Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako jedan komentar na Redditu kaze: Alive is great for telling a story of survival and depicting the circumstances of being stuck in the unthinkable situation quite well. Society of the Snow is great for putting the audience in the characters' shoes and making them FEEL each decision each character makes.
_BataZiv_0809 wrote: ↑10/01/2024 22:28
Ide na listu taj snjezni
Poznat mi je taj dogadjaj, ima i epizoda Mister No "Ledena tamnica" inspirisana tim dogadjajima @Point.
Da, to je ta priča. Neki dan sam gledao ovaj snježni na Netflixu, odličan film, meni bolji od Alive američke verzije. Davno sam čitao ovu epizodu Jerry Drakea, taman večeras prije rukometa da se obnovi gradivo.
Pogledao po tvojoj preporuci.
Meni je bio vec vidjeno.
Em sam gledao ovih dana filmove na slican fazon (Arctic, All is lost), em ovu pricu o padu aviona u Andama i kanibalizmu znam iz vise razlicitih interpretacija, ukljucujuci stripovsku.
Ali to sam samo ja.
Solidan je film.
Ali one glanjc nove naocale na covjeku koji je prezivio pad aviona i zivotari usred Anda, ne mogu halalit
Preporuka, svakako. Izvrstan film, očekujem svjetske nagrade i veliku gledanost, ali ja ga nisam mogao odgledati do kraja. Meni emocionalno pretežak. De Niro i DiCaprio odglumili nevjerovatnu licemjernost i hladnokrvnost. Scorsese odlična režija.
Killers of the Flower Moon sam skinuo, bio počeo gledati jedno veče i zaspao. To ću pogledati kad budem malo odmorniji i raspoloženiji.
Napoleona nisam gledao, ali već znam da baš nije ispoštovana historija. To je meni najveća ličnost koja se ikad pojavila na našoj planeti pa me možda film debelo iznervira, ali ću ga ipak gledati.
Riddle wrote: ↑13/01/2024 16:43
Killers of the Flower Moon sam skinuo, bio počeo gledati jedno veče i zaspao. To ću pogledati kad budem malo odmorniji i raspoloženiji.
Napoleona nisam gledao, ali već znam da baš nije ispoštovana historija. To je meni najveća ličnost koja se ikad pojavila na našoj planeti pa me možda film debelo iznervira, ali ću ga ipak gledati.
Pogledaj seriju o Napoleonu od 2002. Sastoji se od 4 epizode od 100 minuta. Cristian Clavier glumi Napoleona, John Malkovic i Depardieu su takodjer prisutni.
Last edited by Priglavke on 14/01/2024 12:47, edited 1 time in total.
Ma znam... Ok...Desavalo se da neko preporuci film,a da je film bezveze(po mom ukusu). Pa sam htio da budem siguran prije nego sto ga pogledam..
Zbog toga moje pitanje...
Priglavke wrote: ↑14/01/2024 18:50
Ma znam... Ok...Desavalo se da neko preporuci film,a da je film bezveze(po mom ukusu). Pa sam htio da budem siguran prije nego sto ga pogledam..
Zbog toga moje pitanje...