Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sime_cipol wrote: ↑20/12/2023 19:54
Zeza me senzor koji ugasi display kod poziva, Jel ima to negdje u postavkama da vidim Jel do njih ili do njega
Redmi Note 9 Pro
Ima,ukucaj ovaj kod i tesitraj proximity senzor
*#*#6484#*#*
Zeza me senzor koji ugasi display kod poziva, Jel ima to negdje u postavkama da vidim Jel do njih ili do njega
Redmi Note 9 Pro
Kod mene je Redmi Note 9 Pro i ne zeza me senzor blizine. Vjerovatno nešto sa njim nije u redu. Ili sa softwareom.
Redmi Note 9 Pro
Kod mene je Redmi Note 9 Pro i ne zeza me senzor blizine. Vjerovatno nešto sa njim nije u redu. Ili sa softwareom.
Redmi Note 9 Pro
Ja sam na ovoj temi pisao jedno milion puta...kupujte samo GLOBAL verzije jer one su najbolje i sa najmanje problema i bugova ali ljudi ko ljudi,hoce po svom a kada dodju problemi,onda ne valja Xiaomi ili prodavac mu uvalio
Iz licnog iskustva sa 4-5 Xiaomi telefona koje sam licno koristio,sve su bile Global verzije i na vecinu bugova koje su ovdje pisali,ja sam se samo smijao i govorio da ih ja nemam
zippoo87 wrote: ↑22/12/2023 18:43
Ja sam na ovoj temi pisao jedno milion puta...kupujte samo GLOBAL verzije jer one su najbolje i sa najmanje problema i bugova ali ljudi ko ljudi,hoce po svom a kada dodju problemi,onda ne valja Xiaomi ili prodavac mu uvalio
Iz licnog iskustva sa 4-5 Xiaomi telefona koje sam licno koristio,sve su bile Global verzije i na vecinu bugova koje su ovdje pisali,ja sam se samo smijao i govorio da ih ja nemam
Ja sam prezadovoljan telefonom mislim da je kod mene skoro pa 3 godine,ovi je prva stvar da ne mogu a nije mi toliko bas trenutno bitno htjeo sam radi placanja samo da ne razmisljam o kartici.
A drugo iskreno nisam ni znao za ove razlike
zippoo87 wrote: ↑22/12/2023 18:43
Ja sam prezadovoljan telefonom mislim da je kod mene skoro pa 3 godine,ovi je prva stvar da ne mogu a nije mi toliko bas trenutno bitno htjeo sam radi placanja samo da ne razmisljam o kartici.
A drugo iskreno nisam ni znao za ove razlike
Pa telefon je dobar svakako ali eto,ima razlika vezano od verzije do verzije i regije do regije.
Od sada pazi kada kupujes i kupuj samo global verziju i sve ce fercerati.
Mislim,taj NFC cip je tolika sitnica,da ne kontam sto to uopste izbacuju negdje,jedino ako nije sta vezano za zakone i regulativu.
Trenutno mi u rukama POCO F2 Pro sa SD 865 chipsetom.
Koja munja od telefona i mrcina u ruci.
Iako je model star skoro 4 godine,u koristenju se ne primjeti nista i sve instant otvara.
Jos ima i cist display bez rupica,jer mu se selfie kamera izvlaci plus sluzi i kao notifikacijska ledica.
Bas brutalan model
mc-twin wrote: ↑30/12/2023 17:51
Izmedju ostalog i zato je meni cipset najbitniji kod mobitela. Kad je on dobar i ostalo je i sto te dugorocno sluzi kao prvog dana.
Ja nedavno imao Nokiu 8...SD 835 u njemu...telefon je iz 2017. godine mislim ali kako je brz...jer je na nokiji cisti android...ja zinuo kako dobro radi
Chipset kada se naviknes na brzo ,tesko se spustiti i u midrange kategoriju
Izmedju ostalog i zato je meni cipset najbitniji kod mobitela. Kad je on dobar i ostalo je i sto te dugorocno sluzi kao prvog dana.
Ja nedavno imao Nokiu 8...SD 835 u njemu...telefon je iz 2017. godine mislim ali kako je brz...jer je na nokiji cisti android...ja zinuo kako dobro radi
jest, instaliraj aplikacija na njemu i koristi telefon malo jace. vidjeces kako ubija aplikacije u pozadini.
jest, instaliraj aplikacija na njemu i koristi telefon malo jace. vidjeces kako ubija aplikacije u pozadini.
markecb wrote: ↑31/12/2023 18:40
Ima li tko Redmi Note 12 pro plus 5g a da je malo duže u vlasništvu - kakva su iskustva? Baterija, kamere...
Uzeo sam ja prije mjesec. Solidan telefon i kamera odlicna . Bukvalno citav dan mobitel koristim i navečer mi uvijek ostane 20 posto minimalno a napuni se za sekundu. Prije sam imao poco X3 i bas je razlika vidljiva