+1 Tacno je i to.
Ali ja ovu kako god gledao i okretao, nije ono zastava Italije nego Madzarske, radi pruga, ne boja. Pruge u zastave Madzarske su duze, dok u zastave Italije su uze. Jedne idu vodoravno, od Madzarske, druge idu uspravno, od Italije.
+1 Tacno je i to.
zato što se zastava italije u ovakvim sitacijama ističe vertikalno, tj. onakva kakva i jeste pa zbog formata stijega tako ispada...
Ma hajde nek se malo cakula.breuer wrote: ↑11/12/2023 09:56zato što se zastava italije u ovakvim sitacijama ističe vertikalno, tj. onakva kakva i jeste pa zbog formata stijega tako ispada...

Vucic ce dobiti izbore ne zato sto ga vecinska srbija zeli nego sto je podredio sistem sebi i moze manipulisati rezultatima kako zeli, a to mu se tolerise jos ovaj put, nije bez razloga najavio da ce sljedeci izbori biti tek za 4 godine jer do sada je lrakticno imao izbore svaku godinu dvije. Ono sto dolazi sljedece je rjesavanje naseg pitanja i dejtonske ludacke kosulje jer ponovicu opet dejton produkuje samo sukobe. Mile nije nervozan bez razloga, zna on dobro sta sljeduje i da je on prvi u redu za odlazak nakon gruevskog tacija haradinaja djukanovica sda. Vucic je na kraju tog lanca jer srbija kad vise ne bude mogla izvoziti probleme okolini sto ce se uvijek svojski truditi okrenuce se silom prilika samoj sebi sto znamo kako obicno zavrsi. Vucic kad odradi posao zbog kojeg ga jos drze(tolerisu) izgubice vlast kao i iznad navedenizavrzlama wrote: ↑13/12/2023 16:57 Izborima svi dobijaju u srbiji pa i mi u BIH.
Vucicev sns uzima izbore na nivou republike,a na nivou bg se rezira tijesan rezultat,tako da pocinju preslagavanja koalicija i preletaca sto godi vucicu da zamajava zapad i kupuje vrijeme,ko fol ne mogu radit na normalizaciji sa kosovom,jer imam slozenu politicku situaciju u drzavi...dok opozicija ce glumiti da su pobjednici ali ih pokrali pa ne zele da prihvate rezultate izbora...krecu protesti i politicka i bezbjedonosna kriza u srbiji,cime dobija BIH jer stab nece imati puni kapacitat da gura dodika,jer ce biti zauzeti sami sobom...srbija ulazi u pred gradjanski sukob gdje je zlo krenulo ,tu ce se i zavrsiti...
Bacam pare na mišu jer ce ceda po starom dobrom običaju doci nasmrkan
U kakvim ti iluzijama zivissajber87 wrote: ↑13/12/2023 20:17Vucic ce dobiti izbore ne zato sto ga vecinska srbija zeli nego sto je podredio sistem sebi i moze manipulisati rezultatima kako zeli, a to mu se tolerise jos ovaj put, nije bez razloga najavio da ce sljedeci izbori biti tek za 4 godine jer do sada je lrakticno imao izbore svaku godinu dvije. Ono sto dolazi sljedece je rjesavanje naseg pitanja i dejtonske ludacke kosulje jer ponovicu opet dejton produkuje samo sukobe. Mile nije nervozan bez razloga, zna on dobro sta sljeduje i da je on prvi u redu za odlazak nakon gruevskog tacija haradinaja djukanovica sda. Vucic je na kraju tog lanca jer srbija kad vise ne bude mogla izvoziti probleme okolini sto ce se uvijek svojski truditi okrenuce se silom prilika samoj sebi sto znamo kako obicno zavrsi. Vucic kad odradi posao zbog kojeg ga jos drze(tolerisu) izgubice vlast kao i iznad navedenizavrzlama wrote: ↑13/12/2023 16:57 Izborima svi dobijaju u srbiji pa i mi u BIH.
Vucicev sns uzima izbore na nivou republike,a na nivou bg se rezira tijesan rezultat,tako da pocinju preslagavanja koalicija i preletaca sto godi vucicu da zamajava zapad i kupuje vrijeme,ko fol ne mogu radit na normalizaciji sa kosovom,jer imam slozenu politicku situaciju u drzavi...dok opozicija ce glumiti da su pobjednici ali ih pokrali pa ne zele da prihvate rezultate izbora...krecu protesti i politicka i bezbjedonosna kriza u srbiji,cime dobija BIH jer stab nece imati puni kapacitat da gura dodika,jer ce biti zauzeti sami sobom...srbija ulazi u pred gradjanski sukob gdje je zlo krenulo ,tu ce se i zavrsiti...
A da sacekamo pa da vidimo ko zivi u iluzijama ti ili ja. Gruevskog tacija haradinaja djukanovica izetbegovica nema vise u vlasti, a kako ce mile zavrsiti samo se strpis a ne ocekujes da se sve desi za nekoliko dana jer je sve proces. Evo daj ti svoje misljenje pa da uporedimo iluzije za godinu dvije. Izbori u srbiji su za par dana vidjecemo na koji nacin ce vucic dobiti izbore a dobice ihsime_cipol wrote: ↑13/12/2023 22:56U kakvim ti iluzijama zivissajber87 wrote: ↑13/12/2023 20:17Vucic ce dobiti izbore ne zato sto ga vecinska srbija zeli nego sto je podredio sistem sebi i moze manipulisati rezultatima kako zeli, a to mu se tolerise jos ovaj put, nije bez razloga najavio da ce sljedeci izbori biti tek za 4 godine jer do sada je lrakticno imao izbore svaku godinu dvije. Ono sto dolazi sljedece je rjesavanje naseg pitanja i dejtonske ludacke kosulje jer ponovicu opet dejton produkuje samo sukobe. Mile nije nervozan bez razloga, zna on dobro sta sljeduje i da je on prvi u redu za odlazak nakon gruevskog tacija haradinaja djukanovica sda. Vucic je na kraju tog lanca jer srbija kad vise ne bude mogla izvoziti probleme okolini sto ce se uvijek svojski truditi okrenuce se silom prilika samoj sebi sto znamo kako obicno zavrsi. Vucic kad odradi posao zbog kojeg ga jos drze(tolerisu) izgubice vlast kao i iznad navedenizavrzlama wrote: ↑13/12/2023 16:57 Izborima svi dobijaju u srbiji pa i mi u BIH.
Vucicev sns uzima izbore na nivou republike,a na nivou bg se rezira tijesan rezultat,tako da pocinju preslagavanja koalicija i preletaca sto godi vucicu da zamajava zapad i kupuje vrijeme,ko fol ne mogu radit na normalizaciji sa kosovom,jer imam slozenu politicku situaciju u drzavi...dok opozicija ce glumiti da su pobjednici ali ih pokrali pa ne zele da prihvate rezultate izbora...krecu protesti i politicka i bezbjedonosna kriza u srbiji,cime dobija BIH jer stab nece imati puni kapacitat da gura dodika,jer ce biti zauzeti sami sobom...srbija ulazi u pred gradjanski sukob gdje je zlo krenulo ,tu ce se i zavrsiti...![]()
Zato sto od 100 000 koji ne vole Vucica na izbore izadje 5-10%, a onih 30 000 sto vole, izadju svi i glasaju.Isner wrote: ↑14/12/2023 09:11 Nisam sreo dva srbina koji hvale Vučića, s kojim god pričaš na tu temu, jebe mu sve po spisku, posebno ovi iz Beograda.. A kad dođu izbori, Vučić uzme 65% glasova, prvi iza njega nazor ima 15%.. Jbt, fenomen..
E sad, može se pokrasti 5, 10 ili 20 %.. Al baš da se ukrade 50% na toliku populaciju, čisto sumnjam..
Ko god gura pricu nema se za koga glasati, i svi su isti, taj ti je garant za rezimske stranke. Svugdje. Oni zive od toga da narod ne glasa.axe22 wrote: ↑14/12/2023 10:16Zato sto od 100 000 koji ne vole Vucica na izbore izadje 5-10%, a onih 30 000 sto vole, izadju svi i glasaju.Isner wrote: ↑14/12/2023 09:11 Nisam sreo dva srbina koji hvale Vučića, s kojim god pričaš na tu temu, jebe mu sve po spisku, posebno ovi iz Beograda.. A kad dođu izbori, Vučić uzme 65% glasova, prvi iza njega nazor ima 15%.. Jbt, fenomen..
E sad, može se pokrasti 5, 10 ili 20 %.. Al baš da se ukrade 50% na toliku populaciju, čisto sumnjam..
Da ne pricamo i o autobusima iz BiH.
(ista stvar je i kod nas, vecina prijatelja i osoba koje znam pricjau kako je vlast losa ali od njih niko nikada nije izasao na izbore da glasa.
(cekaju da BOLJE padne s neba ili prije je bilo "Ceka da ga Angela Merkel pozove u Njemacku")
Znači ostaju sa njim i dalje ovi kreteni poput Marka Đurića, Vulina...i ostale plejade karikatura koje se mijenjaju na Pinku i Happiju.Isner wrote: ↑14/12/2023 09:11 Nisam sreo dva srbina koji hvale Vučića, s kojim god pričaš na tu temu, jebe mu sve po spisku, posebno ovi iz Beograda.. A kad dođu izbori, Vučić uzme 65% glasova, prvi iza njega nazor ima 15%.. Jbt, fenomen..
Znaci sve su zamijenili, osim Srba. Sviju su oslabili osim Srba. Kod sviju promjene, osim kod Srba. Samo se kod Srba nesto ceka i treba proces, kod drugih ide ili milom ili silom (Haradinaj sud) (Smitova intervencija).sajber87 wrote: ↑14/12/2023 08:19A da sacekamo pa da vidimo ko zivi u iluzijama ti ili ja. Gruevskog tacija haradinaja djukanovica izetbegovica nema vise u vlasti, a kako ce mile zavrsiti samo se strpis a ne ocekujes da se sve desi za nekoliko dana jer je sve proces. Evo daj ti svoje misljenje pa da uporedimo iluzije za godinu dvije. Izbori u srbiji su za par dana vidjecemo na koji nacin ce vucic dobiti izbore a dobice ihsime_cipol wrote: ↑13/12/2023 22:56U kakvim ti iluzijama zivissajber87 wrote: ↑13/12/2023 20:17
Vucic ce dobiti izbore ne zato sto ga vecinska srbija zeli nego sto je podredio sistem sebi i moze manipulisati rezultatima kako zeli, a to mu se tolerise jos ovaj put, nije bez razloga najavio da ce sljedeci izbori biti tek za 4 godine jer do sada je lrakticno imao izbore svaku godinu dvije. Ono sto dolazi sljedece je rjesavanje naseg pitanja i dejtonske ludacke kosulje jer ponovicu opet dejton produkuje samo sukobe. Mile nije nervozan bez razloga, zna on dobro sta sljeduje i da je on prvi u redu za odlazak nakon gruevskog tacija haradinaja djukanovica sda. Vucic je na kraju tog lanca jer srbija kad vise ne bude mogla izvoziti probleme okolini sto ce se uvijek svojski truditi okrenuce se silom prilika samoj sebi sto znamo kako obicno zavrsi. Vucic kad odradi posao zbog kojeg ga jos drze(tolerisu) izgubice vlast kao i iznad navedeni![]()
Da li mislis da je haradinaj bolji od kurtija i da li mislis da je kosovo jace sa haradinajem ili sa kurtijem garantujem da je to neuporedivo , ja i danas tvrdim kao i tada da je svaka smitova odluka dobra i da je ima za cilj rjesenje bosanskog cvora tako da ti ja za smita nisam sagovornik koji ce tvrditi da nije dobra. Za razliku od tebe ja tvrdim da dodik i vucic nisu dobri za srbe da je njihova politika uzrok problema na balkanu, ali da bi ih politicki sklonio moras prvo unistiti njihov izvor zivota mjesto sa kojeg hrane svoj nacionalizam na kojem zive i opstaju a to su njihovi pandani po kleptonacionalizmu na kosovu(taci haradinaj) u crnoj gori(djukanovic) u bosni( bakir i sda) tek kada toj nacionalistickoj vatri ukines kiseonik doci ce do njenog laganog gasenja. Mislis da se nista ne desava, od dolaska trojke(pada sda) nije prosla ni godina a dodik je pred sudom sa velikom vjerovatnocom da bude osudjen i politicki sklonjen( vjerujem da marfi i smit znaju vise) da ti je neko pricao prije godinu sumnjam da bi povjerovao. Na kraju i vucic je po meni svjestan da je mile na zalasku i da se kod nas sprema pa recimo veca kriza kojom moze doci do hajde najblaze recimo promjena. Ponovicu ti gruevski ruski igrac je sklonjen makedonija usla u nato, taci haradinaj sklonjeni , milo obavio zadatak ulaska i nato( za zivota zaduzio svakog gradjanina crne gore i svaka mu cast na tome) i postao je teret za samu crnu goru kao i kiseonik za srpsku naciinalisticku politiku, kulturno se povukao, sda i bakir su kopali rukama i nogama da ostanu, izborne manipulacuje brojanje glasova mediji poslanicka pijaca i opet su ih ameri pomnozili sa nulom jer su najvise zla nacinili upravo bosnjacima i bili anker srpske nacionalisticke politike u bosni. Sada je na redu mile vjerujem da su mu ameri povlacili recke sve vrijeme dok su ga pustali da orgija zadnjih 10 15 godina cime se kao putinov igrac sve dublje ukopavao i naplatice mu sa kamatom nemoj sumnjati u to.sime_cipol wrote: ↑14/12/2023 11:36Znaci sve su zamijenili, osim Srba. Sviju su oslabili osim Srba. Kod sviju promjene, osim kod Srba. Samo se kod Srba nesto ceka i treba proces, kod drugih ide ili milom ili silom (Haradinaj sud) (Smitova intervencija).sajber87 wrote: ↑14/12/2023 08:19A da sacekamo pa da vidimo ko zivi u iluzijama ti ili ja. Gruevskog tacija haradinaja djukanovica izetbegovica nema vise u vlasti, a kako ce mile zavrsiti samo se strpis a ne ocekujes da se sve desi za nekoliko dana jer je sve proces. Evo daj ti svoje misljenje pa da uporedimo iluzije za godinu dvije. Izbori u srbiji su za par dana vidjecemo na koji nacin ce vucic dobiti izbore a dobice ih
Samo najavljujes, a nista se ne desava.