Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kakav PSG, nisu nikad gori bili.
Izbacit će ih prvi protivnik u nastavku.
Ozbiljni kandidati u ostatku natjecanja su Real, City, Arsenal i Bayern - svi drugi daleko ispod.
vaučer wrote: ↑14/12/2023 15:26
Kakav PSG, nisu nikad gori bili.
Izbacit će ih prvi protivnik u nastavku.
Ozbiljni kandidati u ostatku natjecanja su Real, City, Arsenal i Bayern - svi drugi daleko ispod.
Atletico moze svakoga izbaciti, ali ne vjerujem da oni sami mogu do kraja. Inter mi isto djeluje fino poslozen, svakoga mogu namuciti.
Sumnjam da Cholo može sa svojim istrošenim anti-fudbalom ijednog ozbiljnijeg protivnika izbacit'. Grupa im je bila poprilično tanka, bez ijednog pravog testa.
Tito_i_Partija wrote: ↑14/12/2023 15:55
Sumnjam da Cholo može sa svojim istrošenim anti-fudbalom ijednog ozbiljnijeg protivnika izbacit'. Grupa im je bila poprilično tanka, bez ijednog pravog testa.
U nekom dvomecu njih i Arsenala, znam na koga bih pare stavio.
Tito_i_Partija wrote: ↑14/12/2023 15:55
U nekom dvomecu njih i Arsenala, znam na koga bih pare stavio.
Ja na Arsenal ne bi pare stavlj'o ni da igraju protiv TSC Bačka Topola, a kamoli nekoga drugog. Teško nedosljedna ekipa koja u jednoj utakmici pokazuje neviđeno briljiranje i vanserijsku inteligenciju, a u sledećoj izgleda k'o grupa djece iz obdaništa koja još nije skontala da je lopta okrugla.
Gledam neki dan kako im Emery sa lakoćom očitava lekciju i tresem glavom. Mislim, očaj živi.
Porto - Arsenal
Napoli - Barcelona
PSG - Real Sociedad
Inter - Atletico Madrid
PSV - Borussia Dortmund
Lazio - Bayern
Copenhagen - Manchester City
RB Leipizg - Real Madrid
luckylaka wrote: ↑18/12/2023 12:24
Bice ovdje svasta
Parovi izgledaju ovako:
Porto - Arsenal
Napoli - Barcelona
PSG - Real Sociedad
Inter - Atletico Madrid
PSV - Borussia Dortmund
Lazio - Bayern
RB Leipizg - Real Madrid
Arsenal, Barcelona, PSG, Atletico, Borussia, Bayern, City, Real.
Na kraju opet City uzima.
luckylaka wrote: ↑18/12/2023 12:24
Bice ovdje svasta
Parovi izgledaju ovako:
Porto - Arsenal
Napoli - Barcelona
PSG - Real Sociedad
Inter - Atletico Madrid
PSV - Borussia Dortmund
Lazio - Bayern
RB Leipizg - Real Madrid
Arsenal, Barcelona, PSG, Atletico, Borussia, Bayern, City, Real.
Na kraju opet City uzima.
Nije City nesto ove sezone, zasićenje valjda...
Iako su Real pokosile ove ozlijede glavni su favoriti