Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
semirsar wrote: ↑17/12/2023 17:21
necu ba s tvojih skalamarija, vec s njegovog zamzunga
Zovem ga onda da dođe sa izmjeri sa Samsungom, do tad sa Xperiom:
Spoiler
Show
aha, ipak u gostima, e vala... nedao him ja vala 80Km svaki mjesec, pa ne nalazim hi na ulici niti imam bas takve prihode, jbt 500giga vise ko cijeli paket, ma bjazi ba
ma sto posto , taj ili ti koji su osmislili ovu `umotvorinu ` od ponude za giga paket definitivno žive u nekim paralelnim svjetovima , o smislu i `njuhu ` za biznis i kreiranje ponuda ne treba ni govoriti
Uz neku razumnu cijenu prvi bih uzeo , kao i mnogi drugi vjerujem , al 80 km za dodatnih 500 Mbps za DL i SAMO 20 za upload je žešće vrijeđanje inteligencije.
ocito mi ovdje u BIH imamo najbolji standard , pa zato i takva ponuda
Ma sto je najtužnije, ne samo kod sbb nego i u ostalim članicama grupacije, pa i onim smještenim u zemljama sa puno većim standardom... evo npr u slo premium paket sa već uključenim 1Gbps je malo jace od 130km puna cijena ( prvih 6 mj ,19.90e ) kako god, opet tridesetak manje nego ovdje kad sve sabereš, vj je i nadoplata za 1Gbps puno manje nego 40e koliko je tu, u hr 17e nadoplata za 2Gbps i da ne nabrajam dalje.
No kako reče, ako ništa nek barem prilagode sa sbb-om, bar približno ,opet smo s njima najviše bare bare po standardu i infrastrukturi ,al ovo nema nikakvog smisla ni logike
mali_balon wrote: ↑17/12/2023 20:04
Dze je onaj @Telemach, hoce li se moci raskinuti ugovor pred ovo poskupljenje
Pozdrav @mali_balon,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše ime, prezime, adresu i kontakt broj telefona, kako bi Vas kolege iz sektora za posebnu brigu o korisnicima pozvale u što kraćem roku i za Vas pronašle najbolje rješenje kako biste i dalje ostali zadovoljan korisnik i nastavili koristiti naše usluge.
Gdje budu xxx kanali u aplikaciji na tv u
Premium je paket i koliko kanala ima u premium paketu imam osjecaj da fali osim gore navedenih jos kanala reinstalirao app ali nista se desilo nije
Hvala
adiam wrote: ↑17/12/2023 21:03
Premium je paket i koliko kanala ima u premium paketu imam osjecaj da fali osim gore navedenih jos kanala reinstalirao app ali nista se desilo nije
Hvala
Zbog politike Google Play-a na Smart aplikaciji nisu dostupni erotski kanali i erotski folderi Zauder i Dorcel.
Ako računaš sve kanale iz ponude putem EON-a, onda ih ima 256,
a ako ne računaš erotske kanale i Elita kanale, onda 245 TV i 76 radio kanala.
Hvala
Zbog politike Google Play-a na Smart aplikaciji nisu dostupni erotski kanali i erotski folderi Zauder i Dorcel.
Hvala
adiam wrote: ↑17/12/2023 21:12
Nije google play nego tizen samsung smart tv
Kanali su bili sad ih nema
Ako nekih kanala nema, vrati se back dugmetom i odaberi listu Svi kanali a onda odaberi neki kanal desno sa liste kako bi pristupio listi svih kanala.
Erotski kanali i folderi nisu dostupni putem EON-a za Smart TV i mobilnu aplikaciju (nisu nikad ni bili otkako je EON uveden 2017. godine), a dostupni su putem web aplikacije i EON box-a, te putem D3 resivera i D3 CAM modula.
adiam wrote: ↑17/12/2023 21:12
Nije google play nego tizen samsung smart tv
Kanali su bili sad ih nema
Ako nekih kanala nema, vrati se back dugmetom i odaberi listu Svi kanali a onda odaberi neki kanal desno sa liste kako bi pristupio listi svih kanala.
Erotski kanali i folderi nisu dostupni putem EON-a za Smart TV i mobilnu aplikaciju (nisu nikad ni bili otkako je EON uveden 2017. godine), a dostupni su putem web aplikacije i EON box-a, te putem D3 resivera i D3 CAM modula.