Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
-
HD_2015
#14001 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Samo da se na..ebem majke četnicima i ustašama uz poruku: "Molite boga da ne krene drugo poluvrijeme". Neće biti više patika protiv tenka.
-
hali gali halid
#14002 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Jednom sam se zeznuo pa kupio u Bingu neko pecivo jer nisam uopste znao da prodaju pecivo od Manje, od tada uvijek pitam. Da ne pricam da nikada u zivotu nisam usao u pekaru Manja, ni prije ovih, a ni prethodnih komentara vlasnika. Kupuj domace!
- Grean
#14003 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ali smo dobro plakali kad god ko 92-95 nije suosjecao sa nama i nije kritikovao zlocince. Znaci malo da se drzimo principa a ne okretati plocu kako pase pa da ona o suncokretima na kraju ispadne tacna.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑20/12/2023 07:47nas,bosance i hercegovce jevreji nisu ni ubijali, bar koliko ja znam
I jevreji bi nas ubijali da treba, ubijali su one koji se iz Bosne naselise u Palestinu. Nije ih bilo puno ali je bilo. Kad miniraju dzamiju u Gazi minirali su i nasu dzamiju, isli mi u dzamiju od bajrama do bajrama ili ne isli nikako, opet je nasa.
- Login77777
#14004 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Vidi prpe sto se zali Jahiji…
@tramvajtrojka @A_A_AKCIJA
@tramvajtrojka @A_A_AKCIJA
-
laik1981
#14005 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Opasna ova tema 
-
kakavdanakneiskustvu
#14006 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
kako rekoh, bosanci i hercegovci nisu stradali od strane jevreja,BiH nije napala izraelska vojskaGrean wrote: ↑20/12/2023 07:57Ali smo dobro plakali kad god ko 92-95 nije suosjecao sa nama i nije kritikovao zlocince. Znaci malo da se drzimo principa a ne okretati plocu kako pase pa da ona o suncokretima na kraju ispadne tacna.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑20/12/2023 07:47nas,bosance i hercegovce jevreji nisu ni ubijali, bar koliko ja znam
I jevreji bi nas ubijali da treba, ubijali su one koji se iz Bosne naselise u Palestinu. Nije ih bilo puno ali je bilo. Kad miniraju dzamiju u Gazi minirali su i nasu dzamiju, isli mi u dzamiju od bajrama do bajrama ili ne isli nikako, opet je nasa.
-
elk
#14007 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Zaboravio je i djecu dezertera i pobjegulja. I domace desnicarske ptsp izdrke. Molim trumana da doda i ovo. Posto cita. Cini se kao fin i vaspitan mladic.
Fala
Fala
- vjeshalica
#14008 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Neki pozivaju na bojkot Manje iz objektivnih razloga, s druge strane, od cijeg postenjacine kupuju proizvode? Ovi novokomponovanih bizmišmena sto su od predratnih granapdžija stasali u vema vazne licnosti u drustvu zahvaljujuci kriminalnim konekcijama sa vlasti? A znamo koliko vlast (ni)je ucinila da se sredi stanje svjesno za svoj interes. Da preciziram kupujete proizvode od labrnja koji su vezani za SDA, a koja je ne tako davno odmah po zavrsetku rata srdacno pravila koalicije sa SDSom i HDZom.....
-
kakavdanakneiskustvu
#14009 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
vjeshalica wrote: ↑20/12/2023 08:46 Neki pozivaju na bojkot Manje iz objektivnih razloga, s druge strane, od cijeg postenjacine kupuju proizvode? Ovi novokomponovanih bizmišmena sto su od predratnih granapdžija stasali u vema vazne licnosti u drustvu zahvaljujuci kriminalnim konekcijama sa vlasti? A znamo koliko vlast (ni)je ucinila da se sredi stanje svjesno za svoj interes. Da preciziram kupujete proizvode od labrnja koji su vezani za SDA, a koja je ne tako davno odmah po zavrsetku rata srdacno pravila koalicije sa SDSom i HDZom.....
- Haris.ba
#14010 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ja nesta ne vidim da se bojkotuje kola i zara. Al, hajde. Mozda i jeste tako.
A, Manja nam radi i dalje i nakon prvih komentara.
Svaki slijedeci je nebitan kad se na prvi nije reagovalo. Ocito nikome ne smeta u realnom zivotu. Vise za prosipanje jedi po internetu.
-
kakavdanakneiskustvu
#14011 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
ja ne kontam što bi se bojkotovala coca cola,ako ne bojkotujemo ono što je nama pred nosom i čiji vlasnik spominje genocid koji je počinjen u našoj državiHaris.ba wrote: ↑20/12/2023 08:53Ja nesta ne vidim da se bojkotuje kola i zara. Al, hajde. Mozda i jeste tako.
A, Manja nam radi i dalje i nakon prvih komentara.![]()
Svaki slijedeci je nebitan kad se na prvi nije reagovalo. Ocito nikome ne smeta u realnom zivotu. Vise za prosipanje jedi po internetu.
- dr_Evil
#14012 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Iskreno ja ovo ne protumacih kao poziv na genocid nego poziv na izborne prevare i malverzacije. Ipak prekodrinski srbin proziva njemu prekodrinskog srbina za Srebrenicu.muha_sa wrote: ↑20/12/2023 07:44 Hocemol mu halaliti![]()
![]()
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /231220007
Mozda smo samo opravdano preosjetljivi.
A mozda ja grijesim
P.S. jesmo li zaboravili izborne prevare u vezi Srebrenice, prvo od Bosnjaka pa onda od Srba i autobuse.
https://balkans.aljazeera.net/videos/20 ... srebrenici
Nove optužbe za izborni inžinjering u Srebrenici
Probosanske stranke tvrde da stanovnici Srbije za jedan dan u Srebrenici dobijaju državljanstvo BiH, što im omogućava pravo glasa.
Probosanske stranke iz Srebrenice pozivaju OSCE i Centralnu izbornu komisiju BiH da spriječe, kako kažu, izborni inžinjering srpskih stranaka uoči lokalnih novembarskih izbora u toj općini. Tvrde da stanovnici Srbije, uz pomoć institucija Srbije i entiteta Republika Srpska, za jedan dan u Srebrenici dobijaju državljanstvo BiH, što im omogućava pravo glasa. Srpske stranke sve negiraju.
Last edited by dr_Evil on 20/12/2023 08:57, edited 2 times in total.
- DaysleepeR
#14013 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
U najgorem slučaju, lik barem nije negator genocida.
-
cabej
#14014 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
u srpskom političkom i narodnom diskursu, ova izjava Trivića je omaška, nije ni greška.
no mi koji se pronalazimo u toj izjavi imamo puno većih dušmana od Trivića koji landara. on je čak bliži srpskom centru nego desnici.
bojkotovati treba Logosoft, Mtel i Novotel (država Srbija+ Dodik), kladionice (Čović i njegovi finansijeri), Konzum i FIS.
tek kad se krupne stvari izbojkotuju onda se stigne do Zare i Manje, do Palestine i Trivićevih bljuvotina.
ovako kako se sad reaguje, reakcija je slična onoj da kad se desi kriza- narod kupuje toalet papir
no mi koji se pronalazimo u toj izjavi imamo puno većih dušmana od Trivića koji landara. on je čak bliži srpskom centru nego desnici.
bojkotovati treba Logosoft, Mtel i Novotel (država Srbija+ Dodik), kladionice (Čović i njegovi finansijeri), Konzum i FIS.
tek kad se krupne stvari izbojkotuju onda se stigne do Zare i Manje, do Palestine i Trivićevih bljuvotina.
ovako kako se sad reaguje, reakcija je slična onoj da kad se desi kriza- narod kupuje toalet papir
- tramvajtrojka
#14015 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
eki ovo sad kad nam se jahja registruje kao njegov jaran kvazi lazni novinarcic sa klixa da
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#14016 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Od onih koji tu svakako i ne kupuju...Haris.ba wrote: ↑20/12/2023 08:53Ja nesta ne vidim da se bojkotuje kola i zara. Al, hajde. Mozda i jeste tako.
A, Manja nam radi i dalje i nakon prvih komentara.![]()
Evo ja prvi ne idem u Manju. Nije mi na ruku.
Ako vidim da je Manjino pecivo kad kupujem u supermarketu, izbjegnem ako mogu.
I sad ja kao bojkotujem?
Ma vazi....
- rocco_siffredi
#14017 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Za banove ne znam, ali na temi Izrael je meni udarena taraba i svaki post ide na odobrenje "moderatorice" @Bloo, dok neki drugi pišu bez problema. Nećemo ih imenovati, znate svi.
- dr_Evil
#14018 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa covjece imas cast da globalna sefica procita svaki tvoj post, i jos ti ispravi gramatiku. Ona uziva da ispravlja, a ti ispadnes pismen. Dobro tebi, a dobro njoj.rocco_siffredi wrote: ↑20/12/2023 09:07 Za banove ne znam, ali na temi Izrael je meni udarena taraba i svaki post ide na odobrenje "moderatorice" @Bloo, dok neki drugi pišu bez problema. Nećemo ih imenovati, znate svi.
- rocco_siffredi
#14019 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pomislio bi da mi se upucava, ali nije do toga, odgovorila bi na privatnu poruku. Pravi se neukrotiva.dr_Evil wrote: ↑20/12/2023 09:12Pa covjece imas cast da globalna sefica procita svaki tvoj post, i jos ti ispravi gramatiku. Ona uziva da ispravlja, a ti ispadnes pismen. Dobro tebi, a dobro njoj.rocco_siffredi wrote: ↑20/12/2023 09:07 Za banove ne znam, ali na temi Izrael je meni udarena taraba i svaki post ide na odobrenje "moderatorice" @Bloo, dok neki drugi pišu bez problema. Nećemo ih imenovati, znate svi.![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#14020 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
i ja sam isto ovo protumačio ne kao poziv na ubijanje, nego na izborne prevare.
svakako se i Suljagić oglasio u smislu da je rekao: šta sad kukate, a kad su autobusi iz Srbije u Srebrenicu dolazili tada nije bilo problema.
no, obzirom da je manjator svakako govno koje je veličalo mladića, ja sam njegove proizvode prekrižio, pa je tako i suspruga odjebala lokalnu pekaricu koja je prodavala njihove proizvode. ne znam je li što nisu znali raditi, ili upravo zbog toga što je manja, brzo su zatvorili.
ko ih jebe i neka su.
a kad je krenula priča o bojkotu cole i ostlaih "židovskih" firmi, odmah sam govorio: manja vam radi u sred grada. biće da vam je više žao palestinske djece nego naše. al hajde. fejzbuk pravednici.
svakako se i Suljagić oglasio u smislu da je rekao: šta sad kukate, a kad su autobusi iz Srbije u Srebrenicu dolazili tada nije bilo problema.
no, obzirom da je manjator svakako govno koje je veličalo mladića, ja sam njegove proizvode prekrižio, pa je tako i suspruga odjebala lokalnu pekaricu koja je prodavala njihove proizvode. ne znam je li što nisu znali raditi, ili upravo zbog toga što je manja, brzo su zatvorili.
ko ih jebe i neka su.
a kad je krenula priča o bojkotu cole i ostlaih "židovskih" firmi, odmah sam govorio: manja vam radi u sred grada. biće da vam je više žao palestinske djece nego naše. al hajde. fejzbuk pravednici.
- Styling
#14021 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Na C.Vili smo je zatvorili. Upalio bojkot jos od proslog ispada ovog kretena._BataZiv_0809 wrote: ↑20/12/2023 09:07Od onih koji tu svakako i ne kupuju...
Evo ja prvi ne idem u Manju. Nije mi na ruku.
Ako vidim da je Manjino pecivo kad kupujem u supermarketu, izbjegnem ako mogu.
I sad ja kao bojkotujem?
Ma vazi....
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#14022 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
svakako. no jedno je misliti nešto i zadržati za sebe, a sasvim nešto drugo je otvoreno širiti.vjeshalica wrote: ↑20/12/2023 08:46 Neki pozivaju na bojkot Manje iz objektivnih razloga, s druge strane, od cijeg postenjacine kupuju proizvode? Ovi novokomponovanih bizmišmena sto su od predratnih granapdžija stasali u vema vazne licnosti u drustvu zahvaljujuci kriminalnim konekcijama sa vlasti? A znamo koliko vlast (ni)je ucinila da se sredi stanje svjesno za svoj interes. Da preciziram kupujete proizvode od labrnja koji su vezani za SDA, a koja je ne tako davno odmah po zavrsetku rata srdacno pravila koalicije sa SDSom i HDZom.....
pa nije Trump jug Amerike napravio rasističkim. uvijek su bili, samo su sa njim dobili hrabrost da to pokažu i ostatku svijeta. zato je ipak svrsishodno kažnjavati ovakve izlete, da se vidi da itekako postoji reakcija.
-
kakavdanakneiskustvu
#14023 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
baš takoChmoljo wrote: ↑20/12/2023 09:38 i ja sam isto ovo protumačio ne kao poziv na ubijanje, nego na izborne prevare.
ko ih jebe i neka su.
- Point.
#14024 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ženevac, opet se ofiraš prozivanjem.
- tramvajtrojka