Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To je svakodnevnica tu
Pisu kazne 3-4 puta dnevno i opet ludjaci ostavljaju. Jos su znak stavili na pocetak ulice.
Sto je najgore i smetaju fakat pri prolazenju jer se ne mogu 2 auta mimoici
noviclan wrote: ↑18/01/2024 19:23
Kako mogu kazniti za kretanje kad je parkiran
Na mjesto na koje je parkirao mogao je doći na dva načina: vozeći pješačkom stazom ili noeći ga na rukama. Pretpostavljam da je prvi način vjerovatniji.
noviclan wrote: ↑18/01/2024 19:23
Kako mogu kazniti za kretanje kad je parkiran
Na mjesto na koje je parkirao mogao je doći na dva načina: vozeći pješačkom stazom ili noeći ga na rukama. Pretpostavljam da je prvi način vjerovatniji.
Ko zna mozda je djete koje ne zna sta je 2 tone i diglo ga na ramena i donjelo tu
Rani simptom Alzheimerove bolesti možete otkriti dok parkirate auto
"Prvo što je doktor Daniel Amen otkrio je da su parijetalni režnjevi počeli propadati, a oni su uključeni u senzorne ulazne informacije. Dakle, rani znak upozorenja je da se ljudi izgube ili ljudi imaju problema s parkiranjem ravno", objasnio je Love.
Jucer je bila jedna situacija blizu Parlamenta gdje postoji javni parking KJKP RAD. Cesto kada dolaze strane delegacije zbog kako kazu sigurnosti dizu auta koja su uredno parkirana i koja imaju placene karte . Ljudi kaznu dobiju plus pauk.
Rani simptom Alzheimerove bolesti možete otkriti dok parkirate auto
"Prvo što je doktor Daniel Amen otkrio je da su parijetalni režnjevi počeli propadati, a oni su uključeni u senzorne ulazne informacije. Dakle, rani znak upozorenja je da se ljudi izgube ili ljudi imaju problema s parkiranjem ravno", objasnio je Love.
madesa wrote: ↑24/01/2024 08:39
Jucer je bila jedna situacija blizu Parlamenta gdje postoji javni parking KJKP RAD. Cesto kada dolaze strane delegacije zbog kako kazu sigurnosti dizu auta koja su uredno parkirana i koja imaju placene karte . Ljudi kaznu dobiju plus pauk.
Pljacka. To se valjda prije dolaska onemogu ulazak na pargig stavljanjem zapreka i neke obavijesti da nece biti dostupno za to vrijeme.
Nema sanse. Ako su legalno parkiranim bez istaknute zabrane, ili prethodnog obavjestenja da parking nece biti dostupan, ne mogu ga pomjeriti, a posebno ne mogu naplatiti kaznu.
Nema sanse. Ako su legalno parkiranim bez istaknute zabrane, ili prethodnog obavjestenja da parking nece biti dostupan, ne mogu ga pomjeriti, a posebno ne mogu naplatiti kaznu.
Zabranu nikakvu ne postave. Provjeri ako mi ne vjerujes. Cak je i KJKP Rad postavio post kako dizu sta im MUP kaze. Radim tu blizu i kolegi jednom dignuto auto i kazna a ima mjesecnu kartu za zonu 2.
Zabranu nikakvu ne postave. Provjeri ako mi ne vjerujes. Cak je i KJKP Rad postavio post kako dizu sta im MUP kaze. Radim tu blizu i kolegi jednom dignuto auto i kazna a ima mjesecnu kartu za zonu 2.
Je li kazna u vidu prekršaja ZoBS ili ti Rad ispostavi račun za izmještanje vozila?
Ako je prvo, nek traži sudsko odlučivanje. Ako je drugo, ni slučajno platiti nego odmah advokatu s tim računom i činjenično stanje da se napiše kad gdje i kako je bio parkiran i zašto mu je dignuto vozilo.
Mogu kako hoće al' ne mogu dokle hoće, zna se procedura kada se neka ulica zatvara za saobraćaj, bilo stacionarni bilo ovaj u pokretu.
To je isto ona prica, dobio kaznu jer je skrenuo u ulicu lijevo iako ima zabrana. Zabrana ima, ali je neko uklonio znak. Ta kazna se osporoava i NE MOZES platiti nesto za sto nisi bio informisan.
Mislim mozes, ako ti se ne da izboriti i na prvi nacin reagovati.
Za to postoje advokati i onda im naplatis svaku parnicu na autu. I zivo me interesuje kakvu kaznu ispostave.
Last edited by preludezalude on 27/01/2024 22:58, edited 1 time in total.
laserShow wrote: ↑25/01/2024 11:23
To je isto ona prica, dobio kaznu jer je skrenuo u ulicu lijevo iako ima zabrana. Zabrana ima, ali je neko uklonio znak. Ta kazna se osporoava i NE MOZES platiti nesto za sto nisi bio informisan.
Mislim mozes, ako ti se ne da izboriti i na prvi nacin reagovati.
Ako je znak uklonjen onda vise nema zabrane.
Ja sam trenutno u iscekivanju sudskog odlucivanja zbog iste stvari. Pa javim sta je bilo kad zavrsi.