Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da, to što se zove AR 147. Iz kog god ugla da je pogledaš, ljepša od onoga kako rekoh mravojeda. Tačno vidiš da su išli na to da bude neki vau efekat, a dobili su kurac. C stub zauzima pola auta. Naprijed zašiljena ko da je usisivač gradske čistoće. Da je od betona pa da bar ima smisla taj bunker dizajn, ovako, tješite se, samo nemojte mlatiti o talijanskom dizajnu.
Kaže onaj šampion da su sva talijanska auta karina sem par ferarija. Ljudi imaju više modnih i dizajnerskih ikona među autima nego što su japanci proizveli.
Da, to što se zove AR 147. Iz kog god ugla da je pogledaš, ljepša od onoga kako rekoh mravojeda. Tačno vidiš da su išli na to da bude neki vau efekat, a dobili su kurac. C stub zauzima pola auta. Naprijed zašiljena ko da je usisivač gradske čistoće. Da je od betona pa da bar ima smisla taj bunker dizajn, ovako, tješite se, samo nemojte mlatiti o talijanskom dizajnu.
Kaže onaj šampion da su sva talijanska auta karina sem par ferarija. Ljudi imaju više modnih i dizajnerskih ikona među autima nego što su japanci proizveli.
Jaci od auta koje je novo kostalo 25-30k eura, wooow
Eto je, treća uobičajena gimnastika, okreni na cijenu onda.
Komedija
Porsche je brzi od Miate, znaci Miata je govno
Nemoguć si
Pa vazda je bilo koliko para toliko muzike. Sad što vi pokušavate prodat muda pod bubrege, to je druga stvar... ili bi ti luksuz RR po cijeni Dacije, po nekoj tvojoj gimnastici
Nisu pobrojanj skuplji samo zato što su brži.
Last edited by canvra888 on 23/12/2023 16:14, edited 1 time in total.
Eto je, treća uobičajena gimnastika, okreni na cijenu onda.
Komedija
Porsche je brzi od Miate, znaci Miata je govno
Nemoguć si
Pa vazda je bilo koliko para toliko muzike. Sad što vi pokušavate prodat muda pod bubrege, to je druga stvar... ili bi ti luksuz RR po cijeni Dacije, po nekoj tvojoj gimnastici
Ako moras potezati M1 a nisu ti dovoljni vec skuplji golf-ovi i ekipa onda...
Ako moras potezati M1 a nisu ti dovoljni vec skuplji golf-ovi i ekipa onda...
Čuj nisu mi dovoljni...
Pa jesu li unutar istog segmenta? Jesu li SUS?
Dakle uporedivi, bez sumnje superiorniji i auta koja ćeš logično platit više jer dobiješ više.
cuj mravojed, naserem vam se u dzepove, kurcojed bi bila 147 onda, samo cirkusanti i nadrogirani likovi voze te raspade od auta..
kako sam i davno pisao, veliki poznavaoci auta, pola ima komplekse iz ex yu vremena kad nisu mogli pric jacim brendovima, a sad mogu pa su veliki znalci i to je najbolja, druga polovica sere saml da zajebaje..
meni svejedno, ja ga nikad kupio ne bi, sve sto je prefiks euro, izuzetak bi bio a5 sb/a4 allroad i konigseg/pagani i slicno, prije bi i englesko nego eu..