Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Auu to nisam ocekivao, da li cemo se dogovoriti u PM ili?
Kako god hoceš--častim pizzom u toj margariti iako veze nemam gdje je
Joj Muhe
Znaš kakav sam parfem večeras testirala....eto samo da znaš, nema veze što ne znaš đe je radnja
Može djevojko sa Hrida samo mošus
Jutrooooooooo
Krenulo me pa da ovdje napišem kako je moj jaran Zlatko svojoj hanumi za osmi mart kupio parfem
Prije 30 i kusur godina nije bio bog zna kakav izbor i on vidio plaho velko a lijepo pakovanje parfema-još pojeftino kad je hanuma raspakovala a ono kolonjska poslije brijanja
muha_sa wrote: ↑22/12/2023 17:00
Kako god hoceš--častim pizzom u toj margariti iako veze nemam gdje je
Joj Muhe
Znaš kakav sam parfem večeras testirala....eto samo da znaš, nema veze što ne znaš đe je radnja
Može djevojko sa Hrida samo mošus
Jutrooooooooo
Krenulo me pa da ovdje napišem kako je moj jaran Zlatko svojoj hanumi za osmi mart kupio parfem
Prije 30 i kusur godina nije bio bog zna kakav izbor i on vidio plaho velko a lijepo pakovanje parfema-još pojeftino kad je hanuma raspakovala a ono kolonjska poslije brijanja
a nije možda jaran puno ni fulio....šta je žena bez brkova
@Digla_da_kreci stara čaršijska, samo se privali
Da ne idem skroz u .....Mahir fakat totalno fula, pitali može li obična kaprićoza samo gljive da ne stavi...kaže može kako god vama odgovara.
Donese onu sa suhim mesom i kašikom kajmaka ne'š više...
problemnatravunu wrote: ↑21/12/2023 06:44
Nije baš 100% o temi, dakle pravili smo kod kuće pizzu ,
kupili ove gotove podloge od Fine Food-a
momentalno ih ima u Bingu 2.95 KM , dvije u paketu ,
mogu vam reći da su odlične , da odlična pizza ispadne ,
sve preporuke
Neka hvala od kriminalca koji je unistio FDS nista ne kupujem.
Inace ima pizzeria gdje prave bogate pizze sa kajmakom kao nekad Mahirova, dobro suho meso, sunka, sudzuka, sa puno dobrog President kajmaka na njoj cijena samo 9 KM da ubijes se ali sam supak necu da vam kazem jer cim postane popularnije ili dignu cijenu ili stanje pizzu
Nije fajn fud unišito fabriku--oni su tu samo postanari-još malo i odoše u Vogošcu
Direktor Fine Fooda i vlasnik dobrog dijela je Edin Mulahasnovic tvorac unistenja FDS zadnji direktor FDS koji ga je sahranio svojim malverzacijama. NAKON 140 godina uspjesnog rada...
DaysleepeR wrote: ↑25/12/2023 09:04
Pa to je jedina koju pravi otkako je postao.
Kakva capriciossa kakve gljive
Nije sada, kako se promijenio vlasnik prave i druge vrste ...imaš slike na fb, pitala sam bila dostavljača par dana prije (dovlačio komšinici) prave li sada druge i on potvrdio " kakvu hoćeš, ako hoćeš veliku pola-pola može i ta", valjda mislio pola margarita pola kaprićoza.
Jbg, bilo mi najviše krivo radi malog...zamirisalo mu a morao sendvić jesti
Nije sada, kako se promijenio vlasnik prave i druge vrste ...imaš slike na fb, pitala sam bila dostavljača par dana prije (dovlačio komšinici) prave li sada druge i on potvrdio " kakvu hoćeš, ako hoćeš veliku pola-pola može i ta", valjda mislio pola margarita pola kaprićoza.
Kad se promjenio vlasnik?
Pisala je raja ovdje davno.
Prije 20 godina mogla se ta sa suhim, kajmakom...u svaka doba jbg., sad margarita mjera i to po danu.
Nokian808 wrote: ↑25/12/2023 15:39
Direktor Fine Fooda i vlasnik dobrog dijela je Edin Mulahasnovic tvorac unistenja FDS zadnji direktor FDS koji ga je sahranio svojim malverzacijama. NAKON 140 godina uspjesnog rada...
svi su oni kiborzi koji mogu da rade sta hoce a mi smo mali roboti koji im pomazu. Tako da je krug zatvoren.
DaysleepeR wrote: ↑26/12/2023 12:56
Bolje su Ledo kore nego Fine Food.
s iste trake silaze, iste su
To što izlaze sa iste trake ne mora nužno značiti da su iste. Možda jesu, ali traka ne znači ništa.
ako su one polupecene razlika je samo u printu na ambalazi https://prnt.sc/X0JtPm-1hFCo
jes da nije tema al ledo pilece cevape je pravio madi, i ledo je skuplji iako je realno los i ledo i madi
Last edited by nivla on 26/12/2023 13:55, edited 2 times in total.
xoklix wrote: ↑26/12/2023 13:53
S tim da su Ledo 4.80 KM ,a FF 2.90 KM
Dok sam stavis sastojke na nju izadje te skoro isto ko da narucis gotovu pizzu. Ne vrijedi se patit sa tim.
Kora 1.5 KM (2 dođu u pakovanju)
100 gr Livada sira - 1.80 KM
Mutti sos paradajz - cca 0.70 KM za jednu pizzu
Dvije tri male kašike napoletane - cca 0.30 KM
3 gljive - 0.50 KM
Par komada suhovine - 1 KM
= 5.80 KM
U pizzeriji za 6 KM možeš pojesti malu margheritu sa biljnim sirom.
Plus što moraš otići do piceriji eventualno platiti korpi/glovu dostavu.
Hajd sve to , nego što se ohladi dok dostavi.
xoklix wrote: ↑26/12/2023 13:53
S tim da su Ledo 4.80 KM ,a FF 2.90 KM
Dok sam stavis sastojke na nju izadje te skoro isto ko da narucis gotovu pizzu. Ne vrijedi se patit sa tim.
3 gljive - 0.50 KM
= 5.80 KM
Mala kaprićoza u s ljutim sosom u sossetu koji je konstantan ko Mcdonalds 8 maraka i ima dobre sastojke, više se isplati dat dodatne 2 marke nego se mučit
3 gljive - 0.50 KM
= 5.80 KM
Mala kaprićoza u s ljutim sosom u sossetu koji je konstantan ko Mcdonalds 8 maraka i ima dobre sastojke, više se isplati dat dodatne 2 marke nego se mučit
Bas to majstore. I uzimam pizzu jer ne zelim ja da pravim vec da drugi naprave za mene.
E jbg meni je veći ćejf sebi napraviti nego da palim auto i idem do Sosseta po pizzu.
I gouda koju stavljaju u Sossetu ne može u istu rečenicu sa tilzitom(Livada sir).
Kad sam vani onda odem u Cordobu BBI , kakav crni Sosse.