Upravo tako, mozda se smanjuje broj stanovnika u BiH, ali broj stanovnika u Sarajevu samo raste i nastavice rasti.
Raste i broj vozila,svakim danom sve vece guzve, a infrastruktura to ni blizu ne prati...
Upravo tako, mozda se smanjuje broj stanovnika u BiH, ali broj stanovnika u Sarajevu samo raste i nastavice rasti.
Ovi iz avaza bar nisu napisali betonski stub ko novinari klitorixa.
Smanji doživljaj...da, mijenjaju se vodovodne cijevi, tj postavlja novi ductil cjevovod, ali to ne izvodi ViK nego Mibral.Thorgerson wrote: ↑09/01/2024 09:56 ViK. Leglo uhljeba, neradnika.
Fuj.
To su oni sto prvo raskopaju. Pa onda narucuju cijevi.
Nema ulice u Sarajevu da je nisu sjebali, unistili.
Specijalitet su im tek asfaltirane ceste. To im je dusa sjebati
Neće dok se ne postavi novi asfaltneki wrote: ↑09/01/2024 14:54Smanji doživljaj...da, mijenjaju se vodovodne cijevi, tj postavlja novi ductil cjevovod, ali to ne izvodi ViK nego Mibral.Thorgerson wrote: ↑09/01/2024 09:56 ViK. Leglo uhljeba, neradnika.
Fuj.
To su oni sto prvo raskopaju. Pa onda narucuju cijevi.
Nema ulice u Sarajevu da je nisu sjebali, unistili.
Specijalitet su im tek asfaltirane ceste. To im je dusa sjebati
Na dobrinji su prilično solidno uradili sličan posao prije 1,5 godinu i brzo asfaltirali. A cesta nakon tog asfaltiranja nikad neće više biti kao prije, to je sigurno..
Jesu izjebali ovu a transverzalu.
Bez ljutnje, dokazano smo glup narod, ali što su nam inžinjeri posebno glupi ljudi, to je posebna priča. U to sam se lično uvjerio. Nažalost.
ovo ima vise veze s javaslukom i boliqrcemDebelinJoe wrote: ↑09/01/2024 23:25Bez ljutnje, dokazano smo glup narod, ali što su nam inžinjeri posebno glupi ljudi, to je posebna priča. U to sam se lično uvjerio. Nažalost.

Nije da se ne slažem. Mnogi su bubali da bi stigli do papira sa kojim dobijaju titulu i misle da ne moraju u životu ništa više da rade, a bez stvarnog znanja kojeg mogu koristiti za život.DebelinJoe wrote: ↑09/01/2024 23:25 Bez ljutnje, dokazano smo glup narod, ali što su nam inžinjeri posebno glupi ljudi, to je posebna priča. U to sam se lično uvjerio. Nažalost.
Pa ako cemo posteno, nema nikakvog konflikta stuba i staze za bicikle. Svakako se tu staza zavrsava, stub je blizu zavrsetka staze i biciklo ide na cestu, a ne na trotoar dalje.
Ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta je najavio izgradnju nove tramvajske pruge od Nedžarića do Dobrinje, nakon što su stručnjaci danas prezentovali predstavnicima Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo sve pojedinosti i rezultate studije izvodljivosti.

Do dešavanja će doći tek kad bageri počnu kopati pod prozorimaHaris.ba wrote: ↑10/01/2024 09:48Pa ako cemo posteno, nema nikakvog konflikta stuba i staze za bicikle. Svakako se tu staza zavrsava, stub je blizu zavrsetka staze i biciklo ide na cestu, a ne na trotoar dalje.![]()
Stub dodje ko isaret nema dalje.
Nego, kada ce tramvaj ovom raskrsnicom?![]()
Ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta je najavio izgradnju nove tramvajske pruge od Nedžarića do Dobrinje, nakon što su stručnjaci danas prezentovali predstavnicima Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo sve pojedinosti i rezultate studije izvodljivosti.
Cudi me sto nema desavanja naroda jer ce tramvaj ici Bulevarom branilaca Dobrinje.
Ne znam bas da li su ljudi napravili kuce na trasi.
Ne treba ti dodatnih 13 metara, imaju zelene površine sa obje strane, plus sredina izmedju... Uz to, suziti trotoare na 1m i imas prostor za dvosmjerni tramvajski saobraćaj.neki wrote: ↑12/01/2024 11:48 Opet vrtimo priču koju smo apsolvirali na ovoj temi nekoliko puta...
Na trasi pruge prema dobrinji je poslije rata napravljeno max 5-6 novih kuća, ni jedna nije legalizovana.
Dio trase kroz novi grad je još prije rata katastarski iscijepan i djelimično otkupljen, na njemu nema nikakve nove gradnje.
Na 10. transferzali nema mjesta za dodatnih 13m za tramvajsku trasu, jedino ako mislite da se saobraćajnica suzi na 1+1..