Dakle, ako vam smeta trivićev hljeb , a i kruh , kolači i pičke materine , ponašajte se kao da ga nema u prodavnicama ,
i uz to širite istinu o svemu tome među poznatim i nepoznatima!
Tako ja radim!
Ako si Bosnjak ides u Bingo a ne kod ovi drugi. U jedinstvu je snaga…Athlon64 wrote: ↑30/12/2023 21:17Očito niste nikad pokušali poslovati u RS; vjerovatno je Bingo dobio ""išaret" od vlasti.canvra888 wrote: ↑30/12/2023 21:15https://crna-hronika.info/bingo-vratio- ... LCVz0oKJeo
Toliko o Bingu.
Da li ima Manjinih proizovda u ostalim trgovačkim lancima, CJ, Konzum i ostali ?
Priča li se o tome šta?
Spominjao se Bingo u nekom udaljenijem kontekstu Trivića.Athlon64 wrote: ↑30/12/2023 21:17Očito niste nikad pokušali poslovati u RS; vjerovatno je Bingo dobio ""išaret" od vlasti.canvra888 wrote: ↑30/12/2023 21:15https://crna-hronika.info/bingo-vratio- ... LCVz0oKJeo
Toliko o Bingu.
Da li ima Manjinih proizovda u ostalim trgovačkim lancima, CJ, Konzum i ostali ?
Priča li se o tome šta?
Tačno takomayab wrote: ↑30/12/2023 21:21 Ma pustite Bingo , on je ono, "mrtvi" kapitalista , eno po zadnjim listama najjači u BiH , zaboli njega za tamo nekim četnicima, partizanima, patriotizmom , jedini jezik koji on priznaje je konvertibilna marka, a ni euro mu nije mrzak!
Dakle, ako vam smeta trivićev hljeb , a i kruh , kolači i pičke materine , ponašajte se kao da ga nema u prodavnicama ,
i uz to širite istinu o svemu tome među poznatim i nepoznatima!
Tako ja radim!![]()
nikad ga nije ni povukao u RS-u, barem je bingo istocno Sarajevo imao dostave manje svakodnevno kao da nista nije bilocanvra888 wrote: ↑30/12/2023 21:15https://crna-hronika.info/bingo-vratio- ... LCVz0oKJeo
Toliko o Bingu.
Istina je da joj nedostaje taj rodoljubni sda df pecat da se i zvanicno ovjeri njeno bosnjastvo, cekamo na zvanicnu potvrdu begic zahiragic mesalic komisije za bosnjaklukljubijankic wrote: ↑30/12/2023 21:09Otkid tebi da je Minka Bosnjak? Ja nisam vidio da je prpa ijednom napisao da je ona Bosnjak.
sehohari wrote: ↑30/12/2023 21:19Ja evo peti put ponavljam:canvra888 wrote: ↑30/12/2023 21:15https://crna-hronika.info/bingo-vratio- ... LCVz0oKJeo
Toliko o Bingu.
Upalite auto, i odite u prodavnice Binga u istočnoj Hercegovini.
Za 2 marke možete kupiti auto-zastavice Srbije kod njih.
Pa moraju i Kinezi nešto zaraditisehohari wrote: ↑30/12/2023 21:19Ja evo peti put ponavljam:canvra888 wrote: ↑30/12/2023 21:15https://crna-hronika.info/bingo-vratio- ... LCVz0oKJeo
Toliko o Bingu.
Upalite auto, i odite u prodavnice Binga u istočnoj Hercegovini.
Za 2 marke možete kupiti auto-zastavice Srbije kod njih.
Velika većina medija sa sjedištem u Sarajevu je refleksno podržala nametnutu vlast. Količina servilnosti u nekim redakcijama sarajevskih medija je obrnuto proporcionalna suštinskom znanju o pitanjima o životne važnosti za BiH. Mahom mlađi urednici i novinari svoje lične frustracije socijaliziraju zloupotrebom novinarske uloge u društvu na štetu naših zajedničkih interesa, ali posebno interesa naše djece koja će dugo plaćati greške iz 2023. zahvaljujući prokletstvu onoga što se naziva u društvenim naukama naziva path dependency.
Jedini gori od medija su predstavnici sve krupnijeg kapitala iz dijelova BiH koje je Armija RBiH oslobodila. Taj nivo indiferentnosti prema sudbini države u kojoj su se obogatili nema historijsku paralelu. Bingo koji im je bosanska sloboda, posebno ekonomska, omogućila misle da će zaštiti u srpsko-hrvatskom kondominijumu koji se uz njihovu prešutnu saglasnost stvara od države BiH. Loša vijest za njih je da će sljedeće žrtve pravosuđa pod kontrolom Dodik-Čović biti upravo vlasnici krupnog kapitala sa orijentalnim imenima.
Ipak, najodgovorniji za stanje u kojem se nalazi država je Denis Bećirović. Prvi i jedini potez koji je napravio u 2023. je preglasavanje Željka Komšića zajedno sa Željkom Cvijanović. Denis se sprema da narod uvjeri da on nije dritanski djelovao, iako oni koji prate politiku znaju da je maligniji po budućnost naše djece od Dine i Nermina zajedno. Nakon što je prošli put kad je imao vlast zabetonirao rezultate genocida i od Bošnjaka u manjem entitetu napravio građane trećeg reda glasajući za sramotni Zakon o prebivalištu, sad se sprema da praveći novu stranku spasi 'dritane' iz Trojke. Jer svaki glas za Denisa će biti glas za opstanak srpsko-hrvatske Bosne.
antibosnjacka tv, zato samo trebamo gledati provjerene televizije kao hayat
sta je bilo, nisam u toku
Mrznju nad Izraelom ili Jevrejima nemam, imam nad nacistikim rezimom Natanjahua. TO je isto ko da me pitas dal mrzim Njemacku i Njemce, zasto pobogu bas volim da tamo idem, ali za Hitlera sam nesto drugo mislio. Italiju rado obilazim, a o Musoliniju sve najgore.sumirprimus wrote: ↑02/01/2024 13:30
Tvoju mrznju nad izraelom jedino nadjacava mrznja prema hrvatima, bukvalno isijava iz svakog posta
zasto poglavnik?
Možda jer je upravljao logorašima kao prisilnom radnom snagomsumirprimus wrote: ↑02/01/2024 13:30Tvoju mrznju nad izraelom jedino nadjacava mrznja prema hrvatima, bukvalno isijava iz svakog posta
zasto poglavnik?
Vidim po ulozenoj energiji i pljuvanju u skoro svakom postu.dr_Evil wrote: ↑02/01/2024 13:33Mrznju nad Izraelom ili Jevrejima nemam, imam nad nacistikim rezimom Natanjahua. TO je isto ko da me pitas dal mrzim Njemacku i Njemce, zasto pobogu bas volim da tamo idem, ali za Hitlera sam nesto drugo mislio. Italiju rado obilazim, a o Musoliniju sve najgore.sumirprimus wrote: ↑02/01/2024 13:30
Tvoju mrznju nad izraelom jedino nadjacava mrznja prema hrvatima, bukvalno isijava iz svakog posta
zasto poglavnik?
A Covic jeste lokalni poglavnik, HDZ je nasljednik rasne politike NDH.
Po tvojoj logici mrzim i Bosnjake jer mnogo gore stvari pisem o Aliji i Bakiru.
Molim kolege iz SDFA, uvazene koje sam mnogo puta uvrijedio. A pogotovo na ovoj temi nek se izjasne.