Stigao volan danas, jos nemam skalameriju da ga montiram. Valjda do ng i to zavrsim.schindleroskar wrote: ↑13/12/2023 13:05Jedini nacin je da gore narucis nekom svom u njemackoj pa prevuces ovdje. Ne znam kako ces za granicu. Po olx ne trazi dzaba, ljudi masno naplacuju upravo to sto se ne moze nabavit tako lako.nepass1 wrote: ↑13/12/2023 11:31Ja konto taj alu profil. Kako si vec ranije preporucio. Kazu skupo ce te izaci. A bas mocno izgleda. Kao i zeznuto nabaviti. Ali nisam se puno zamarao oko toga.schindleroskar wrote: ↑13/12/2023 10:36
Playseat je precijenjen i klimav. Imaju mozda jedan,dvs modela da valjaju.Dosta bolje to bude u DiY (8020 aluprofili) izvedbi, ili od Omege/nextracinga da uzmes.
Nego gdje nabaviti fanatec volan? Uvjek pise rasprodato na njihovoj stranici a po prodavnicama ili nema ili ja ne umijem naci?
Sto se tice cekanja, tu si osudjen ko i svi, to je ko praznik kad budu volani in stock, cak fanatec najavi par dana ranije i ljudi razgrabe odma.
Thrustmaster je u BiH jedina opcija ako hoces nesto malo bolje.
Naravno vec sam isprobao, za nuzdu moze i na stolicu mada ode kicma.
Eh da li ja moram uraditi update volana preko pc za ps5?
Na grid legends funkcionira ok, ali na dirt je haman nemoguce voziti. Da smotam auto trebam ga haman dva puta okrenuti. Radim kalibraciju ali nikako utrefiti. Ono udjem u kokpit i gledam volan u igrici i kako svoj motam ne znam ni kako opisati, kao da lufta ima. Dok na grid ako ga pomaknem milimetar i auto odmah mota. Na f1 nisam jos probao.
Po netu citam nesta staviti na 720⁰ a on je po defaultu na 1080⁰. Ja na ps i u igrici tu opciju ne mogu naci.