palermo »

sumirprimus wrote: 19/01/2024 21:43
palermo wrote: 19/01/2024 21:39 Kakva ekipa za odbranu trojke :D .....sta kazu nije zvanicni tekst, skrabotina.....pa sto bolan to ne kazu Miletu i Covketu, nego nasli meni to govoriti...ma ne znas bil plak'o ili se smij'o.....ma smij'o, svakako i jesmo za smijanje....
Ergo :lol:
Kaće pemzija palermo
Nece jos, ne nadaj se....
tramvajtrojka

#15945 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by tramvajtrojka »

mistek wrote: 19/01/2024 22:39 Kakav je kukavičluk ovo vađenje Konakovića sa "nije zvanično". Najbezveznije mi ovo, od kad je na funkciji. Ima li iko hrabrosti da povede i stane iza onog što radi, pa kakvo god bilo?

Što se mene tiče, ne vidim u onom ništa specijalno, nit izdaju nit pomak. Ne bi mi smetala malo veća "izdaja", a da neke stvari krenu na bolje. Od ovog kako je sad nemamo ništa, a pravimo se da imamo.
Pa logicno da nije zvanično, zvanicni dokumenti su nacinjeni u institucijama i nacrtima zakona a ne neko sta je neko rekao na nekom sastanku

A posto se od višemjesečne histerije naricanja i pronalaska izdaje ispod svake tratinčice ne zna gdje se udara to nije njegov problem bukvalno ste sludjeni sa tom izdajom da vise je racionalno razmišljanje u outu davnih dana
mistek

#15946 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by mistek »

tramvajtrojka wrote: 19/01/2024 22:44
mistek wrote: 19/01/2024 22:39 Kakav je kukavičluk ovo vađenje Konakovića sa "nije zvanično". Najbezveznije mi ovo, od kad je na funkciji. Ima li iko hrabrosti da povede i stane iza onog što radi, pa kakvo god bilo?

Pa logicno da nije zvanično, zvanicni dokumenti su nacinjeni u institucijama i nacrtima zakona a ne neko sta je neko rekao na nekom sastanku

A posto se od višemjesečne histerije naricanja i pronalaska izdaje ispod svake tratinčice ne zna gdje se udara to nije njegov problem bukvalno ste sludjeni sa tom izdajom da vise je racionalno razmišljanje u outu davnih dana
Nemam ba ništa s izdajom, nit zarezujem tu priču :D Nego kaćem, bezveze mi je što ne zauzme stav: jesmo, radimo to, idemo rješavati, a ne vazda neko pravdanje "nije izdaja". Bezveze mi je to pravdanje, jer kome se pravda? Poboljšaj nam živote, učini nas zadovoljnijima, a lahko ćemo onda na kraj izaći s tim koji kukaju "biće izdaja".

Dakle, upravo bih suprotno, nek kukaju o izdaji koliko hoće, ali da ovi ljudi rade malo odlučnije neke stvari, a ne da za svaki korak mora pravdanje kako nije izdaja. Nećeš SDA glasača ubijediti da nije izdaja nikad. Posebna sorta ljudi svakako.
tramvajtrojka

#15947 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by tramvajtrojka »

mistek wrote: 19/01/2024 22:55
tramvajtrojka wrote: 19/01/2024 22:44

Nemam ba ništa s izdajom, nit zarezujem tu priču :D Nego kaćem, bezveze mi je što ne zauzme stav: jesmo, radimo to, idemo rješavati, a ne vazda neko pravdanje "nije izdaja". Bezveze mi je to pravdanje, jer kome se pravda? Poboljšaj nam živote, učini nas zadovoljnijima, a lahko ćemo onda na kraj izaći s tim koji kukaju "biće izdaja".

Dakle, upravo bih suprotno, nek kukaju o izdaji koliko hoće, ali da ovi ljudi rade malo odlučnije neke stvari, a ne da za svaki korak mora pravdanje kako nije izdaja. Nećeš SDA glasača ubijediti da nije izdaja nikad. Posebna sorta ljudi svakako.
Pa moras navesti dijelove i reci da nesto nije izdaja jer su napravili takav javni diskurs u javnosti sdaovci sa tim pranjem mozga pa jucer citam forti jebu familiju da je izdajnik jer je uveo digitalni potpis u uio BiH :roll: :roll: i takve debilizme nasem narodu je najlakse uvući u glavu pa kasnije kuku majko sto ovo sto ono :zzzz:
relativno84

#15948 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by relativno84 »

video wrote: 19/01/2024 20:53 Covjece, je li tebi jasno da je ovo sto ti (i jos po neki) radite je veoma opasno. Zasto i zbog cega siris/te dezinformacije i lazi?
U ratu se sa takvima znalo sta se radi a ovo vrijeme je gotovo pa rat samo sto ne puca.
I da znas na kraju sve ovo ovdje sto se radi se ITEKAKO prati i dokumentuje, znam sigurno, tako da ne mislis/te da ce ovo proci samo tako.
NECE, vjeruj mi.

A sada slobodno nastavi/te.

I da, jos ovo, kakvo ba susramlje, sta to meni inputiras, jesi li ti svjestan sta pises?
Kako te bolan nije stid!
Da znas sto ne znas sigurno bi se sramio svojih natipkanih rijeci!
To ti ko meni nesto prijetis, ono ti nesto kurcevit. To sto si ti poklopio usima je izbor tvoj, a ko siri lazi vidimo po novim liderima koje iz samo tebi poznatih razloga branis, ako to nije susramlje tesko da nesto moze biti drugo.

Lijepo ti hadzija veli sve je to trivijalno , od proslave dana pocetka sistematskog genocida pa do ovih papira, hoce to njega kad otkrije novu rijeci lupa gdje stigne dok mu neka ne iskoci u prvi plan. Za to vrijeme vrijeme Nerko ponosim se na clanove partije pripanike vojske presudjene za genocid kaze kako u papirima ima prostora za dogovor.

Sto nam jasno govori da hadzija pokusava da umiri bosnje, dok Nerko salje poruku Draganu i Miletu bit ce nesto samo da se slegne.

I ti sad dodjes i meni bulaznis kako se nesto dokumentuje jer ljulja se brod a neki novi klinci kolo vode. Zaboga zasto se kvari relaksirani ambijent, mogao bi neko imati problema, hudnice izgubljeni prezivio cetnike na Potocarima a da se plasim trojkaskog pracenja forma, stvarno moras biti posebno sjeban da se lozis na te stvari. Level jadnosti genetski predodredjenih pojedinaca.
tramvajtrojka

#15949 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by tramvajtrojka »

relativno84 wrote: 19/01/2024 23:02
video wrote: 19/01/2024 20:53 Covjece, je li tebi jasno da je ovo sto ti (i jos po neki) radite je veoma opasno. Zasto i zbog cega siris/te dezinformacije i lazi?
U ratu se sa takvima znalo sta se radi a ovo vrijeme je gotovo pa rat samo sto ne puca.
I da znas na kraju sve ovo ovdje sto se radi se ITEKAKO prati i dokumentuje, znam sigurno, tako da ne mislis/te da ce ovo proci samo tako.
NECE, vjeruj mi.

A sada slobodno nastavi/te.

I da, jos ovo, kakvo ba susramlje, sta to meni inputiras, jesi li ti svjestan sta pises?
Kako te bolan nije stid!
Da znas sto ne znas sigurno bi se sramio svojih natipkanih rijeci!
To ti ko meni nesto prijetis, ono ti nesto kurcevit. To sto si ti poklopio usima je izbor tvoj, a ko siri lazi vidimo po novim liderima koje iz samo tebi poznatih razloga branis, ako to nije susramlje tesko da nesto moze biti drugo.

Lijepo ti hadzija veli sve je to trivijalno , od proslave dana pocetka sistematskog genocida pa do ovih papira, hoce to njega kad otkrije novu rijeci lupa gdje stigne dok mu neka ne iskoci u prvi plan. Za to vrijeme vrijeme Nerko ponosim se na clanove partije pripanike vojske presudjene za genocid kaze kako u papirima ima prostora za dogovor.

Sto nam jasno govori da hadzija pokusava da umiri bosnje, dok Nerko salje poruku Draganu i Miletu bit ce nesto samo da se slegne.

I ti sad dodjes i meni bulaznis kako se nesto dokumentuje jer ljulja se brod a neki novi klinci kolo vode. Zaboga zasto se kvari relaksirani ambijent, mogao bi neko imati problema, hudnice izgubljeni prezivio cetnike na Potocarima a da se plasim trojkaskog pracenja forma, stvarno moras biti posebno sjeban da se lozis na te stvari. Level jadnosti genetski predodredjenih pojedinaca.
cemu ovakva nervoza bro ljudi smo nismo sdaovci :mrgreen: :mrgreen: chill nece ti niko prodati Bosnu :bih:
Jordan1961

#15950 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Jordan1961 »

Hor Smorova je krenuo a da nisu ni provjerili znacenje pojma.
Dokument koji je pusten u javnost od poznatog autora, kojem se ne osporava autenticnost se smatra zvanicnim dokumentom. Ne radi se o falsifikatu nego SNSD generiranom zapisniku sa sastanka. Nista SNSD demantirao nije.
Ovo ste vjerovatno pisali prije nego sto je Senad demolirao Dinokia. Valjda ste nesto zakljucili.
Ovo kako Trojku guzi dvojac bez kormilara je hard core i za spam spam. A vi dalje od SDA etikete ne znate.
Locked