Wrath nema takav DLC. Inevitable Excess se desava nakon glavne price i svrha mu je da pruzi vise high level enountera, jer ti osnovna igra ne daje sansu za to, cim dobijes najjace spellove, igra se zavrsi.Tito_i_Partija wrote: ↑19/12/2023 23:43 Ima li neki DLC koji je must-have? Recimo Varnhold's Lot u Kingmakeru mi nije bio ništa posebno, al' su imali neke ekskluzivne iteme koji je base igru činio puno boljom. Sword Saint sa Lion's Claw falkatom prosto razvaljuje.
Through the Ashes je low level avantura gdje vodis grupu sporednih, slabijih likova tijekom invazije demona na Kenabres. Ovaj novi Lord of Nothing DLC je nastavak te kratke avanture.
Midnight Isles ti je roguelike DLC, Kingmaker je imao slican, samo sto je ovdje to prosireno.
Jedini koji je po meni must have je Last Sarkorians, koji dodaje novog companiona koji izgleda zanimljivo i shifter klasu.
Preostao je jos jedan da izadje sljedece godine, a bice na fazon Citadel DLC-a iz Mass Effect 3, da zakljuci ovu veliku avanturu. Sve u svemu, nisu DLC-i bas nesto. I ja cekam finalnu verziju, ali da znas, to nece uskoro, znajuci Owlcat iz zadnjih par godina.
EDIT: sve ih imam na Steamu, ali cekam.