ja opet vidim 6

Jeste, znam ljude koji su išli 10x u Istanbul, a nigdje drugo van BiH nisu išli. Plus imaš ove klasika što idu tamo raznu robu jeftinije nabavljaju.
Mislim da taxu možeš vratiti, ali nije to neka cifra.
Prekjucer kcerka letila preko beca. Avion iz sarajeva ksnio pola sata, avion ih nije cekao, otisao bez nje i jos par njih. Niko se iz austrijana nije ni pocesao oko njih. Ona doslovno hvatala za rukav da je ubace na prvi iduci let. Sama letila iz svoje grupe u polupraznom avionu, mogli su ih sve komotno smjestiti.
Svaki put kad sam letio za Istanbul let full popunjen.
Najbolje sam kupiti kartu za instanbula preko skyscannera i hotel preko booking-a.xoklix wrote: ↑25/12/2023 02:13Svaki put kad sam letio za Istanbul let full popunjen.
Inače, agencije lupaju abnormalne cijene za Istanbul.
Ko želi obići nek kupi kartu 2-3 mjeseca ranije.
Ja početkom Novembra uzeo za 200 € povratnu, odlazak 29ti Decembar , dolazak 4ti Januar. Bio je i Anadolu Jet 29.12 - 03.01 za 150 € (uključeni koferi, bez kofera jeftinije za cca 20 €),ali ko je visociji od 1.90m ne preporučujem. Više u grasovom tramvaju prostora za noge nego na Anadolu Jetu.
Sa Radison hotelom na Taksimu po 9 stoja mene i ženu došlo, 6 noćenja. Preko agencije 4 noćenja 950-1000 KM sa lošim terminima odlaska i dolaska i prknom od hotela.
Da sam uzimao njihove termine,broj noćenja i rang hotela po 550 KM hladno aranžman ide.
Hvala.akcija007 wrote: ↑24/12/2023 22:58 @dek 50 min je OK za Bec.
Mozda te budu cekali, zavisi sve od situacije broja transfernih putnika za SA s tog budimpestanskog leta, pa te oni sprovedu iz aviona u avion (sve na pisti) i oni ti zavrse pasosku. budes prva osoba koja se ukrcala u avion za SA i cekas ostale putnike .
Kartu je najbolje direktno preko Turkishove aplikacije.sarajevsko_pivo wrote: ↑25/12/2023 08:06Najbolje sam kupiti kartu za instanbula preko skyscannera i hotel preko booking-a.xoklix wrote: ↑25/12/2023 02:13Svaki put kad sam letio za Istanbul let full popunjen.
Inače, agencije lupaju abnormalne cijene za Istanbul.
Ko želi obići nek kupi kartu 2-3 mjeseca ranije.
Ja početkom Novembra uzeo za 200 € povratnu, odlazak 29ti Decembar , dolazak 4ti Januar. Bio je i Anadolu Jet 29.12 - 03.01 za 150 € (uključeni koferi, bez kofera jeftinije za cca 20 €),ali ko je visociji od 1.90m ne preporučujem. Više u grasovom tramvaju prostora za noge nego na Anadolu Jetu.
Sa Radison hotelom na Taksimu po 9 stoja mene i ženu došlo, 6 noćenja. Preko agencije 4 noćenja 950-1000 KM sa lošim terminima odlaska i dolaska i prknom od hotela.
Da sam uzimao njihove termine,broj noćenja i rang hotela po 550 KM hladno aranžman ide.