Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sa mba je bilo bas lutrija. Meni je nekad radilo, nekad nije, a zadnjih pola godine nikako nije moglo. Ne mogu se sjetiti svih poruka koje su bile. A znam ljude kojima je uvijek uredno radilo.
Kako god, neka su oni uveli gpay, bolje je sigurno.
JohnnyS wrote: ↑15/12/2023 19:16
Evo me, što je problem.
Plaćao mobitelom godinama bez problema.
Teške riječi od ljudi koji ne znaju podesiti limit za karticu pa misle da ne može preko šezdeset maraka
A mozes li platiti preko 60 sa m-ba bez kucanja pina? Naravno da ne mozes. Nisi procitao pazljivo sta sam pisao. Vidim da ne poznajes ove stvari uoopste cim si ti rekao “ne vidis prednosti gpay-a u odnosu na m-ba”.. ima foruma za ove stvari i mimo klix-a
Last edited by rida1976 on 15/12/2023 19:58, edited 1 time in total.
Evo me, što je problem.
Teške riječi od ljudi koji ne znaju podesiti limit za karticu pa misle da ne može preko šezdeset maraka
A mozes li platiti preko 60 sa m-ba bez kucanja pina? Naravno da ne mozes. Nisi procitao pazljivo sta sam pisao
Kad sam koristio plaćanje mobitelom nikad pin nisam ukucao. I plaćao sam u inozemstvu.
To što ne znaš ti namjestiti postavke u aplikaciji znači da si ti zapravo stručnjak
Evo me, što je problem.
A mozes li platiti preko 60 sa m-ba bez kucanja pina? Naravno da ne mozes. Nisi procitao pazljivo sta sam pisao
Kad sam koristio plaćanje mobitelom nikad pin nisam ukucao. I plaćao sam u inozemstvu.
To što ne znaš ti namjestiti postavke u aplikaciji znači da si ti zapravo stručnjak
Hahaha vrh si. Imas neki mobitel i neki paket koji nema nijedan klijent UC-a. Cim ti kazes sta ce mam GP, ti kesom sve placas siguran sam
JohnnyS wrote: ↑15/12/2023 20:02
Evo, quotat ne znaš, a plaćao bi iznose preko šezdeset maraka
Sta ce nam google pay???? Ovo treba staviti u sticky ove teme. Skupio ovoliko postova a nije cuo za google pay a glavni na temi kad se isplati iseliti iz BiH. Za tebe se ne isplati nikako i nikad vjeruj mi
JohnnyS wrote: ↑15/12/2023 20:02
Evo, quotat ne znaš, a plaćao bi iznose preko šezdeset maraka
Sta ce nam google pay???? Ovo treba staviti u sticky ove teme. Skupio ovoliko postova a nike cuo za google pay a glavni na temi kad se isplati iseliti iz BiH. Za tebe se ne isplati nikako i nikad vjeruj mi
Čitaj s razumijevanjem, ja nikad nisam pitao što će nam Google pay nego sam pitao što on novo donosi ljudima koji nisu prelimitirani za postaviti plaćanje mobitelom u m-ba aplikaciji. Na to sam dobio od nekih drugih smislene odgovore.
Namjestio sam i ja Wallet, samo ne vidim nigdje opciju da saljem novac nekome preko gmail adrese. Jel to samo za korisnike u Americi? Inace radi jako dobro.
JohnnyS wrote: ↑11/12/2023 20:47
Koja je prednost Google paya u odnosu na dosadašnje beskontaktno plaćanjr mobitelom?
Nisi ogranicen na 60 KM, koliko je vec sad, da moras kucati pin. Mozes ga koristiti u cijelom svijetu, ne samo kod nas. Itd itd
Vjv ce se kartice moci ubaciti i u satove koje ima GP pa ces moci placati i sa satom.
Uglavnom nije za poredjenje.
Ili jeste ako poredis Teslu i Golfa 1
ferratilis wrote: ↑15/12/2023 20:31
Namjestio sam i ja Wallet, samo ne vidim nigdje opciju da saljem novac nekome preko gmail adrese. Jel to samo za korisnike u Americi? Inace radi jako dobro.
JohnnyS wrote: ↑15/12/2023 20:38
Svakako lajkam što si upratio moj lik i djelo, ja do prije dva dana nisam ni znao da postojiš na forumu. Stručnjak
Vidim da tebe znaju svi a sad su svi vidjeli koliko ti znas. A za ovaj staz i broj postova, tanko. I opet da ti ponovim za iseljenje iz BiH, nemoj, nije zo za tebe. Nema tamo m-ba, tamo je GP i AP, to je previse komplikovano za tebe.
ferratilis wrote: ↑15/12/2023 20:31
Steta sto UniCredit Bank nema jos POS terminal kao NLB banka da kao prodavac imam app na android mobitelu i da mugu kupcima omoguciti placanje preko NFC tehnologije na mob