Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- joint union
#15126 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ja fakat ne mogu da vjerujem da postoji individua koja se naziva Bosnjakom, a da simpatizira Ruse.
-
sumirprimus
#15127 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Sta je ovo ba, ispred najvaznije opcine, ispred oba dijela mostara zajedno, ispred banjdzaluke, patriotske zjenice bosne, samo nas ujedinjeni arapski ilidzistan i harisov podmladak iz novog grada prestigao
Ovo je za jedne kvalitetne autonomije dok je vakta
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#15128 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Sedad definicija ezdea uhljebatramvajtrojka wrote: ↑11/01/2024 10:34
Sda pamet on i sedad dedic udarne analiticke igle ma bayatu i predstavnici vizije 2043 ispred SDA![]()
![]()
-
PM72
#15129 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Novi grad 4 milijarde...čega? Kuna?sumirprimus wrote: ↑11/01/2024 11:02
Sta je ovo ba, ispred najvaznije opcine, ispred oba dijela mostara zajedno, ispred banjdzaluke, patriotske zjenice bosne, samo nas ujedinjeni arapski ilidzistan i harisov podmladak iz novog grada prestigao![]()
Ovo je za jedne kvalitetne autonomije dok je vakta![]()
- dr_Evil
#15130 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa sta cekas moj trajban, zaduzi kakvu americku pusku, otidji na Poljine rokni Baketa, Osmicu, onda skokni do Banja luke pa rokni Dodu i svu opoziciju, pa onda do Poglavnika rokni i njega da mu zavrse snovi o secesiji, i reci sad sam ja sef ovdje, idemo svi u Palestinu da pobijemo djecu i ima da nas prime, cak sto vise napravit ce nam mali Tel Aviv na sred Konjica. Kad zavrsis rokni i po SDPu jer jebi ga komunjare, nikad ne znas kad ce peta moskovska kolona da proradi. Kad vec nam obraz vise ne znaci nista, a ocito da nije, onda krenimo.tramvajtrojka wrote: ↑11/01/2024 10:58
Pa napisi zalbeno pismo svojoj skandinavskoj vladi i sa ovom recenicom trazi da izadju iz NATO saveza jer to kvari tvoje osjecaje , ono neka sravne sutra pola muslimanskih zemalja zaboli me ako ce to značiti da sam u NATO savezu i da ce u ovoj zemlji živjeti bosnjacki narod unutar ovih državnih granica
Kvazi emotivni naboj nasuprot zivotnih pitanja opstojnosti bosnjo je uvijek znao kako da odabere pogresne odluke, pa tako setaju za palestinu i placu za njima po društvenim mrežama dok istovremeno u njihovoj vlastitoj državi njegov narod maltretiraju a tad se ima bol u medjunozju za tom situacijom to nisu palestinci, mozda da su udaljeni pet hiljada kilometara mozda bi bosnjo imao osjecaja i prema njima
Svoju prizemnost si pokazao u ovom postu, a najvise u prvoj recenici. Osudjujes nekoga sto je vani, ili osudjujes nekoga sto protestuje protiv genodica jer podrzavanje genocida ce pomoci da nad njim opet ne bude, opste je poznato da je Mustafa koji je maltretirao svoje Bosnjake na kraju uvijek uspio da izbjegne metak. Svi oni muslimani sta su bili komandanti u Drazinim postrojbama su pomogli da nad Bosnjacima ne bude genocid u Drugom velikom ratu - ali u qrcu.
Sta si ti licno uradio kada prebise one povratnike, jesi li bruda stavio gun na ledja i otisao da izravnas racune, jesi li preselio familiju u sred Banja Luke, ali imas nekome reci da ga zaboli za njegovim narodom.
Nego hajde, vazno je ovuda propagandu sijat o nepogresivima koji dopustise genocid te progon stanovnistva u ratu i u miru, onima sta nam mudzahedine uvezose jer nekim su putem morali doci, pa ti isti povukose pitanje Pogorelice kad je zatrebalo, kao sto ce i POglavnikovog nestalog papira kad zatreba.
Ne treba nikome davati podrsku bezuslovnu, pogotovo ne u genocidu. Tebi to nece pomoci.
-
sumirprimus
#15131 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
jok lira, marakaPM72 wrote: ↑11/01/2024 11:07Novi grad 4 milijarde...čega? Kuna?sumirprimus wrote: ↑11/01/2024 11:02
Sta je ovo ba, ispred najvaznije opcine, ispred oba dijela mostara zajedno, ispred banjdzaluke, patriotske zjenice bosne, samo nas ujedinjeni arapski ilidzistan i harisov podmladak iz novog grada prestigao![]()
-
sumirprimus
#15132 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
mescini da vise ti imas posla u mostaru nego trajvan u sarajvu hehedr_Evil wrote: ↑11/01/2024 11:09Pa sta cekas moj trajban, zaduzi kakvu americku pusku, otidji na Poljine rokni Baketa, Osmicu, onda skokni do Banja luke pa rokni Dodu i svu opoziciju, pa onda do Poglavnika rokni i njega da mu zavrse snovi o secesiji, i reci sad sam ja sef ovdje, idemo svi u Palestinu da pobijemo djecu i ima da nas prime, cak sto vise napravit ce nam mali Tel Aviv na sred Konjica. Kad zavrsis rokni i po SDPu jer jebi ga komunjare, nikad ne znas kad ce peta moskovska kolona da proradi. Kad vec nam obraz vise ne znaci nista, a ocito da nije, onda krenimo.tramvajtrojka wrote: ↑11/01/2024 10:58
Pa napisi zalbeno pismo svojoj skandinavskoj vladi i sa ovom recenicom trazi da izadju iz NATO saveza jer to kvari tvoje osjecaje , ono neka sravne sutra pola muslimanskih zemalja zaboli me ako ce to značiti da sam u NATO savezu i da ce u ovoj zemlji živjeti bosnjacki narod unutar ovih državnih granica
Kvazi emotivni naboj nasuprot zivotnih pitanja opstojnosti bosnjo je uvijek znao kako da odabere pogresne odluke, pa tako setaju za palestinu i placu za njima po društvenim mrežama dok istovremeno u njihovoj vlastitoj državi njegov narod maltretiraju a tad se ima bol u medjunozju za tom situacijom to nisu palestinci, mozda da su udaljeni pet hiljada kilometara mozda bi bosnjo imao osjecaja i prema njima
Svoju prizemnost si pokazao u ovom postu, a najvise u prvoj recenici. Osudjujes nekoga sto je vani, ili osudjujes nekoga sto protestuje protiv genodica jer podrzavanje genocida ce pomoci da nad njim opet ne bude, opste je poznato da je Mustafa koji je maltretirao svoje Bosnjake na kraju uvijek uspio da izbjegne metak. Svi oni muslimani sta su bili komandanti u Drazinim postrojbama su pomogli da nad Bosnjacima ne bude genocid u Drugom velikom ratu - ali u qrcu.
Sta si ti licno uradio kada prebise one povratnike, jesi li bruda stavio gun na ledja i otisao da izravnas racune, jesi li preselio familiju u sred Banja Luke, ali imas nekome reci da ga zaboli za njegovim narodom.
Nego hajde, vazno je ovuda propagandu sijat o nepogresivima koji dopustise genocid te progon stanovnistva u ratu i u miru, onima sta nam mudzahedine uvezose jer nekim su putem morali doci, pa ti isti povukose pitanje Pogorelice kad je zatrebalo, kao sto ce i POglavnikovog nestalog papira kad zatreba.
Ne treba nikome davati podrsku bezuslovnu, pogotovo ne u genocidu. Tebi to nece pomoci.
pardon u norveskoj
- dr_Evil
#15133 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
To ni meni ne moze biti jasno nikako, na guzici sjedili kad se historija u skoli slusalajoint union wrote: ↑11/01/2024 11:01 Ja fakat ne mogu da vjerujem da postoji individua koja se naziva Bosnjakom, a da simpatizira Ruse.
- DaysleepeR
#15134 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Individue bez vlastitog mišljenja i mozga samo ponavljaju narative nižih stranačkih koordinatora izrečene na sastanku u mjesnoj zajednici.
- dr_Evil
#15135 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Bjez sumire, idi gledaj klipove kako Rusi krvave da se malo opustis, previse si gledao u cvijece pa nisi dobar danas.
-
PM72
#15136 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
A po čemu Novi grad ? Šta to imaju? Fabriku VW,atomsku centralu,štampariju novca?sumirprimus wrote: ↑11/01/2024 11:12jok lira, marakaPM72 wrote: ↑11/01/2024 11:07Novi grad 4 milijarde...čega? Kuna?sumirprimus wrote: ↑11/01/2024 11:02
-
sumirprimus
#15137 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ne sto sta fali kad vec dijelis drugima lekcije sta bi trebali red je i tebi neko kaze, imas ti posla u svojoj avliji koja je de fakto podijeljena. posla napretek. da bi drugima lekcije dijelio, to pod uslovm kad se vratis u drzavu. kako to vec ide.
-
sumirprimus
-
PM72
#15139 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Novi grad je najmnogoljudnija opština u državi a čovjek bi pomislio da se nešto radi ili proizvodi u istoj.sumirprimus wrote: ↑11/01/2024 11:21ovo je za 10 mjeseci..Ukupni promet koji se evidentira putem fiskalnih uređaja, gdje je u Novom Gradu za prvih devet mjeseci ove godine evidentiran promet od 3,6 milijardi KM..
- dr_Evil
#15140 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Sumirko moj, vrati se i ti pa promoviraj kako je biti bosanac, lako je sa putovnicom u Svedskoj biti. Imam posla u svojoj avliji, bavio sam se istom i shvatio da nikoga ne zanima, vecinu je samo zanimalo imal kakvog drzavnog posla ako mi to nesto.sumirprimus wrote: ↑11/01/2024 11:19
Ne sto sta fali kad vec dijelis drugima lekcije sta bi trebali red je i tebi neko kaze, imas ti posla u svojoj avliji koja je de fakto podijeljena. posla napretek. da bi drugima lekcije dijelio, to pod uslovm kad se vratis u drzavu. kako to vec ide.![]()
![]()
![]()
Tramvaj se zapalio jer sam mu rekao ne u moje ime, valjda ja moram da njega poslusam i da pristanem da budem genocidan da bi me on volio. Odgovorio je licno i dobio isti takav odgovor. Od sranja na forumu nema nista, samo gubimo vrijeme, niko nema pravo nikome da kaze o necijem angazmanu jer taj isti ne postoji, ovo je forum, niko nije na ulici.
-
sumirprimus
#15141 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Bratko moj, evo mene u po Tuzle disem ovaj zaledjeni smog, hoce nesto da mi bude da si ti ziv i zdrav k t je nabijedio da sa mngdje vani alal mu cuftedr_Evil wrote: ↑11/01/2024 11:26Sumirko moj, vrati se i ti pa promoviraj kako je biti bosanac, lako je sa putovnicom u Svedskoj biti. Imam posla u svojoj avliji, bavio sam se istom i shvatio da nikoga ne zanima, vecinu je samo zanimalo imal kakvog drzavnog posla ako mi to nesto.sumirprimus wrote: ↑11/01/2024 11:19
Ne sto sta fali kad vec dijelis drugima lekcije sta bi trebali red je i tebi neko kaze, imas ti posla u svojoj avliji koja je de fakto podijeljena. posla napretek. da bi drugima lekcije dijelio, to pod uslovm kad se vratis u drzavu. kako to vec ide.![]()
![]()
![]()
Tramvaj se zapalio jer sam mu rekao ne u moje ime, valjda ja moram da njega poslusam i da pristanem da budem genocidan da bi me on volio. Odgovorio je licno i dobio isti takav odgovor. Od sranja na forumu nema nista, samo gubimo vrijeme, niko nema pravo nikome da kaze o necijem angazmanu jer taj isti ne postoji, ovo je forum, niko nije na ulici.
- dr_Evil
#15142 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Bratko moj to je jasno ko dan gdje si ti, a i provjereno. Imamo mi komunjare jos koju vezu. Nego, nema nista lose o tome opusti se, ali gledaj ovaj put kakve pande kako se biju, nemoj Palestince kako krvare.sumirprimus wrote: ↑11/01/2024 11:27
Bratko moj, evo mene u po Tuzle disem ovaj zaledjeni smog, hoce nesto da mi bude da si ti ziv i zdrav k t je nabijedio da sa mngdje vani alal mu cufte![]()
![]()
Dobro, dosta od mene, sad imam sta god i za radit, moram sefu zamazat oci, dobar je ko hljeb.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#15143 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
to je izraženo jer ljudi gutaju teorije zavjere. ja sam pratio put jedne osobe kako je počela sa tim, i tačno sam znao gdje će se završiti, jer je gutao teorije zavjere plasirane iz ruske kuhinje.dr_Evil wrote: ↑11/01/2024 11:13To ni meni ne moze biti jasno nikako, na guzici sjedili kad se historija u skoli slusalajoint union wrote: ↑11/01/2024 11:01 Ja fakat ne mogu da vjerujem da postoji individua koja se naziva Bosnjakom, a da simpatizira Ruse.
prvo počne sa kemtrejsima, vakcinama i haarpom, i onda završi na trulom i dekdentnom zapadu, rusiji kao spasiocu i nužnosti izmirenja sa srbima. jer su ovi ovamo gori, kanibali, pedofili, soroši, masoni, šejtani...
riječ je čovjeku treće životne dobi i ubjeđivati u suprotno je izlišno. stvorio svoju realnost i gotova priča.
-
sumirprimus
#15144 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
jah, ima ovh par jataka sto mogu na pp uvijek potvrditdr_Evil wrote: ↑11/01/2024 11:30Bratko moj to je jasno ko dan gdje si ti, a i provjereno. Imamo mi komunjare jos koju vezu. Nego, nema nista lose o tome opusti se, ali gledaj ovaj put kakve pande kako se biju, nemoj Palestince kako krvare.sumirprimus wrote: ↑11/01/2024 11:27
Bratko moj, evo mene u po Tuzle disem ovaj zaledjeni smog, hoce nesto da mi bude da si ti ziv i zdrav k t je nabijedio da sa mngdje vani alal mu cufte![]()
![]()
Dobro, dosta od mene, sad imam sta god i za radit, moram sefu zamazat oci, dobar je ko hljeb.
de mi rece tresel ta platforma kad sjeverni vjetrovi zapusu?
- Chmoljo
#15145 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
najgušće naseljena možda, jer zaboravljaš da je i banja luka jedna opština - grad.PM72 wrote: ↑11/01/2024 11:26Novi grad je najmnogoljudnija opština u državi a čovjek bi pomislio da se nešto radi ili proizvodi u istoj.sumirprimus wrote: ↑11/01/2024 11:21ovo je za 10 mjeseci..Ukupni promet koji se evidentira putem fiskalnih uređaja, gdje je u Novom Gradu za prvih devet mjeseci ove godine evidentiran promet od 3,6 milijardi KM..
EDIT: evo malo zaguglo, prvo Novo Sarajevo, pa Novi Grad.
-
sumirprimus
#15146 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
pokojni maric paralele? onda stari dizdarevic, cheli... name itChmoljo wrote: ↑11/01/2024 11:32to je izraženo jer ljudi gutaju teorije zavjere. ja sam pratio put jedne osobe kako je počela sa tim, i tačno sam znao gdje će se završiti, jer je gutao teorije zavjere plasirane iz ruske kuhinje.dr_Evil wrote: ↑11/01/2024 11:13To ni meni ne moze biti jasno nikako, na guzici sjedili kad se historija u skoli slusalajoint union wrote: ↑11/01/2024 11:01 Ja fakat ne mogu da vjerujem da postoji individua koja se naziva Bosnjakom, a da simpatizira Ruse.
prvo počne sa kemtrejsima, vakcinama i haarpom, i onda završi na trulom i dekdentnom zapadu, rusiji kao spasiocu i nužnosti izmirenja sa srbima. jer su ovi ovamo gori, kanibali, pedofili, soroši, masoni, šejtani...
riječ je čovjeku treće životne dobi i ubjeđivati u suprotno je izlišno. stvorio svoju realnost i gotova priča.
- Haris.ba
#15147 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Mislim da je NS najgusce naseljena opcina.
Banja Luka je mislim najmnogoljudnija samostalna opcina/grad u Bosni.
Mada, Sarajevo je kao grad mnogoljudniji.
Last edited by Haris.ba on 11/01/2024 11:39, edited 2 times in total.
- Chmoljo
-
PM72
#15149 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Chmoljo wrote: ↑11/01/2024 11:33najgušće naseljena možda, jer zaboravljaš da je i banja luka jedna opština - grad.
EDIT: evo malo zaguglo, prvo Novo Sarajevo, pa Novi Grad.
Ma pošto stanujem u istoj malo se zaibretio i na sekund pomislih -Ta će oni šupci u Monte karlu pored nas milijardera iz Novog grada
-
sumirprimus
#15150 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
ta ce oni to je ta prica