Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisam našao upustvo od sijere, mora i oni biti tu negdje
Od 190tke sam malo prelistao
Airbag (da jednina)
Info o potrošnji za sve motore, verzije sa i bez katalizatora, i sa ručnim i automaticima
Info o količini dodavanja petroleja ili običnog benzina (olovni ili bezolovni), ali nikako super, u dizel i omjer ovisno o temperaturi
Jedan dalji rođak je prije 10-ak godina, došao slučajno u posjed jednog tristaća, bijele boje, mislim da nije imao ni 40-50 hiljada pređenih na satu.
Dao je baš neke smiješne novce za njega, a auto je bio baš u ekstra stanju, vizuelno i bolji od ovog na slikama. On se inače bavi majstorijanjem oko auta i limarije i auto je bio stvarno ekstra.
Mislim da je bio oko '78. -'79.. godišta, jedino ne mogu da se sjetim, mislim da je bio 1500 kubika sa 75 KS, ako je postojala ta verzija...
Kada smo gledali neke opcije za prodaju i situaciju sa olditmerima, iznenađujuće je, ali ovi Zastavini tristaći, nisu ni blizu na cijeni kao italijankki.
Mislim i da su oni poljski pezejci i tristaći bili cijenjeniji, ove zastavine, skoro pa i niko nije htio...Ja sam ga mislio uzeti sebi, onako kao atrakcija, ali su me pametni ljudi odgovorili od toga, jer su tih auti poznati da zimi bez problema troše 12+ litara.
Koliko sam kasnije upratio, dao ga je gratis u transakciji prodaje nekog skupljeg BMW.a
Throttle wrote: ↑03/01/2024 08:44
Moze i ovdje pristojno izgleda, koliko sam vidio u mraku. Malo celicare kvare dojam, al zima je.
@skrbavi-admin
@_BataZiv_0809
Ovo nije kod nas jelde?
Nisam vidio nikad na chelicharama
Throttle wrote: ↑03/01/2024 08:44
Moze i ovdje pristojno izgleda, koliko sam vidio u mraku. Malo celicare kvare dojam, al zima je.
@skrbavi-admin
@_BataZiv_0809
Ovo nije kod nas jelde?
Nisam vidio nikad na chelicharama
EFD22 wrote: ↑03/01/2024 22:02
A gde je beli što je pripadao Majmunu?
Ljetos u Novom Sadu pričalo se u društvu u kojem sam se zadesio o tom bijelom BMW-u, negdje gore na pravcu prema Subotici je završio, u nekom od mjesta koje su Crnogorci naselili poslije 45.
Ljetos u Novom Sadu pričalo se u društvu u kojem sam se zadesio o tom bijelom BMW-u, negdje gore na pravcu prema Subotici je završio, u nekom od mjesta koje su Crnogorci naselili poslije 45.
Goran Vuković zvani Majmun
Zadnje što sam ja čuo da ga je neka baba prodavala prije 10ak godina.
Goran Vuković zvani Majmun
Zadnje što sam ja čuo da ga je neka baba prodavala prije 10ak godina.
I čuo sam da je bilo rupa od metaka na njemu. Mislim da je bio u okolini Bačke Topole ili Vrbasa.
Ovo je FL Frontera, njih je manje bilo. Onih prvih je bas dosta bilo, valjda im korozija dohakala, nigdje nijedne, poneki lovac ili ljubitelj planine jos uvijek trlja poneku al su u fazi raspada. Nije Opel imao uspjesne terence, kasnije dosla i Antara, zapostavljena kao i blizanac Captiva. Nisu bili neka sreca
Ista stvar i sa cherokeejima, nigdje ih