Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LeonardoAC wrote: ↑07/11/2023 20:15
Sve i nekako, ali razlika u KVALITETI ?
Sta ti nije jasno? Da kvaliteti. Koliko god da je nesto smece, ima razlike izmedju smeca. Pa tako xiaomi, nije kinesko smec i kvalitetan je uredjaj. Dok neki jungdonmuh je kinesko smece.
Po cemu je ono industrisko, 100x preradodjeno McD SMECE kvalitetnije od bilo kojeg hamburgera u gradu ?
Po ukusu druze
Znaci McD je smece, a Bash nekako nije?
Zove se "junk food", sve je to smece. Ali ima ukusnog junk fooda, i ima onog koji ne samo da je smece, vec je i neukusan.
_BataZiv_0809 wrote: ↑12/11/2023 10:33
Nije to nista smece, to je sve hrana.
Smecem to zovu oni koji to ne vole jesti.
Da se razumijemo i ne lazemo.
Ja rado pojedem fast food tu i tamo, i nije mi problem reci da je to smece. Neki tu rijec koriste/smatraju bukvalno, ali je ja koristim isto ko Amerikanac kad kaze "junk food". Kod nas (pogotovo medju starijim) je "faux pas" reci za hranu da je smece, al nemam Aspergerov sindrom pa mi je jasno da se ne misli bukvalno na smece.
Ja rado pojedem fast food tu i tamo, i nije mi problem reci da je to smece. Neki tu rijec koriste/smatraju bukvalno, ali je ja koristim isto ko Amerikanac kad kaze "junk food". Kod nas (pogotovo medju starijim) je "faux pas" reci za hranu da je smece, al nemam Aspergerov sindrom pa mi je jasno da se ne misli bukvalno na smece.
Zasto taj sindrom
Ti ljudi sve shvataju bukvalno. "Dze si" > "Ispred tebe"
Sta ti nije jasno? Da kvaliteti. Koliko god da je nesto smece, ima razlike izmedju smeca. Pa tako xiaomi, nije kinesko smec i kvalitetan je uredjaj. Dok neki jungdonmuh je kinesko smece.
Po cemu je ono industrisko, 100x preradodjeno McD SMECE kvalitetnije od bilo kojeg hamburgera u gradu ?
Po ukusu druze
Znaci McD je smece, a Bash nekako nije?
Zove se "junk food", sve je to smece. Ali ima ukusnog junk fooda, i ima onog koji ne samo da je smece, vec je i neukusan.
Nekako sam uvjeren da su ti korporacijski burgeri gdje je profit jedina mjera nepostokece kvalitete. Ne mislim da BASH ili neki drugi lokalni baja ima vise razumijevanja pa prodaje cisto meso, vise sam ubijedjen da nemaju tehnologiju da toliko hemije i znanja smiksaju u burger
Zasto taj sindrom
Ti ljudi sve shvataju bukvalno. "Dze si" > "Ispred tebe"
oldtajmer wrote: ↑22/11/2023 19:14
je li im kod radon plaze ostalo od mcdonaldsa da se moze sjesti unutra popiti kafa ili je sad samo uzmi klopu i bjezi
oldtajmer wrote: ↑22/11/2023 19:14
je li im kod radon plaze ostalo od mcdonaldsa da se moze sjesti unutra popiti kafa ili je sad samo uzmi klopu i bjezi
sarajevsko_pivo wrote: ↑30/11/2023 12:11
Jučer prvi put bio u Drive restoran čekao sam dvije minute na Chicken Burger menu. Hrana ista kao u McDonaldsu čak i pomfrit.
sarajevsko_pivo wrote: ↑30/11/2023 12:11
Jučer prvi put bio u Drive restoran čekao sam dvije minute na Chicken Burger menu. Hrana ista kao u McDonaldsu čak i pomfrit.
Drago mi je da je otvoren jer je falilo to na onoj lokaciji.
Opet, mislim da se Bash previse zalijece i da nece bas uspjeti sa toliko objekata pored BK, samo ih vade dobre lokacije, i ova i ona kod avaza, jer pokrivaju lokacije gdje nema BK u blizini.
_BataZiv_0809 wrote: ↑15/12/2023 12:35
Isto mek donalds
Ima logike ona prica da im oni cuvaju lokacije dok se ovi ne vrate
Kad se zavrsi arbitraza u Parizu
DaysleepeR wrote: ↑15/12/2023 13:00
Nema razloga da nema mjesta za dva biznisa.
Ok da je pravi McD, ali mi je ocekivano da ce oni koji vole ovaj tip hrane preferirati original u odnosu na kopiju, pa zato imam utisak da se Bash malo zalijece. Vidjecemo, mozda i grijesim.
_BataZiv_0809 wrote: ↑15/12/2023 12:35
Isto mek donalds
Ima logike ona prica da im oni cuvaju lokacije dok se ovi ne vrate
Kad se zavrsi arbitraza u Parizu
McDonalds naredne godine u svijetu otvara 10.000 novih restorana.