Čuj 5 puta? Ja bi ga već na drugom failed pokušaju izbris'o iz librarija.
Sjećam se da si hvalio Firewatch ovde, pa sam ga uzeo na zadnjem il' predzadnjem sale-u za neku siću. Izgleda lijepo.
Moderator: Benq
Čuj 5 puta? Ja bi ga već na drugom failed pokušaju izbris'o iz librarija.
Izbaci ga vani i reci mu da se ne vraca bez novog monitora
InsalahBosnian Dragon1 wrote: ↑13/12/2023 17:23 @Chmoljo najavili su nam novi engine za ETS2 i ATS , mnogo napredniju grafiku svasta nesta, tako da nadogradjuj racunar obavezno![]()
![]()
Starfield is getting city maps, new ways to travel, FSR 3, and more features in 2024
Insalah, samo govori insalahBosnian Dragon1 wrote: ↑13/12/2023 21:32 @Chmoljo da vidis sta su sve odradili u 1.49 Ets2 ovaj zadnji update, sad je fakat ljepota igrat
Borderlands je specifican serijal, i dosta zavisi od licnog ukusa hoce li ti sjesti ili nece. Ne moras istrazivati ako ne zelis, mozes ganjati samo glavne misije i ostalo staviti na ignore, ali onda smanji tezinu jer ce ti borbe biti teze zbog manje XP. Probaj sa drugim likom i vidi hoce li ti vise odgovarati, neprijatelji u kasnijem dijelu igre postanu interesatniji. Ako ti i dalje ne bude zabavan, nemoj dalje igrati, zivot je prekratak da ga trosis na igre u kojima ne uzivas.Kuvet wrote: ↑13/12/2023 21:26 Igram ovaj Borderlands 2. Nikako mi nije sjeo, inace je ovo prvi Borderlands sa kojim se srecem. Nekako pusto, protivnici nista posebno. Mislio sam da cu se zabaviti, ali nista od toga. Takodjer sam mislio da je to neka linearna prica, bez bauljanja okolo, ali sam se zajebao. Far Cry crtani. Nemam vise vremena da istrazujem toliko.![]()
geralt wrote: ↑13/12/2023 21:49Borderlands je specifican serijal, i dosta zavisi od licnog ukusa hoce li ti sjesti ili nece. Ne moras istrazivati ako ne zelis, mozes ganjati samo glavne misije i ostalo staviti na ignore, ali onda smanji tezinu jer ce ti borbe biti teze zbog manje XP. Probaj sa drugim likom i vidi hoce li ti vise odgovarati, neprijatelji u kasnijem dijelu igre postanu interesatniji. Ako ti i dalje ne bude zabavan, nemoj dalje igrati, zivot je prekratak da ga trosis na igre u kojima ne uzivas.Kuvet wrote: ↑13/12/2023 21:26 Igram ovaj Borderlands 2. Nikako mi nije sjeo, inace je ovo prvi Borderlands sa kojim se srecem. Nekako pusto, protivnici nista posebno. Mislio sam da cu se zabaviti, ali nista od toga. Takodjer sam mislio da je to neka linearna prica, bez bauljanja okolo, ali sam se zajebao. Far Cry crtani. Nemam vise vremena da istrazujem toliko.![]()
Reci mikiju da si strašno razočaran, al' da se može iskupit' ako ti da 1440p za tu cijenu.Chmoljo wrote: ↑14/12/2023 14:51 Nazalost, miki je prodo onaj AOC sto mi je fera nahvalio i pita moze li ovo?
https://olx.ba/artikal/48652197
Eni tots?
@ferratilis
@Tito_i_Partija
@Averus
?
Garant je cenzurisana rijec. Probaj sa razmakom ili tackama izmedju slova.Tito_i_Partija wrote: ↑14/12/2023 15:06 Ja sam počeo Firewatch sinoć, stig'o odigrat' možda sat vremena. Pravo lijepa igra.![]()
Na Epicu ove sedmice dijele nekoliko ekspanzija za D.e.sti.ny 2 u jednom paketu, a base igra je već neko vrijeme džaba. Iako sada nemam vremena, uzeo sam pa možda nekad odigram. Moj bratić je potrošio hiljade sati na nju, mislim da je i danas igra.
Epic navodno ovog praznika namjerava dat' ukupno 17 igara, što je najviše dosad. Biće nekih ponavljanja, al' i kapitalaca.
Takođe su pokrenuli i svoj Winter Sale sa najvećim popustom dosad. Kupon za 33% popust ako uzmeš nešto što je preko određene cifre u regionalnoj valuti, za Kanadu je to npr. $20.99. A taj kupon je "stacking" sa svim drugim popustima, što je fenomenalno i dovodi do "historic lows" za mnoge igre. Možeš uzet' i nekoliko igara u cart, i ako je ukupna cijena preko te određene cifre, dobiješ -33% na sve zajedno. Mislio sam nabavit' Days Gone i Horizon Zero Dawn u paketu, izašlo bi me možda 10 dolara po igri.
Ne volim Epic, al' ovaj deal je strašno dobar.
EDIT: what the fuck, što mi forum ne dozvoljava da napišem ime igre? @Chmoljo ?
Tito_i_Partija wrote: ↑14/12/2023 15:13Reci mikiju da si strašno razočaran, al' da se može iskupit' ako ti da 1440p za tu cijenu.Chmoljo wrote: ↑14/12/2023 14:51 Nazalost, miki je prodo onaj AOC sto mi je fera nahvalio i pita moze li ovo?
Eni tots?
@ferratilis
@Tito_i_Partija
@Averus
?![]()
Ovo je jedini covjek na yt kojem vjerujem kad su monitoru u pitanju, on kaze da je solidan. Samo mislim da su boje za nijansu slabije nego na AOC-u, ali za tvoje potrebe bi bio solidan. Ali opet ne znam, jer nisam ga licno koristio, a i sam sam kupovao monitore nakon citanja dobrih recenzija pa se ispostavilo da postoje neki problemi koje niko nije naveo.Chmoljo wrote: ↑14/12/2023 14:51 Nazalost, miki je prodo onaj AOC sto mi je fera nahvalio i pita moze li ovo?
Eni tots?
@ferratilis
@Tito_i_Partija
@Averus
?
Koliki je popust?Chmoljo wrote: ↑14/12/2023 15:16Tito_i_Partija wrote: ↑14/12/2023 15:13Reci mikiju da si strašno razočaran, al' da se može iskupit' ako ti da 1440p za tu cijenu.Chmoljo wrote: ↑14/12/2023 14:51 Nazalost, miki je prodo onaj AOC sto mi je fera nahvalio i pita moze li ovo?
Eni tots?
@ferratilis
@Tito_i_Partija
@Averus
?![]()
![]()
Ma necu 1440 jer mi onda treba i ovamo sve skuplje ici. Full hd je meni vise nego ok.
I reko mi je da moze popust na onu cijenu.
Neg kakav je vama onaj monitor?