Ne mrze oni komplet izrael ,nego samo cioniste kako ono
Cemu se ragib i slicni nadaju, avaj zalud nadanje
Ja mrzim komplet izraelsumirprimus wrote: ↑19/01/2024 17:49![]()
Svakako da bi podrzao svako rijesenje koje je prihvatljivo hamasu, islamskom dzihadu, Qudsu I ostalim borcima za slobodu.sumirprimus wrote: ↑19/01/2024 17:52 Pretpostavljam ako si iskren do kraja, from the river to the sea?
Dakle pitam te otvoreno, budi iskren, po njima to je from the river to the sea?jel to podrzavas?ragib wrote: ↑19/01/2024 17:57Svakako da bi podrzao svako rijesenje koje je prihvatljivo hamasu, islamskom dzihadu, Qudsu I ostalim borcima za slobodu.sumirprimus wrote: ↑19/01/2024 17:52 Pretpostavljam ako si iskren do kraja, from the river to the sea?
Nema se tebi ko pravdat i opravdavat podržava li Izrael, Hamas ili ne. Ti si taj koji podržava ratni zličin otvoreno. I od sad svaki post od Mossada I takvih izvora cu prijaviti, I zatrpavati drugim postovima, cisto da se izjednači ono što si ti radio sa Pro rusima na Ukr temisumirprimus wrote: ↑19/01/2024 17:49![]()
Kamo te na temi na Historija forumu koji sam otvorio. Nema te da raspravljamo otvoreno ili jos uvijek places za one 40 lazio zaklane djecesumirprimus wrote: ↑19/01/2024 18:00Dakle pitam te otvoreno, budi iskren, po njima to je from the river to the sea?jel to podrzavas?ragib wrote: ↑19/01/2024 17:57Svakako da bi podrzao svako rijesenje koje je prihvatljivo hamasu, islamskom dzihadu, Qudsu I ostalim borcima za slobodu.sumirprimus wrote: ↑19/01/2024 17:52 Pretpostavljam ako si iskren do kraja, from the river to the sea?
Pa imam, zelim da raskrinkam lazi koje siris doduse vec sam raskrinkao, de malo, prvi hram I tosumirprimus wrote: ↑19/01/2024 18:02 Pisem na temu sta je problem?
I ti imas temu na istoriji pa dole opleti slobodno, nemas potrebe meni se obracat, vidim Guzva je![]()
Najbolje rijesenje I najispravnije jeste jedna drzava, nikako dvije drzave, koja bi se zvala Palestina u kojoj bi vladali palestinci.sumirprimus wrote: ↑19/01/2024 18:00Dakle pitam te otvoreno, budi iskren, po njima to je from the river to the sea?jel to podrzavas?ragib wrote: ↑19/01/2024 17:57Svakako da bi podrzao svako rijesenje koje je prihvatljivo hamasu, islamskom dzihadu, Qudsu I ostalim borcima za slobodu.sumirprimus wrote: ↑19/01/2024 17:52 Pretpostavljam ako si iskren do kraja, from the river to the sea?
Dakle from the river to the sea fakticki, jel tako? Reci slobodno sta se bojis?ragib wrote: ↑19/01/2024 18:03Najbolje rijesenje I najispravnije jeste jedna drzava, nikako dvije drzave, koja bi se zvala Palestina u kojoj bi vladali palestinci.sumirprimus wrote: ↑19/01/2024 18:00Dakle pitam te otvoreno, budi iskren, po njima to je from the river to the sea?jel to podrzavas?
A ko se boji, ne znam zar nisam bio jasan, ako vec hoces na tom engleskom mogu I to.sumirprimus wrote: ↑19/01/2024 18:04Dakle from the river to rhe fakticki, jel tako? Reci slobodno sta se bojis?ragib wrote: ↑19/01/2024 18:03Najbolje rijesenje I najispravnije jeste jedna drzava, nikako dvije drzave, koja bi se zvala Palestina u kojoj bi vladali palestinci.sumirprimus wrote: ↑19/01/2024 18:00
Dakle pitam te otvoreno, budi iskren, po njima to je from the river to the sea?jel to podrzavas?
E tako, to je to razmilsljamje i ovde samo malo upakovano u empatiju, i patetiku, a inace cisti hejt i pziiv na nestanak citave nacije, jer uprqvo to znaci ftrts. i znamo da je moc na kontra strani sta bi se desilo sa izraelom i zidovima. U roku od par dana.ragib wrote: ↑19/01/2024 18:07A ko se boji, ne znam zar nisam bio jasan, ako vec hoces na tom engleskom mogu I to.sumirprimus wrote: ↑19/01/2024 18:04Dakle from the river to rhe fakticki, jel tako? Reci slobodno sta se bojis?
FRom se river to the sea palestina will be free
Sinoć si me kvotao da je Klix subjektivan zbog objavljene objave Netanyahua oko suprotstavljanja da ppstoji palestinska država poslije rata. Ja ti 4 linka američkih/britanskih medija postao koji su prenijeli istu vijest.sumirprimus wrote: ↑19/01/2024 11:51 Ocigedno je do mene, priznajem, dakle ne vrijedi ukazivati na notorne cinenice ljudima koji imaj uvec formirana misljenja, i stavove.
Tujde maslinjake se moraju vratiti, tudju zemlju moraju vratiti. Oteto prokleto, Svakako da palestina pripada palestincimima a ne lopovima koji su oteli tudje.sumirprimus wrote: ↑19/01/2024 18:11E tako, to je to razmilsljamje i ovde samo malo upakovano u empatiju, i patetiku, a inace cisti hejt i pziiv na nestanak citave nacije, jer uprqvo to znaci ftrts. i znamo da je moc na kontra strani sta bi se desilo sa izraelom i zidovima. U roku od par dana.ragib wrote: ↑19/01/2024 18:07A ko se boji, ne znam zar nisam bio jasan, ako vec hoces na tom engleskom mogu I to.sumirprimus wrote: ↑19/01/2024 18:04
Dakle from the river to rhe fakticki, jel tako? Reci slobodno sta se bojis?
FRom se river to the sea palestina will be free
E zato su vojna sila koja nikog ne benda i sa njima se ne zajebava.
Ti totalno izvrces teze, cionisti koji su oteli tudje to trebaju da vrate prvobitnim vlasnicima. Obzirom da su palestinci 1945 drzali vecinu oni trebaju da vrate tudje, palestinci iz jordana trebaju da se vrate u palestinu.sumirprimus wrote: ↑19/01/2024 18:24 Aha kontas da to sto ti trazis u zamjenu za masline je i stvsri pravi genocid?
Ta je obican trac, cak i demantovano.Neces vjerovati kad ti kazem, ali nije sve sto procitas na internetu i u novinama istina.ragib wrote: ↑19/01/2024 17:29https://magazinplus.eu/izrael-nece-post ... 22-godine/deer_hunter wrote: ↑19/01/2024 14:54Kissinger to nikada nije rekao, ragibe, grijeh je lagati, to bi ti kao musliman trebao znati.ragib wrote: ↑18/01/2024 22:52
Progmoziram da ce amerika morati pustiti izrael jer opasnost velika americi prijeti jer je okrenula islamski svijet kao i zdraviji dio krscanskog svijeta protiv sebe, zbog izraela gube kredibilitet I postaju slabiji faktor u svijetu. To je Kisindzer znao pa je prognozirao da ce izrael nestati za 10 god. Poslje svega ovoga nije prihvatljivo dvije drzave jednostavno za dobrobit covjecanstva izrael ne smije da postoji.
Ne, uprqvo to si rekao, sto sad povlacis? Budi musko ostani pri svom stavuragib wrote: ↑19/01/2024 18:38Ti totalno izvrces teze, cionisti koji su oteli tudje to trebaju da vrate prvobitnim vlasnicima. Obzirom da su palestinci 1945 drzali vecinu oni trebaju da vrate tudje, palestinci iz jordana trebaju da se vrate u palestinu.sumirprimus wrote: ↑19/01/2024 18:24 Aha kontas da to sto ti trazis u zamjenu za masline je i stvsri pravi genocid?