citroen xm wrote: ↑05/01/2024 17:56
ElRe wrote: ↑05/01/2024 15:06
Samo sam realan.
Kad bi mi neko kupovao auto, tipa firma, onda bih kupio npr Genesisa GV70 TD, ili recimo Mazdu 6 TD, ali za svoje novce preferiram nešto iz VAG štale. Dok nisam plaćao svojim novcima i kada sam sam kupovao automobile koji su bili do 10k KM favorit mi je bio Fiat/Lancia/Alfa Romeo, ali za svoje nešto veće novce definitivno ne.
Odavno sam skontao da pišeš kao da si na VW platnom spisku. Ovde si totalno kontradiktoran.
Ako je VW bar pola koplja ispred drugih, zašto bi kupovao Genesis, Alfu i slične bilo ko da ih plaća? Zašto ne bi odabrao superiorni VW i kada ga firma plaća? Ovako si samo rekao da su drugi bolji, ali da zbog okoline, čuvanja vrijednosti i post prodaje biraš VW za svoj novac.
Nemoj ziheraške igre sa VW-om pripisivati nekoj njihovoj superiornosti.
VW je jedan od klijenata firme u kojoj radim
Da, za tudj novac bih vozio nešto van VAG programa, a za svoj u srednjim godinama životne dobi, može i sigurica VW.
Ne mislim da je GV70, bolji od Audia, ali je drugačiji, nudo neke druge kvalitete, ili ih nudi na drugačiji način, ali bih sigurno imao problema u postprodaji, naknadnoj prodaji i sl.
Sa godinama, gubitkom kontinuiteta i identiteta, ITA proizvodjači su mi skroz ispali iz igre. A pitanje je, koliko dugo će još opstati. 10 godina koliko im je dao Tavares će brzo proteći, a novih modela nemaju.