Put u EU ne vodi preko Hrvatske nego preko amerike cemerike. BiH nikad nece u EU i ne treba imati nikakve zablude u vezi toga, da su nas htjeli tamo zavrsili bi sta treba dok je bilo 25.000 vojnika i VP sa bozanskim ovlastima.Thorgerson wrote: ↑03/01/2024 08:43Put u EU vodi preko Hrvatske. Pa to slusamo preko 10 godina i vise.sumirprimus wrote: ↑02/01/2024 22:01Jbo nAcional bitan je avdo sdfa jurisnik i njegova tj njihova agenda.Point. wrote: ↑02/01/2024 21:51 Al su poletili forumski HNS jurišnici iz Tuzle i trajvan stanice na kojoj staje TramvajTrojka na volej, koliko to sektaški razmišlja da im se odmah Avdo priviđa po automatizmu, u svom zanosu odbrane poglavnika sa Hacijende nisu ni skontali da članak uopšte nije pisao Avdo nego hrvatski Nacional. Koji likovi![]()
Osjećam susramlje zbog vas.
A sad ozbiljno, put u eu vodi preko hrvatske a alternativa je rusko sprska gubernija. Lako se tebi iz swe zajbavat i tebi slicnima.
Zamisli hej nama Hrvatska pomaze da udjemo u EU. Zemlja koja je ne tako davno zagovarala raspad nase drzave, te i dalje ima te mokre snove.
Ti fakat vjerujes u to?
Daj mi evo jednu, jednu jebenu stvar koju je Hrvatska uradila da pomogne ka nasem putu za EU.
A ja cu ti na tu 1 dati 10 njih gdje su nas unazadili od iste.
P.S. Nemoj me pogresno razumjeti. Nema nama sta Hrvatska pomagati. Mi mozemo samo mi sami sebi pomoci. Al pusti mi se te covicovske price eto da oni nama pomazu. Slomise se.
Gledajte sta rade jadnoj Makedoniji, promijenili ime pa ih sad Bugari jebu za jezik, i niko da jednoj Bugarskoj tac opali i kaze dosta vas je vise.
BiH je protektorat medjunarodne zajednice, nama je bitno jedino da se drzavna imovina rijesi na nacin da pripada drzavi, i to dok je iste medjunarodne zajednice. Ako se ne rijesi, a ista ode, onda nas ceka palestinski scenarij gdje ce neko poceti govoriti pa ovo nikad nije ni bila drzava nego neka UN zona. Sve ostalo, sta je tu je, to je vise od nas i tesko da mi mozemo tu ista uradit, historijski nikad nas nisu htjeli, osim kao koloniju, a qurko im za takvo nesto.
Ne pripadamo ni istocno. Jednostavno mi smo uvijek bili granica i to cemo ostati. Ne treba zbog toga suze liti, nego konacno dovesti politicare bez oraha u dzepovima, i birati sposobne, tada mozemo iskoristiti svoju poziciju. Za mog zivota se to nece desit.