Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JohnnyS wrote: ↑20/12/2023 23:11
Očekivano da će navijač fašističkog Lazija veličati pokojnog ustašu
Reče navijač fašističkog Reala.
Možemo diskutovati o Blažovim političkim stavovima do besvijesti ali za njegova mandata nije bilo otvorenog sukoba na relaciji Bošnjaci- Hrvati, pa su ga ove druge ustaše u vidu bojovnika HVO ubile i poslije toga okrenuli cijevi protiv ARBiH, te ustaše su Kordić, Tihomir, Prlić, Praljak i ostala haška ekipica koje današnji stožerni vrh okupljeni u HNS veličaju kao heroje. Pričaj mi više o ujkama Ðoni.
Slušaj, ako ti želiš veličati osobu koja bi te smatrala cvijećem svoga naroda, a ne Bošnjakom, samo naprijed.
Ja mogu navijati za koga hoću, svakako za većinu forumaša po definiciji ne mogu biti među antifašističkim graDŽanstvom
Ne možeš znati kako bi se njegova misao razvijala da ga nisu bojovnici HVO ohladili. Ono što znamo je da su ti bojovnici HVO okrenuli svoje oružje protiv ARBiH, osnovali razne kažnjeničke bojne i napravili Stupni Do, Ahmiće, HRHB itd itd a HRHB elita završila u Hagu i presuđena za UZP nad Bošnjacima.
Ja uopšte ne veličam dotičnog, nego poredim koja alternativa tada je više pogodovala državi BiH, a posebno Bošnjacima. You do the math.
Truba wrote: ↑26/12/2023 17:25
Americkim ublehasima je bolje da prestaju slati i novce i bombe izraelu jer je pod njihovom kontrolom etnicko bombardiranje gaze
Bh gas se pokazao kao i srpski gas...mislim da je njihovo vreme zavrseno
Vele izdajnik je svako ko Covicu omoguci ovo oko gasa, za to mu trebaju ruke Trojke i ostalih, uprkos protivljenju amerikanaca nista ga ne sprijecava da dobije sta hoce.
Zasigurno idu blokade radi toga to je neminovno, isto ce sad biti za legitimno i ove tehnicke stvari gdje ja barem smatram da ce Šmit da popusti i ispuni mu zelje - pritom unakazi ionako los izborni sistem.
sve treba ici preko srpskog gasa pa da zavrću kad žele i dižu cijene po naftnoj formluli iz rusije
a ameri su davno izgubili moralni kredibilitet
ovo u gazi je samo bila germa da naraste taj njihov ublehaški odnos prema manjim nacijama
idite širite bratstvo jedinstzvo u gazi i izraelu
manite se bih
mogu 3 pošte ali ne mogu 3 gasa
mogu tri ep
itd telekomi
ali ne tri plinske kompanije
DonieBrasco wrote: ↑26/12/2023 21:32
Vele izdajnik je svako ko Covicu omoguci ovo oko gasa, za to mu trebaju ruke Trojke i ostalih, uprkos protivljenju amerikanaca nista ga ne sprijecava da dobije sta hoce.
Zasigurno idu blokade radi toga to je neminovno, isto ce sad biti za legitimno i ove tehnicke stvari gdje ja barem smatram da ce Šmit da popusti i ispuni mu zelje - pritom unakazi ionako los izborni sistem.
Covic nema gasa u kantonima sa hrvatskom vecinom, pa da mu je svejedno hoce li biti juzne interkonekcije. Isto tako bez interkonekcije Hrvatska dobija 0 EUR za tranzit prema BiH. Idealna situacija za svakodnevna novinarska pitanja ambasadorima i Schmidt-u...
Nama ne treba jos jedna "carina" na gas i radije cemo se skinuti i sa ovog ruskog, nego placati porez na budale svakom krkanu, koji svoju vukojebinu smatraju drzavom...
Novak20 wrote: ↑22/12/2023 10:33
Para na paru, uš na fukaru.
Da, ovaj kredit će otplaćivati Federacija BiH (kojoj u kasu uglavnom uplaćuju Bošnjaci i njihove firme) da se uš može kurčiti da ima klinički centar. I Hrvatska je digla ruke od kliničkog centra koji je rupa bez dna, ista Hrvatska koja ga je izgradila za te iste uši.
Onda će se uši hvaliti kako se tu liječe i Bošnjaci, što ne bi trebalo, ipak je pop dao išaret za koga je bolnica napravljena. Iz riječi uš je nastala malo veća riječ USTAŠA.
Last edited by atmel on 26/12/2023 23:03, edited 4 times in total.
DonieBrasco wrote: ↑26/12/2023 21:32
Nema sanse da ce Trojka pristati na ovo, koliko znam ovaj sektor je na entitetskom nivou, znaci zakonski treba biti BH gas, nema razloga za popustanje. Nesto u tom stilu je i Konakovic izjavio ako se sjecam.
Dvije elektroprivrede, dva telekoma, to je ratni plijen i ostaci tog vremena. Sad nema razloga za popustanje. Kao sto se ni Srbima ne popusta po pitanju ovih para na zajednickom racunu za elektroprenos a zbog kojih pocesto kmece ali ni ne popustaju sa nerealnim zahtjevima. Nema razloga, zakon je na nasoj strani.
Da, ovaj kredit će otplaćivati Federacija BiH da se uš može kurčiti da ima klinički centar. I Hrvatska je digla ruke od kliničkog centra koji je rupa bez dna, ista Hrvatska koja ga je izgradila za te iste uši. Onda će se uši hvaliti kako se tu liječe i Bošnjaci, što ne bi trebalo, ipak je pop dao išaret za koga je bolnica napravljena.
Dajton je cudo
A i wasington
Moglo je fino svak svoj dzep...tri dzepa i mirna bosna
Ali jok...hoce zajedno...a to ima cenu
Da, ovaj kredit će otplaćivati Federacija BiH da se uš može kurčiti da ima klinički centar. I Hrvatska je digla ruke od kliničkog centra koji je rupa bez dna, ista Hrvatska koja ga je izgradila za te iste uši. Onda će se uši hvaliti kako se tu liječe i Bošnjaci, što ne bi trebalo, ipak je pop dao išaret za koga je bolnica napravljena.
Dajton je cudo
A i wasington
Dajton je cudo
A i wasington
Truba wrote: ↑26/12/2023 23:00
Moglo je fino da se zivi u Yu, ali nece niko zajedno, to ima svoju cijenu. Samo objaviti prestanak vaznosti odluke o dvojnim drzavljanstvima i rijeseno 90% problema.
Truba wrote: ↑26/12/2023 23:00
Moglo je fino da se zivi u Yu, ali nece niko zajedno, to ima svoju cijenu. Samo objaviti prestanak vaznosti odluke o dvojnim drzavljanstvima i rijeseno 90% problema.
Već sam par puta pisao o ovome pa mi se ne da ponavljati.
Ako bošnjačka politika, BH Gas i veleposlanik Michael J. Murphey misle da mogu napraviti Južnu interkonekciju neka je urade sami.
Bošnjacima kao ni Srbima ona očito nije potrebna, a preko nje pokušavaju nametnuti politički autoritet. Sumnjam da će uspjeti.
Međutim, Michael Murphy kao ambasador SAD-a, zemlje koja je najveći pobornik Južne interkonekcije, žestoko je kritikovao predsjednika HDZ-a Dragana Čovića. Optužio ga je da želi osnovati preduzeće koje bi bilo pod etničkom kontrolom Hrvata. Kako je kazao, Čović je odlučio da slijedi sopstvene interese, a ne interese stanovnika FBiH.