ferratilis wrote: ↑31/12/2023 19:54
nepass1 wrote: ↑31/12/2023 19:37
A snowrunner? Ta je glavna
Nekako mi je skupa jer ima kamaru DLC-a, to cu nekad u buducnosti kupit. A iskreno, malo sam je igrao na game passu, drazi mi je Mudrunner kojeg vec imam. Mislim da je realizam bolji, mada i Snowrunner je zabavan, nema sta.
Nego, jesi ti ono pisao da imas volan? Koji i koliko si platio?
Bolja je fizika u mudrunneru vratim mu se ja sa vremena na vrijeme, u snowrunner sam ulupao 750h mozda i vise od dlc jedino vozila nisam posebno kupovao, mape sve imam
Volan sam gledao da kupim logitech g923 (300-350€), ali skupo mada sam bio spremio kes. Ispade thrustmaster 150 na snizenju 99€, kupim to on je pandan logitech g29. Haj da probam pa ako mi se svidi da kupim sta bolje. Koliko sam istrazivao razlika izmedju logitech g29/thrustmaster 150, logitech g923/thrustmaster 300 i nije neka kolika je razlika u cijeni. Nivo iznad su fanatec i moza volani koji kostaju 1000 i vise €. To su direct drive volani.
F1, assetto corsa competitione, grid idu fino sa volanom osjeti se ta razlika izmedju volana i kontrolera. Dirt 2.0 ili ja nisam vjest ili koji kurac ali ja ne mogu voziti na volan. Voziti i mjenjati brzine potom raditi nogama je za moj mozak dvije stvari/radnje previse
Sinoc sam online zavrsio 53. od 1100 natjecatelja na dirtu, mislim sa volanom da ne bih ni u top 500 bio. Hocu reci nisam toliko los u toj igrici. Mada eto kazu da se sa volanom otprilike 10sec moze dobiti po etapi.