Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sutra hitna sjednica Predstavničkog doma PSBiH o izmjenama Izbornog zakona BiH
Zna se ishod unaprijed a onda je red na Šmita da namete full tehnkicki paket po pravilima i normama kao u cijeloj EU.
Ili neka ide linijom manjeg otpoa i udovolji Dodku i Covicu "da ne puca", sahrani demokratiju i sve buduce izbore ucini jos gorim dajuci njima da oni CIK oforme kako zele kao i ovo legitimno sto nigdje nema u EU.
Drustvo vidim da vas bas ima dobrih sto se tice politike i trenutne situacije kod nas pa ako moze odgovor na bazi pretpostavke !
Sta ce se desiti ako evo sutra RS proglasi odvajanje od Bosne ? Da li ce skole nastaviti da rade ,da li cu ja moci proci kroz Doboj,da li ce Banke nastaviti da rade ovo lupam ali na bazi pretpostavljanja slijeda dogadjaja da li neko moze otprilike opisati sta bi se desilo .
acuupo wrote: ↑28/12/2023 23:43
Drustvo vidim da vas bas ima dobrih sto se tice politike i trenutne situacije kod nas pa ako moze odgovor na bazi pretpostavke !
Sta ce se desiti ako evo sutra RS proglasi odvajanje od Bosne ? Da li ce skole nastaviti da rade ,da li cu ja moci proci kroz Doboj,da li ce Banke nastaviti da rade ovo lupam ali na bazi pretpostavljanja slijeda dogadjaja da li neko moze otprilike opisati sta bi se desilo .
hamos wrote: ↑29/12/2023 06:57
Zanima,sudeci po vasem misljenju o javnom mnjenju .Da su danas izbori da li bi SDA dobro prosla?
Ako mene pitaš loš sam prognozer kad je moj buraz krajem devedeset prve noso pušku ja ga zajebavo i ozbiljno napado rijecima "Jel budaletino--igraš se partizana"
Zanima,sudeci po vasem misljenju o javnom mnjenju .Da su danas izbori da li bi SDA dobro prosla?
Ako mene pitaš loš sam prognozer kad je moj buraz krajem devedeset prve noso pušku ja ga zajebavo i ozbiljno napado rijecima "Jel budaletino--igraš se partizana"
Ispadoh ja budaletina na kub
Pa jesil naucio sta s godinama?
Ostario pameti došo nisam al jedno znam da ponovim--majka (nana) 3 rata doživjela i preživjela--mama 2 a moja djeca i ja jedan i ne bih vala drugi--zato u fascikli papiri od stana uredni a pasoši produženi i auto puno benzinas a boMMe i plina
evo ovog sda mutevelije ponovno šuplju baca o politici, jarane jesi li hodza il politicar, ako si političar zbaci ahmediju sa glave i osnuj politicki stranku nemoj islamsku zajednicu koristiti kao politicki poligon
Truba wrote: ↑29/12/2023 09:46
usporedite ovog i prethodnika mu zvani 2% na izborima za predsjedništvo
i novog nevidljivog vrhbosanskog nadbiskupa
ljudi ne znaju kako izgleda a ne boja mu glasa ili da ga citiraju
TO je istina, ali to je taktika. Nesto drugo je iza scene, ali u svakom slucaju je divno da makar javno ne sudjeluju u raspravama i stvaraju privid europskog nacina vodjenja drzave.
evo ovog sda mutevelije ponovno šuplju baca o politici, jarane jesi li hodza il politicar, ako si političar zbaci ahmediju sa glave i osnuj politicki stranku nemoj islamsku zajednicu koristiti kao politicki poligon
"Islamska zajednica pozdravlja rezolutan stav administracije Sjedinjenih Američkih Država (SAD), naročito onih iznesenih u saopćenju Ambasade SAD u Sarajevu i istupu pomoćnika državnog sekretara SAD-a i voditelja Ureda za Evropu i Evroaziju Jamesa O'Briena. Svojim jasnim stavom da će SAD djelovati ako neko pokuša promijeniti osnovni element Dejtona i narušiti suverenitet Bosne i Hercegovine, Sjedinjene Američke Države dokazuju da su iskreni prijatelj ove države i neko ko je svjestan značaja teško postignutog mira u ovom dijelu Evrope"
Interesantno, pozitivno sam iznenadjen ovom izjavom i neantagoniziranjem Amerike, sto je cini se uobicajena aktuelna politicka spika kratkovidih zelenih lopova od najnizih levela botova preko Zahiragica pa i do Bakira. IZ se ipak mudrije postavlja!
Truba wrote: ↑29/12/2023 09:46
usporedite ovog i prethodnika mu zvani 2% na izborima za predsjedništvo
i novog nevidljivog vrhbosanskog nadbiskupa
ljudi ne znaju kako izgleda a ne boja mu glasa ili da ga citiraju
TO je istina, ali to je taktika. Nesto drugo je iza scene, ali u svakom slucaju je divno da makar javno ne sudjeluju u raspravama i stvaraju privid europskog nacina vodjenja drzave.
pa čovjek je završio faks postdiplomski u rimu
to je vatikanska škola
a ne ko ovi u kairu abu dabiju ili gdje već studiraju