Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
naxx99 wrote: ↑29/12/2023 10:02
Ponovio se i ja konacno
Mal suzu ne pusti kad mi je battlefield bio u vise od 60 frameova na ultra, ja naviko na 20-
Taj battleifled je od izlaska 1 vazda isao na 60 i to je to, ne znam kakvu confu da si imao
Jedina igra koju sam volio i zbog "silnih ne optimizacija" prestao igrat
naxx99 wrote: ↑29/12/2023 10:02
Ponovio se i ja konacno
Mal suzu ne pusti kad mi je battlefield bio u vise od 60 frameova na ultra, ja naviko na 20-
Taj battleifled je od izlaska 1 vazda isao na 60 i to je to, ne znam kakvu confu da si imao
Jedina igra koju sam volio i zbog "silnih ne optimizacija" prestao igrat
Ma bolje ne pitaj kakvu sam konfu imao... Al prosla su ta vremena
Al battlefield je ljubav, multiplayer uvijek top bio
Btw da pohvalim PcBest, u roku od 48h sam dobio posiljku, fiskalni racun i garancija uredno popunjeni.
Sve sto sam pitao je bilo na stanju, kod njeg sam uzeo maticnu, ram i procesor.
Nvme je sa bhphotovideo.
schindleroskar wrote: ↑29/12/2023 14:52
Btw da pohvalim PcBest, u roku od 48h sam dobio posiljku, fiskalni racun i garancija uredno popunjeni.
Nvme je sa bhphotovideo.
Otkada je on poceo izdavati fiskalni ? To je za pohvalu jer uzimao sam prije par godina od njega procesor i samo garantni dobio.
schindleroskar wrote: ↑29/12/2023 14:52
Nvme je sa bhphotovideo.
Otkada je on poceo izdavati fiskalni ? To je za pohvalu jer uzimao sam prije par godina od njega procesor i samo garantni dobio.
Prvi put uzimam od njega pa ne bih znao.
Ja sam na prvu zadovoljan.
Evo gledam, na garanciji je kimtec kao ovlasteni serviser.
schindleroskar wrote: ↑29/12/2023 17:35
Prvi put uzimam od njega pa ne bih znao.
Ja sam na prvu zadovoljan.
Evo gledam, na garanciji je kimtec kao ovlasteni serviser.
Operacija uspjesno prosla.
Moram sad odradit malo cable managment, skontat kako prebacit ove dugine boje na kuleru i ramu u bijelu,
I krivu ventilatora podesit.
Windows prenesen sa starog amd sistema radi ko singerica.
Plus moram skontat zasto mi temperaturu ne pokazuje ovaj aio, nesto sam pogresno prikopco ili izostavio garant
Last edited by schindleroskar on 30/12/2023 23:44, edited 1 time in total.
Moram sad odradit malo cable managment, skontat kako prebacit ove dugine boje na kuleru i ramu u bijelu,
Plus moram skontat zasto mi temperaturu ne pokazuje ovaj aio, nesto sam pogresno prikopco ili izostavio garant
Jesi rijesio AIO to sa temperaturama , pokazuje li ti sad, kakav si softver instaliro
Jesi rijesio AIO to sa temperaturama , pokazuje li ti sad, kakav si softver instaliro
Nisam, dozvoljava mi preko softvera od ploce da namjestim rgb ali displej ne radi osim pri paljenju kad odradi neki svoj ritual sa rgb i to je to.
U upustvu sam sve provjerio, ali izgleda da nesto ne stima.
Spoiler
Show
Evo drug, napravio sam.
Ako ti je rampage aio idi na stranicu segment.com.tr nadji svoj aio ako imas rampage i vidjet ces da ima link za skidanje drivera.
Spoiler
Show
Evo drug, napravio sam.
Ako ti je rampage aio idi na stranicu segment.com.tr nadji svoj aio ako imas rampage i vidjet ces da ima link za skidanje drivera.
Super nek si rijesio, ekstra izgleda, nije kod mene rampage... pretpostavljao sam da bi moglo biti do drivera , nek si rjesio sad uzivaj
DonieBrasco wrote: ↑01/01/2024 21:04
Stane pumpa, zacepi se, crijeva - radiator, ova tekucina unutra radi aditiva vremenom promjeni svojstvo... sva sta se moze desiti.
Kod mene je kod staroga skoro cooler stao nije ni primjetio.Samo se comp poceo gasiti zatvoreno kuciste bez stakla na strani.Standardni air.coler ni godinu nije izrdrzo.Btw nema tu pravila AIO sada je ok svi brendovi koji su na trzistu.Prosjecno 3god garancija a neki daju i 6 godina.
Po meni to je sasvim u redu za AIO i solidno jer obicni ventilator na procesoru posle.par godina promjeni zvuk cak i crkne.Elem nemas brige .
Pa ako imaš standardni cooler nema tu šta da ode. Može otići ventilator koji se lahko zamjeni i košta siću. Neće otići bakarni i aluminijski dijelovi osim da ih fizički uništiš. Tako da je obični cooler s te strane sto puta sigurniji.
Zbog cega tolika odbojnost prema AIO hladjenjima koristim ih preko 10 godina i nikada nikakvih problema nije bilo osim na jednom Corsair H100i GTX vrisnula pumpa i uredno zamjenjen za drugi.Zadnjih 6-7 godina koristio sam tri razlicita NZXT hladjenja i sve perfektno radilo,a evo i Kraken Z73 uredno radi zadnje dvije godine.