Dešavanja u Srbiji

Sanjarko

#63001 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sanjarko »

breuer wrote: 11/12/2023 09:09
Sanjarko wrote: 11/12/2023 05:03 Kako god gledam i okrećem zastavu Italije opet ono vidim zastavu Mađarske.
tačno je to, ali postoje pravila i oni su ih ispoštovali

i šta mi imamo pričati o veksikologiji ikome kad ne znamo sopstvenu zastavu ispravno istaknuti...
+1 Tacno je i to.

Ali ja ovu kako god gledao i okretao, nije ono zastava Italije nego Madzarske, radi pruga, ne boja. Pruge u zastave Madzarske su duze, dok u zastave Italije su uze. Jedne idu vodoravno, od Madzarske, druge idu uspravno, od Italije.
breuer

#63002 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by breuer »

Sanjarko wrote: 11/12/2023 09:52
Sanjarko wrote: 11/12/2023 05:03 Kako god gledam i okrećem zastavu Italije opet ono vidim zastavu Mađarske.

i šta mi imamo pričati o veksikologiji ikome kad ne znamo sopstvenu zastavu ispravno istaknuti...
+1 Tacno je i to.

Ali ja ovu kako god gledao i okretao, nije ono zastava Italije nego Madzarske, radi pruga, ne boja. Pruge u zastave Madzarske su duze, dok u zastave Italije su uze. Jedne idu vodoravno, od Madzarske, druge idu uspravno, od Italije.
zato što se zastava italije u ovakvim sitacijama ističe vertikalno, tj. onakva kakva i jeste pa zbog formata stijega tako ispada...
Sanjarko

#63003 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Sanjarko »

breuer wrote: 11/12/2023 09:56
Sanjarko wrote: 11/12/2023 09:52

+1 Tacno je i to.

zato što se zastava italije u ovakvim sitacijama ističe vertikalno, tj. onakva kakva i jeste pa zbog formata stijega tako ispada...
Ma hajde nek se malo cakula.
zilog

#63004 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zilog »

Koji su levati ovi Talijani - vjesaju madjarske zastave... :mrgreen:
Image
muha_sa

#63005 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#63006 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by _BataZiv_0809 »

zilog wrote: 12/12/2023 04:32 Koji su levati ovi Talijani - vjesaju madjarske zastave... :mrgreen:
Image
Jesu li bas ove iste zastave vjesali horizontalno kad je Orban dolazio u Rim? :D
muha_sa

#63007 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

tramvajtrojka

#63008 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by tramvajtrojka »

Sta im radi :lol: :lol: sta smo mi bogu zgriješili pa imamo ove debile kao susjede neko ima estoniju, norvesku, cehe kao susjede a nas zapali ovi mongloidi

Predsjednik jedne drzave u programu izvuce sendvic iz sakoa za ovu sprdanciju od drzave smo drzavetina :lol:
zavrzlama

#63009 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Izborima svi dobijaju u srbiji pa i mi u BIH.

Vucicev sns uzima izbore na nivou republike,a na nivou bg se rezira tijesan rezultat,tako da pocinju preslagavanja koalicija i preletaca sto godi vucicu da zamajava zapad i kupuje vrijeme,ko fol ne mogu radit na normalizaciji sa kosovom,jer imam slozenu politicku situaciju u drzavi...dok opozicija ce glumiti da su pobjednici ali ih pokrali pa ne zele da prihvate rezultate izbora...krecu protesti i politicka i bezbjedonosna kriza u srbiji,cime dobija BIH jer stab nece imati puni kapacitat da gura dodika,jer ce biti zauzeti sami sobom...srbija ulazi u pred gradjanski sukob gdje je zlo krenulo ,tu ce se i zavrsiti...
trocadero

#63010 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by trocadero »

I bi svjetlost.
sajber87

#63011 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sajber87 »

zavrzlama wrote: 13/12/2023 16:57 Izborima svi dobijaju u srbiji pa i mi u BIH.

Vucicev sns uzima izbore na nivou republike,a na nivou bg se rezira tijesan rezultat,tako da pocinju preslagavanja koalicija i preletaca sto godi vucicu da zamajava zapad i kupuje vrijeme,ko fol ne mogu radit na normalizaciji sa kosovom,jer imam slozenu politicku situaciju u drzavi...dok opozicija ce glumiti da su pobjednici ali ih pokrali pa ne zele da prihvate rezultate izbora...krecu protesti i politicka i bezbjedonosna kriza u srbiji,cime dobija BIH jer stab nece imati puni kapacitat da gura dodika,jer ce biti zauzeti sami sobom...srbija ulazi u pred gradjanski sukob gdje je zlo krenulo ,tu ce se i zavrsiti...
Vucic ce dobiti izbore ne zato sto ga vecinska srbija zeli nego sto je podredio sistem sebi i moze manipulisati rezultatima kako zeli, a to mu se tolerise jos ovaj put, nije bez razloga najavio da ce sljedeci izbori biti tek za 4 godine jer do sada je lrakticno imao izbore svaku godinu dvije. Ono sto dolazi sljedece je rjesavanje naseg pitanja i dejtonske ludacke kosulje jer ponovicu opet dejton produkuje samo sukobe. Mile nije nervozan bez razloga, zna on dobro sta sljeduje i da je on prvi u redu za odlazak nakon gruevskog tacija haradinaja djukanovica sda. Vucic je na kraju tog lanca jer srbija kad vise ne bude mogla izvoziti probleme okolini sto ce se uvijek svojski truditi okrenuce se silom prilika samoj sebi sto znamo kako obicno zavrsi. Vucic kad odradi posao zbog kojeg ga jos drze(tolerisu) izgubice vlast kao i iznad navedeni
Bazinga1234

#63012 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bazinga1234 »

Koji lik :lol:

tramvajtrojka

#63013 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by tramvajtrojka »

Bazinga1234 wrote: 13/12/2023 21:44 Koji lik :lol:

Bacam pare na mišu jer ce ceda po starom dobrom običaju doci nasmrkan :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Ko je nama savjetnik predsjedniku drzave u pm :roll:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#63014 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sime_cipol »

sajber87 wrote: 13/12/2023 20:17

Vucic ce dobiti izbore ne zato sto ga vecinska srbija zeli nego sto je podredio sistem sebi i moze manipulisati rezultatima kako zeli, a to mu se tolerise jos ovaj put, nije bez razloga najavio da ce sljedeci izbori biti tek za 4 godine jer do sada je lrakticno imao izbore svaku godinu dvije. Ono sto dolazi sljedece je rjesavanje naseg pitanja i dejtonske ludacke kosulje jer ponovicu opet dejton produkuje samo sukobe. Mile nije nervozan bez razloga, zna on dobro sta sljeduje i da je on prvi u redu za odlazak nakon gruevskog tacija haradinaja djukanovica sda. Vucic je na kraju tog lanca jer srbija kad vise ne bude mogla izvoziti probleme okolini sto ce se uvijek svojski truditi okrenuce se silom prilika samoj sebi sto znamo kako obicno zavrsi. Vucic kad odradi posao zbog kojeg ga jos drze(tolerisu) izgubice vlast kao i iznad navedeni
U kakvim ti iluzijama zivis :lol:
sajber87

#63015 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sajber87 »

sime_cipol wrote: 13/12/2023 22:56

A da sacekamo pa da vidimo ko zivi u iluzijama ti ili ja. Gruevskog tacija haradinaja djukanovica izetbegovica nema vise u vlasti, a kako ce mile zavrsiti samo se strpis a ne ocekujes da se sve desi za nekoliko dana jer je sve proces. Evo daj ti svoje misljenje pa da uporedimo iluzije za godinu dvije. Izbori u srbiji su za par dana vidjecemo na koji nacin ce vucic dobiti izbore a dobice ih
SmokingMan

#63016 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by SmokingMan »

Vučić je manje više neki dan otvoreno negirao u jednom gostovanju snimak one novinarke CIN.a koja se u call centru prijavila za 9.000 dinara.

Uvjeren je da će ubedljivo uzeti BEOGRAD.

Neki kažu da je to ipak odraz njegove nesigurnosti, ali i da je onaj Miketićev snimak malo uljuljao opoziciju.

Nije on bio jedina žrtva onih koji su bili posrednici dostavljanja snimka, jednostavno se više nije moglo bilo šta škakljivo pronaći kod opozicionih kandidata. Malo su se i tu preračunali.

Sumnjaju da bi Zavetnici i Dveri mogli pitanje Kosova založiti za koaliciju sa SNS.om.

Još dvije interesatne stvari;

Telekom Srbije sa svojim sestrinskim firmama dužan oko 2 milijarde eura, od toga, 70% duga otpada samo na njih.

Mitska Norveška konsultantksa kuća, angažovana u "spašavanju" EPS.a, koja nema iskustva revizije u energetici, koštaju Srbiju miliona Eura mjesečno, 20.000 dnevno po ekspertu, plus svi dnenvi dodatni troškovi gospde. Mogu doslovno da ispunjavaju svoje porive u šopingu na račun srpske sirotinje.
Isner

#63017 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Isner »

Nisam sreo dva srbina koji hvale Vučića, s kojim god pričaš na tu temu, jebe mu sve po spisku, posebno ovi iz Beograda.. A kad dođu izbori, Vučić uzme 65% glasova, prvi iza njega nazor ima 15%.. Jbt, fenomen..

E sad, može se pokrasti 5, 10 ili 20 %.. Al baš da se ukrade 50% na toliku populaciju, čisto sumnjam..
axe22

#63018 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by axe22 »

Isner wrote: 14/12/2023 09:11 Nisam sreo dva srbina koji hvale Vučića, s kojim god pričaš na tu temu, jebe mu sve po spisku, posebno ovi iz Beograda.. A kad dođu izbori, Vučić uzme 65% glasova, prvi iza njega nazor ima 15%.. Jbt, fenomen..

E sad, može se pokrasti 5, 10 ili 20 %.. Al baš da se ukrade 50% na toliku populaciju, čisto sumnjam..
Zato sto od 100 000 koji ne vole Vucica na izbore izadje 5-10%, a onih 30 000 sto vole, izadju svi i glasaju.
Da ne pricamo i o autobusima iz BiH.

(ista stvar je i kod nas, vecina prijatelja i osoba koje znam pricjau kako je vlast losa ali od njih niko nikada nije izasao na izbore da glasa.
(cekaju da BOLJE padne s neba ili prije je bilo "Ceka da ga Angela Merkel pozove u Njemacku")
dr_Evil

#63019 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by dr_Evil »

axe22 wrote: 14/12/2023 10:16
Isner wrote: 14/12/2023 09:11 Nisam sreo dva srbina koji hvale Vučića, s kojim god pričaš na tu temu, jebe mu sve po spisku, posebno ovi iz Beograda.. A kad dođu izbori, Vučić uzme 65% glasova, prvi iza njega nazor ima 15%.. Jbt, fenomen..

Zato sto od 100 000 koji ne vole Vucica na izbore izadje 5-10%, a onih 30 000 sto vole, izadju svi i glasaju.
Da ne pricamo i o autobusima iz BiH.

(ista stvar je i kod nas, vecina prijatelja i osoba koje znam pricjau kako je vlast losa ali od njih niko nikada nije izasao na izbore da glasa.
(cekaju da BOLJE padne s neba ili prije je bilo "Ceka da ga Angela Merkel pozove u Njemacku")
Ko god gura pricu nema se za koga glasati, i svi su isti, taj ti je garant za rezimske stranke. Svugdje. Oni zive od toga da narod ne glasa.
skupljac_zeljeza

#63020 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by skupljac_zeljeza »

Znači ostaju sa njim i dalje ovi kreteni poput Marka Đurića, Vulina...i ostale plejade karikatura koje se mijenjaju na Pinku i Happiju.
Isner

#63021 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Isner »

Ja i dalje tvrdim da su Čanak, Jovanović, onaj Beli pa i Trifunović njegovi ljudi.. Čanak kad god se pojavi u medijima Vučić dobije 1000 glasova.. Može to biti slucajnost jednom ili nekoliko puta ali stalno, nema šanse.. Sve da neki od njih i ne radi to svjesno onda je korisni idiot...
Naravno, nakon izbora dobiju ili neku poziciju ili nešto privatizuju..

:run:
Peacean

#63022 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Peacean »

Sendvič čuda radi...
sime_cipol

#63023 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sime_cipol »

sajber87 wrote: 14/12/2023 08:19

A da sacekamo pa da vidimo ko zivi u iluzijama ti ili ja. Gruevskog tacija haradinaja djukanovica izetbegovica nema vise u vlasti, a kako ce mile zavrsiti samo se strpis a ne ocekujes da se sve desi za nekoliko dana jer je sve proces. Evo daj ti svoje misljenje pa da uporedimo iluzije za godinu dvije. Izbori u srbiji su za par dana vidjecemo na koji nacin ce vucic dobiti izbore a dobice ih
Znaci sve su zamijenili, osim Srba. Sviju su oslabili osim Srba. Kod sviju promjene, osim kod Srba. Samo se kod Srba nesto ceka i treba proces, kod drugih ide ili milom ili silom (Haradinaj sud) (Smitova intervencija).
Samo najavljujes, a nista se ne desava.
sajber87

#63024 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sajber87 »

sime_cipol wrote: 14/12/2023 11:36
sajber87 wrote: 14/12/2023 08:19
Znaci sve su zamijenili, osim Srba. Sviju su oslabili osim Srba. Kod sviju promjene, osim kod Srba. Samo se kod Srba nesto ceka i treba proces, kod drugih ide ili milom ili silom (Haradinaj sud) (Smitova intervencija).
Samo najavljujes, a nista se ne desava.
Da li mislis da je haradinaj bolji od kurtija i da li mislis da je kosovo jace sa haradinajem ili sa kurtijem garantujem da je to neuporedivo , ja i danas tvrdim kao i tada da je svaka smitova odluka dobra i da je ima za cilj rjesenje bosanskog cvora tako da ti ja za smita nisam sagovornik koji ce tvrditi da nije dobra. Za razliku od tebe ja tvrdim da dodik i vucic nisu dobri za srbe da je njihova politika uzrok problema na balkanu, ali da bi ih politicki sklonio moras prvo unistiti njihov izvor zivota mjesto sa kojeg hrane svoj nacionalizam na kojem zive i opstaju a to su njihovi pandani po kleptonacionalizmu na kosovu(taci haradinaj) u crnoj gori(djukanovic) u bosni( bakir i sda) tek kada toj nacionalistickoj vatri ukines kiseonik doci ce do njenog laganog gasenja. Mislis da se nista ne desava, od dolaska trojke(pada sda) nije prosla ni godina a dodik je pred sudom sa velikom vjerovatnocom da bude osudjen i politicki sklonjen( vjerujem da marfi i smit znaju vise) da ti je neko pricao prije godinu sumnjam da bi povjerovao. Na kraju i vucic je po meni svjestan da je mile na zalasku i da se kod nas sprema pa recimo veca kriza kojom moze doci do hajde najblaze recimo promjena. Ponovicu ti gruevski ruski igrac je sklonjen makedonija usla u nato, taci haradinaj sklonjeni , milo obavio zadatak ulaska i nato( za zivota zaduzio svakog gradjanina crne gore i svaka mu cast na tome) i postao je teret za samu crnu goru kao i kiseonik za srpsku naciinalisticku politiku, kulturno se povukao, sda i bakir su kopali rukama i nogama da ostanu, izborne manipulacuje brojanje glasova mediji poslanicka pijaca i opet su ih ameri pomnozili sa nulom jer su najvise zla nacinili upravo bosnjacima i bili anker srpske nacionalisticke politike u bosni. Sada je na redu mile vjerujem da su mu ameri povlacili recke sve vrijeme dok su ga pustali da orgija zadnjih 10 15 godina cime se kao putinov igrac sve dublje ukopavao i naplatice mu sa kamatom nemoj sumnjati u to.
U srbiji je krenulo sa srbijom ce zavrsiti
Last edited by sajber87 on 14/12/2023 12:25, edited 1 time in total.
sime_cipol

#63025 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sime_cipol »

Umjesto Vucica Dveri i Zavetnici
Umjesto Dodika SDS i kamarila. Hocemo se usrećiti :lol:
A Covic, on nije kleptoman, on je legitimni :lol: :D nije anker Dodiku u BiH :-)
Post Reply