Nisam, bas cu upratiti.mc-twin wrote: ↑04/01/2024 22:31Sony jeste generalno govoreci br.1 i po meni, s tim da ja to gledam po modelima. Bas ima na youtube par videa gdje je Sony pozvao novinare da pokazu kako to oni rade (vjerujem ne sveAnonymousBIH wrote: ↑04/01/2024 21:47Definitivno, sacekacu, zastekati jos sta pa tako nesto uzeti Znam da ce se neki smijati, zezati ... ali Sony je bez premca, cak i ovaj entry model od 75" X81 na nesta lici naspram dosta skupljih. Ne znam sta rade, ugrađuju, podešavaju ... ali krajnji proizvod je na jednu stranu, svi ostali na drugu, ne omalovazavajuci druge brendove ni sekunde.i najavljuju velike stvari za 2024 godinu. Ne znam jesi li upratio? Bas me zanima sta ce biti, samo se nadam da nije neka glupost. Japanci su generalno kao nacija fascinantni.
![]()
Nisam fanboy, cak stavise vec sam pisao zavisno od potrebe kupicu i Axen, međutim odusevljava me Sony, od same fizicke izrade do softvera i slike. Naravno da imam i zamjerki i da bi neke stvari mogli i bolje, ali kad se crta podvuce sa kupovinom tog branda nema greske i nezadovoljstva.