izvrsni direktor wrote: ↑14/12/2023 13:04
dr_Evil wrote: ↑14/12/2023 12:08
izvrsni direktor wrote: ↑14/12/2023 12:07
Znaci i ti stavljas bosnu u sami svjetskih vrh po broju putovanja? U ravan sa prvom u europi i tri u svijetu?
Gdje nestala realnost majku mu..
Ne, ja samo pitam sta je putovanje. Jel putovanje otici meni do najblizeg Zaostroga?
Sta ti mislis, da svaki njemac kad ide kod prijatelja u holandiju prvo ode u zavod za statistiku da prijavi to putovanje?
Ne, nije mi to bila namjera uopste da pitam. Jednostavno te pitam sta je putovanje i jel putovanje do Zaostroga.
Bez da mislis da imam neku skrivenu namjeru ovdje, jednostavno je, BiH gradjani, a pogotovo omladina putuje koliko im budzet nalaze, a to je najvise autom do mora skoknu, jel to noc, dvije, sedmica ili na dan, ali ide se i putuje se. Ko ima para ide i dalje, nadam se da ce svi moci malo dalje uskoro.
Njemci putuju mnogo dalje i skuplje, jer jebi ga mogu. Istovremeno u Njemackoj zivi 14 miliona stranaca koji vecinom napustaju NJemacku za vrijeme odmora, koliko se i to gleda u tu statistiku ne znam - ti ako znas kazi.
Sigurno koriste vise agencije, nego sto mi to radimo, jer mi ne treba nista da odem do Hvara i nadjem smjestaj.