Ja, i?
Je li i tebi ukusan Manjin krosan i top kvalitet pa ne možeš zamisliti svoju svakodnevnicu bez njega?
Ja, i?
A šta kada ti patriotizam postajne izgovor.?Jer, u tvojoj dilemi, tvom pitanju "patriotizam ili kvalitetan kroasan", patriotizam bi, kako je pitanje postavljeno, bio nekvalitetan kroasan.Point. wrote: ↑30/12/2023 00:44Patriotizam ili kvalitetan krosan, pitanje je sad.tramvajtrojka wrote: ↑30/12/2023 00:02Ja, I sta sa ovim napisao sam dvajes puta na forumu od tada da sam usao u nju nakon odredjenog vremena i uzmem ovaj proizvod koji je svemirski brod za 90% pekara u gradu Sarajevu, bas sam sa chmoljom pisao o tome da nisu razlozi samo sto su ljudi kupovali kod njega stoka bez morala, nego sto fkt ima kvalitetne proizvode![]()
Ko reko Manjin krosan najbolji, Trajvan3 reko?Hakiz wrote: ↑30/12/2023 11:13A šta kada ti patriotizam postajne izgovor.?Jer, u tvojoj dilemi, tvom pitanju "patriotizam ili kvalitetan kroasan", patriotizam bi, kako je pitanje postavljeno, bio nekvalitetan kroasan.Point. wrote: ↑30/12/2023 00:44Patriotizam ili kvalitetan krosan, pitanje je sad.tramvajtrojka wrote: ↑30/12/2023 00:02
Ja, I sta sa ovim napisao sam dvajes puta na forumu od tada da sam usao u nju nakon odredjenog vremena i uzmem ovaj proizvod koji je svemirski brod za 90% pekara u gradu Sarajevu, bas sam sa chmoljom pisao o tome da nisu razlozi samo sto su ljudi kupovali kod njega stoka bez morala, nego sto fkt ima kvalitetne proizvode![]()
Pozivanje na patriotizam je fina stvar, a najbolja pozivačima na patriotizam da se riješe konkurencije koja nudi kvalitetniji kroasan od pozivača.
Pa pitanje: Kada patriotizam postane marketinški trik kojim se osigurava da se ne moraš truditi, razvijati, nuditi bolje od onoga kojeg patriotizmom želiš spriječiti itd, da li je i tada patriotizam?
Taj poziv na patriotizam je, na primjer, omogućio i da SDA 30 godina uništava ljude, sistem, državu.
I ne, ne branim Manju, neka propadne. Samo, pusti mi se više sakrivanja iza patriotizma, pozivanja na patriotizam, naročito iz dijaspore.
Nemoj se ti puno nervirati. Nego, blizu ti je hotel Sacher, pa na jednu tortu, a onda je potroši u šetnji Šenbrunom. Kao što pravi BiH patrioti i trebaju raditi.Point. wrote: ↑30/12/2023 11:18Davi se krosanom iz Manjine kuhinje ko ti brani. Nadam se da je vrijedna poslastica.Hakiz wrote: ↑30/12/2023 11:13A šta kada ti patriotizam postajne izgovor.?Jer, u tvojoj dilemi, tvom pitanju "patriotizam ili kvalitetan kroasan", patriotizam bi, kako je pitanje postavljeno, bio nekvalitetan kroasan.
Pozivanje na patriotizam je fina stvar, a najbolja pozivačima na patriotizam da se riješe konkurencije koja nudi kvalitetniji kroasan od pozivača.
Pa pitanje: Kada patriotizam postane marketinški trik kojim se osigurava da se ne moraš truditi, razvijati, nuditi bolje od onoga kojeg patriotizmom želiš spriječiti itd, da li je i tada patriotizam?
Taj poziv na patriotizam je, na primjer, omogućio i da SDA 30 godina uništava ljude, sistem, državu.
I ne, ne branim Manju, neka propadne. Samo, pusti mi se više sakrivanja iza patriotizma, pozivanja na patriotizam, naročito iz dijaspore.![]()
Jake preporuke nekoga ko ne može ispuniti ni najbanalniji vid patriotizma kao što je ne daviti se krosanom negatorom genocida.Hakiz wrote: ↑30/12/2023 11:22Nemoj se ti puno nervirati. Nego, blizu ti je hotel Sacher, pa na jednu tortu, a onda je potroši u šetnji Šenbrunom. Kao što pravi BiH patrioti i trebaju raditi.Point. wrote: ↑30/12/2023 11:18Davi se krosanom iz Manjine kuhinje ko ti brani. Nadam se da je vrijedna poslastica.Hakiz wrote: ↑30/12/2023 11:13
A šta kada ti patriotizam postajne izgovor.?Jer, u tvojoj dilemi, tvom pitanju "patriotizam ili kvalitetan kroasan", patriotizam bi, kako je pitanje postavljeno, bio nekvalitetan kroasan.
I ne, ne branim Manju, neka propadne. Samo, pusti mi se više sakrivanja iza patriotizma, pozivanja na patriotizam, naročito iz dijaspore.![]()
Tamo nema Manje i njihovih kroasana.
Ma on ti je tamo gdje je najbrže moguće i najjednostavnije dobiti državljanstvoHakiz wrote: ↑30/12/2023 11:22Nemoj se ti puno nervirati. Nego, blizu ti je hotel Sacher, pa na jednu tortu, a onda je potroši u šetnji Šenbrunom. Kao što pravi BiH patrioti i trebaju raditi.Point. wrote: ↑30/12/2023 11:18Davi se krosanom iz Manjine kuhinje ko ti brani. Nadam se da je vrijedna poslastica.Hakiz wrote: ↑30/12/2023 11:13
A šta kada ti patriotizam postajne izgovor.?Jer, u tvojoj dilemi, tvom pitanju "patriotizam ili kvalitetan kroasan", patriotizam bi, kako je pitanje postavljeno, bio nekvalitetan kroasan.
Tamo nema Manje i njihovih kroasana.
Klasična šuplja paćenika kada nemaju argumenta, ko biva ja živim ovdje pa se moram daviti krosanom iz baš Manjine negatorske pekare.
Da. Trebao sam patriotski u Beč ili Pariz.Point. wrote: ↑30/12/2023 11:43Jake preporuke nekoga ko ne može ispuniti ni najbanalniji vid patriotizma kao što je ne daviti se krosanom negatorom genocida.
Prijatno i nemoj puno krosana, raste trbuh.
U nemanju argumenata, onda ide šuplja đe živiš ti. Tanko, brate, tanko.Hakiz wrote: ↑30/12/2023 11:54Da. Trebao sam patriotski u Beč ili Pariz.
Ko mi je kriv kada naivno mislim da je najbanalniji, osnovni, oblik patriotizma živjeti u državi čiji si, deklarativno, patriota.
To je diskutabilno, imas zlatnih ljiljana po Becu i Parizu iz ovih i onih razloga a podrumasa pa i pobjegulja koji su znali da se snadju i obezbjede sebi buducnost u BiH cak i na ministarskim pozicijama.Hakiz wrote: ↑30/12/2023 11:54Da. Trebao sam patriotski u Beč ili Pariz.
Ko mi je kriv kada naivno mislim da je najbanalniji, osnovni, oblik patriotizma živjeti u državi čiji si, deklarativno, patriota.
De ne dipr vise o nasim ljudima vani, izgleda da ti je to kao neki adut.Hakiz wrote: ↑30/12/2023 11:54Da. Trebao sam patriotski u Beč ili Pariz.
pa zato sto su uvezani sa nasim izdajnicima pa su se uvukli u sve pore, od brasna pa na dalje.. To ne znaci da ne treba poceti od necega. Jeli ti zao?
nije mi zao, samo sto ja nisam naucen da krenem s vrha planine. Penjem se od dna ka vrhu. To sto neko pokuava oprati svoj zivot i sto za trijes godina kao i politicari nista nije uradio za ovu zemlju da cetnici ne oridniraju nije moj problem.
Point. wrote: ↑30/12/2023 12:00U nemanju argumenata, onda ide šuplja đe živiš ti. Tanko, brate, tanko.
Puna tastatura patriotizma nekog ko ne može uraditi najbanalniju stvar, tj pojesti jebeni krosan ili bilo koje drugo pecivo na nekom drugom mjestu nego baš kod negatora genocida.
Ja šupljatora obe mi Sanele i sva tri oca.