Jeste ako zivis dugo vani i onda se vratis u sarajevo. U tom slucaju u prqvu si
Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
-
sumirprimus
#526 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
-
moimoi
#527 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
Sumire, ja sam u “intervalima” zivjela vani. Naseg svijeta imas ovakvog i onakvog ali uopste nismo toliko zadrti i ograniceni koliko volimo da mislimo tj ni manje ni vise.Samo sto mi to ne upakujemo u fini papir sa masnom na vrhu. Te stvari jos moramo da naucimo. Kako na politicki korektan nacin tjerati svoje ubleharenje.sumirprimus wrote: ↑05/01/2024 20:32Jeste ako zivis dugo vani i onda se vratis u sarajevo. U tom slucaju u prqvu si
-
Hendrix
#528 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
Imal inflacije kod vas? Snaha otvorila pumpu, dinastija se siri lagano. Bio je i muftija dovu zado, bericetli para nema cistije na ovom vilajetu.

- oldtajmer
#529 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
ja se smijao kad su u sumskoj dovodili popove na otvaranje pumpe a evo i kod nas muftija dove uci, necu vise nikad majke mi moje 
- GandalfSivi
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#531 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
Kako sam cuo od jednog dede hadzije, "Nekom je hadz dukat, nekom tumbak".
Rami bio tumbak kako god. Djaba pozlata poslije.
Rami bio tumbak kako god. Djaba pozlata poslije.
-
PM72
- muha_sa
#533 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
Snalažljiva porodica
Nije nama niko kriv što se nismo znali snac pa me veliki servis na aVtu po godine unazad vrati
Nije nama niko kriv što se nismo znali snac pa me veliki servis na aVtu po godine unazad vrati
-
PM72
-
swanfilter
#535 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
Ramo The Peaky Blinder ...
-
goredole
#536 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
-
Son1
#537 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
Svako ko ga natoci na toj pumpi je saucesnik 
- no_sekirli
#538 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
Ramo je legenda. Bog mu zdravlje dao. Prototip BH politicara kakvi nas jasu vec 30 godina.
Vjernik, posten, ima toliko para da ni sam ne zna koliko, od imovine ima na sebi samo auto, sve ostalo je prepisano na postene clanove njegove obitelji, krv dao u temelje ove drzave, neustrasiv, trenira, ima dobre odnose sa svim ambasadama na dunjaluku. Ma, saso mange. Kao i kod ostalih, samo ne pitaj za prvi milion, ostalo je na sve placen porez i provuceno kroz knjige.
Psiholoski profil i ponasanje nasih politicara treba uvesti na eminentne fakuktete diljem svijeta, ovo ne smije ostati samo u okvirima nase drzave.
Sramota je da nemamo 3 prava novinara u drzavi, pa da malo procesljaju ove izjave Eliotta Isaka.
Npr.kaze snaha otvorila pumpu, pa da procesljaju ko je doticna, kakve ima skole, pare, iskustvo. Pa onda da netko nazove onog ministra, i pita ga oci u oci da li je Rami rekao i da li mislii da je njegov sin najbolji direktor. Pa da se javi Seferu i pita ga je li Eliott Isak zbilja uz njega jedan od organizatora otpora, i gdje je on svoju krv prolio za drzavu.
Mozda Ramo bas nista ne laze, i onda zasluzuje dobiti potporu patrota u drzavi, ili ako laze, onda bi bio red da se i to zna na vrh njive.
Vjernik, posten, ima toliko para da ni sam ne zna koliko, od imovine ima na sebi samo auto, sve ostalo je prepisano na postene clanove njegove obitelji, krv dao u temelje ove drzave, neustrasiv, trenira, ima dobre odnose sa svim ambasadama na dunjaluku. Ma, saso mange. Kao i kod ostalih, samo ne pitaj za prvi milion, ostalo je na sve placen porez i provuceno kroz knjige.
Psiholoski profil i ponasanje nasih politicara treba uvesti na eminentne fakuktete diljem svijeta, ovo ne smije ostati samo u okvirima nase drzave.
Sramota je da nemamo 3 prava novinara u drzavi, pa da malo procesljaju ove izjave Eliotta Isaka.
Npr.kaze snaha otvorila pumpu, pa da procesljaju ko je doticna, kakve ima skole, pare, iskustvo. Pa onda da netko nazove onog ministra, i pita ga oci u oci da li je Rami rekao i da li mislii da je njegov sin najbolji direktor. Pa da se javi Seferu i pita ga je li Eliott Isak zbilja uz njega jedan od organizatora otpora, i gdje je on svoju krv prolio za drzavu.
Mozda Ramo bas nista ne laze, i onda zasluzuje dobiti potporu patrota u drzavi, ili ako laze, onda bi bio red da se i to zna na vrh njive.
- azurna_obala
-
Grb1
#540 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
Od koga oni dobavljaju za pumpu?
- desni
#541 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
http://www.vijesti7.ba/Sultan-iz-Busova ... me-Isaka-/

Kaže sultan iz Busovače malo je begova
Sultan iz Busovače na otvorenju benzinske pumpe ministra Rame Isaka!
Na otvorenju ove benzinske pumpe bili su ljudi iz svih sfera života, između ostalih i Sulejman Memo Haljevac, najjači Bosanac Nedžmin Ambešković i Elmedin Karić koji je postao prava internet senzacija pod nazivom "Sultan".
Elmedin Karić iz Busovače je postao popularan nakon jedne neobične priče koju je prenio novinar Srećko Stipović.
Naime, Elmedin ima dvije žene - Bosanku Fatimu i Ukrajinku Janu. Sa njima sada živi u Busovači nakon dugogodišnjeg rada i boravka u Njemačkoj, gdje je upravo i upoznao Janu.

Kaže sultan iz Busovače malo je begova
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#542 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
znači...sam sebi jebem mater 
- liyf
#543 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
a koji je zonfa sa ovim Elmedinom pa je on sad neka internet zvijezda? Šta, ima dvije žene i to ludnica neka?desni wrote: ↑06/01/2024 16:26 http://www.vijesti7.ba/Sultan-iz-Busova ... me-Isaka-/
Na otvorenju ove benzinske pumpe bili su ljudi iz svih sfera života, između ostalih i Sulejman Memo Haljevac, najjači Bosanac Nedžmin Ambešković i Elmedin Karić koji je postao prava internet senzacija pod nazivom "Sultan".
Elmedin Karić iz Busovače je postao popularan nakon jedne neobične priče koju je prenio novinar Srećko Stipović.
Naime, Elmedin ima dvije žene - Bosanku Fatimu i Ukrajinku Janu. Sa njima sada živi u Busovači nakon dugogodišnjeg rada i boravka u Njemačkoj, gdje je upravo i upoznao Janu.
Kaže sultan iz Busovače malo je begova![]()
![]()
- -Chesterfield-
#544 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
Neka Rame, Fude a sada i Šemse...
Da imamo i mi u Ze - Do kantonu izbor, a da to nisu Sarajevske stranke.
Ove Sarajlije samo sebi grabe...
Imaju čak i stimulaciju za mlade pri kupovini stana.
Nama iz drugih kantona qurčina...
Da imamo i mi u Ze - Do kantonu izbor, a da to nisu Sarajevske stranke.
Ove Sarajlije samo sebi grabe...
Imaju čak i stimulaciju za mlade pri kupovini stana.
Nama iz drugih kantona qurčina...
- desni
-
sumirprimus
#546 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
Nismo se razumjelimoimoi wrote: ↑05/01/2024 20:53Sumire, ja sam u “intervalima” zivjela vani. Naseg svijeta imas ovakvog i onakvog ali uopste nismo toliko zadrti i ograniceni koliko volimo da mislimo tj ni manje ni vise.Samo sto mi to ne upakujemo u fini papir sa masnom na vrhu. Te stvari jos moramo da naucimo. Kako na politicki korektan nacin tjerati svoje ubleharenje.sumirprimus wrote: ↑05/01/2024 20:32Jeste ako zivis dugo vani i onda se vratis u sarajevo. U tom slucaju u prqvu si
-
goredole
#547 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
hajmo ze-do forumasi, kakav je ratni put Rame? jel' krenuo oslobadjati '92 sa Seferom?
- nivla
#548 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
s bakirom 86. se spremao za rat
u registru boraca ima 1233 dana, moj stari i mnogi sto su ucestvovali u odbrani vise od 1600 dana, tako da mi je od ovih sto bi nas branili muka samo takva jer su se ili kasno ukljucili ili se povukli u toku rata tj dezertirali, a 300-400 dana je bukvalno godina
kad nas ovi pocnu zvat da se borimo i branimo ne okrecuci se za sobom treba bjezat
- tramvajtrojka
#549 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
jel me neko fura da ovaj vanzemljoook ima dvije zene, a ja moram u kinu gledat srceparajuce ljubavne drame u pmdesni wrote: ↑06/01/2024 16:26 http://www.vijesti7.ba/Sultan-iz-Busova ... me-Isaka-/
Kaže sultan iz Busovače malo je begova![]()
![]()
- liyf
#550 Re: Snaga naroda-Ramo Isak & Sons
šta je nama vijest heboe