Vezano uz post uvazenog kolege
@vaučer i spominjanja inteligencije. Iako ni ja je poznajem Darwina osobno, a obzirom da imam dosta Bajrama na ledjima, mislim da nije intelektualno na nivou niti nogometno niti personalno.
Ne mogu vjerovati, da lik internacionalac, od 20 i par godina, pored svih silnih para i mogucnosti ucenja na milion nacina, jos uvijek ne zna engleski.
Moja najmladja curica ima 9 godina, pa konta engleski, moze i sastaviti 10 recenica, a on ne moze. Meni je to dokaz, da je, s oprostenjem, malo priglup
Sto se igre tice, katastrofa je. Imao je godinu i nesto da se prilagodi, medjutim po meni je to slabo uradio. Ne moze se reci da mu se ne daje prilika, da mu se asistira, ali jos uvijek je razina i ispod Origija. Od prve minute, svaku utakmicu pokazuje bezveznu agresiju, napucava lopte, prigovara, ne izlazi iz offsidea, u prekidima je bezopasan totalno.
Sto je najgore, kakav takav jeste, uklopio se u sivilo svih napadaca (Jota je vise povrijedjen, nego je igrao).
I pored dobre obrane, ne moze se reci ni da je vrlo dobra, jer nam nije zabio samo tko nije probao, Becker sam nam je donio barem 10 bodova. Po meni, on je najbolji igrac ove polusezone.