Meni struja zadnja dođe, ovaj račun očekujem malo manji od prošlog jer je bilo lijepih dana, do 120-130
Januarski će biti kao i uvijek najveći
Moderator: anex
Upravo.perfect_guy wrote: ↑10/01/2024 15:49 raspored po kvartovima, svaki dan je valjda neko drugi po rasporedu
Pazi to
Trebali su onda davno ukinuti
Dok skontaju kako da nas zajebu da ih izdrzavamo
Pa gdje prijaviti nego na informativni email, sa dva klika dođeš do informacije jebote, dok si napisao post mogao si podnijeti reklamaciju._deCKarD wrote: ↑07/02/2024 13:57 Gdje prijaviti problem sa iznosom računa (ne grijem se na struju, isključivo palim mašine, suđe i veš, kad je jeftina tarifa i dođe mi 90 KM na stan od 61 m2,a potrošnja 546 kWh i to 273 jefitna i 273 skupa, a kući roditeljima npr dolazi po 30-40 KM, koji čak imaju i zamrzivač uključen stalno ), jer pokušavam i na aplikaciji i putem maila i telefonski al niko ne odgovara, ne znam koga nazvati više, isto kao da su oni brojevi samo pro forme, kad god nazovem automatski ide da je radno vrijeme isteklo, da dispečera nema, mail sam slao više puta, isto i prijavljivao na web stranici, al nikakve fajde
![]()
I kod mene na vikendici, 5,62 KM a 0 kWh.
Podnio sam to, al mi ne odgovara niko. Zvao i na kontakt broj za prijave nema sanse da ti se neko javi, prijavljivao i preko aplikacije isto nista.gidra wrote: ↑07/02/2024 14:04Pa gdje prijaviti nego na informativni email, sa dva klika dođeš do informacije jebote, dok si napisao post mogao si podnijeti reklamaciju._deCKarD wrote: ↑07/02/2024 13:57 Gdje prijaviti problem sa iznosom računa (ne grijem se na struju, isključivo palim mašine, suđe i veš, kad je jeftina tarifa i dođe mi 90 KM na stan od 61 m2,a potrošnja 546 kWh i to 273 jefitna i 273 skupa, a kući roditeljima npr dolazi po 30-40 KM, koji čak imaju i zamrzivač uključen stalno ), jer pokušavam i na aplikaciji i putem maila i telefonski al niko ne odgovara, ne znam koga nazvati više, isto kao da su oni brojevi samo pro forme, kad god nazovem automatski ide da je radno vrijeme isteklo, da dispečera nema, mail sam slao više puta, isto i prijavljivao na web stranici, al nikakve fajde
![]()
https://www.epbih.ba/stranica/kontakt