Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Truba wrote: ↑19/01/2024 14:40
"Kada ste imali prošle godine krizu energenata u Evropi, Elektroprivreda Herceg Bosne je ušla u minus od 70 miliona, za to vrijeme druga Elektroprivreda u FBiH je radila u plusu. Kad su pokušali dogovoriti da jedna drugoj daju energiju, a da ne kupuju po tržišnim cijenama, nije se dalo razgovarati o tome. Danas imamo drugi primjer, Herceg Bosna je u plusu, a Elektroprivreda u minusu i i dalje ništa od dogovora", naveo je.
kakvo vrijeđanje sta pricas
jel zvornik zatvara sarajevu
može li onda sarajevo zatvoriti posušju
imamo li 2 pošte 2 telekoma 2 elektre
sta je problem 2 plina
Nije problem ni da sve imamo jedno.
Sve se može kad' se hoće.
ti kao borac armije bih nisi mjerodavan u današnjim političkim konstelacijama koje se brže mijenjaju u mjesc dva nego prije u razdoblju od 10 godina
ti si se oružjem borio za republiku a sada kad vidiš da je sve u troje jutro je
onda se javlja ptsp
za što sam se ja borio i šta ovo ono
priznaj
može i metla puknut kao top ali realna situacija na terenu je ta da se ovo sada neće uvesti a treba mu 7 godina znači
sljedećih 10 godina zvornik zavrće
Doslovce neka se rane iz Trojke ako im omoguce da se pogasi sve i da "hrvatske" firme preuzmu. Isto vazi ovo za ustavni sud, izborni zakon i sve ostalo.
Može li neko reći zašto bi Sarajevo htjelo da mu Mostar zatvara plin?
Posebno jer u bliskoj prošlosti imamo evidentirano mnogo slučajeva zavrtanja energenata Sarajevu.
"Kada ste imali prošle godine krizu energenata u Evropi, Elektroprivreda Herceg Bosne je ušla u minus od 70 miliona, za to vrijeme druga Elektroprivreda u FBiH je radila u plusu. Kad su pokušali dogovoriti da jedna drugoj daju energiju, a da ne kupuju po tržišnim cijenama, nije se dalo razgovarati o tome. Danas imamo drugi primjer, Herceg Bosna je u plusu, a Elektroprivreda u minusu i i dalje ništa od dogovora", naveo je.
sta je problem 2 plina
Imaju zakoni na njegovu zalost. Imaju i medjunarodni ugovori. Zna se sta je drzavna nadleznost. I ovo malo sto je ima bi rado razjebali.
"Jer smo napokon došli u situaciju da znamo šta žele pojedine stranke i unutar Trojke. Ne mislim da će se išta dešavati preko noći i ne mislim da su rokovi koje su pojedini lideri jučer spomenuli (februar) objektivno realni. Iako to ne znači da se neće užurbano o tome razgovarati", rekla je Ćudić.
Kako mogu bilo sta traziti od snsd-a i hdZ/uZp-a kad ni sami ne znaju sta zele.
"Jer smo napokon došli u situaciju da znamo šta žele pojedine stranke i unutar Trojke. Ne mislim da će se išta dešavati preko noći i ne mislim da su rokovi koje su pojedini lideri jučer spomenuli (februar) objektivno realni. Iako to ne znači da se neće užurbano o tome razgovarati", rekla je Ćudić.
Kako mogu bilo sta traziti od snsd-a i hdZ/uZp-a kad ni sami ne znaju sta zele.
Kako da ne znaju?! Naravno da znaju. Zele fotelje. To su i dobili. A sta su dali........?
sta je problem 2 plina
ti kao borac armije bih nisi mjerodavan u današnjim političkim konstelacijama koje se brže mijenjaju u mjesc dva nego prije u razdoblju od 10 godina ti si se oružjem borio za republiku a sada kad vidiš da je sve u troje jutro je
onda se javlja ptsp
za što sam se ja borio i šta ovo ono
priznaj
može i metla puknut kao top ali realna situacija na terenu je ta da se ovo sada neće uvesti a treba mu 7 godina znači
sljedećih 10 godina zvornik zavrće
sta je problem 2 plina
Imaju zakoni na njegovu zalost. Imaju i medjunarodni ugovori. Zna se sta je drzavna nadleznost. I ovo malo sto je ima bi rado razjebali.
Evo Covic objasnio zasto mu treba plinski operater, jednostavno da bi mogao ucjenivati, sad je najbolja prilika da se aktuelizira zapadna interkonekcija koja se ne bi oslanjala na separatiste.
sta je problem 2 plina
Nije problem 2 ili 15 plinovoda ako cemo ih mi Bosnjaci kontrolisati, jer mi ih i finansiramo.
BHCluster wrote: ↑19/01/2024 16:44
Evo Covic objasnio zasto mu treba plinski operater, jednostavno da bi mogao ucjenivati, sad je najbolja prilika da se aktuelizira zapadna interkonekcija koja se ne bi oslanjala na separatiste.
Ka'e Cirilo da nece da neko iz Sarajeva moze zavrnuti gas Posusju. Za obratno ni rijeci.
Ako neko razmislja u ovim gabaritima, onda je jasno o cemu se ovdje radi.
Medjutim mokri snovi se razbijaju od postojece zakone i drzavne nadleznosti. Osim ako Dino "Nije Fer" sada ne provali da nije fer ni da Hrvati Bosnjacima ne mogu zavrnuti gas (kad zatreba).