Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zomri wrote: ↑11/12/2023 19:15
Jao gdje se njega sjeti
Isao sam provjeriti jos jenalive and well. Citao sam mu blog na livejournal, tad je jos zivio u Japanu. Cool lik bas bas.
Ma malo danas pregledao listu Quietusovih najboljih reizdanja, pa naletim na ovo:
Između ostalih tu je i ova Momusova pjesma. CD/Vinyl izdanje je samo, ali neki su na Tidalu i Spotifyu napravili playliste sa većinom
pjesama na kompilaciji. Odlična je!
zomri wrote: ↑11/12/2023 19:15
Jao gdje se njega sjeti
Isao sam provjeriti jos jenalive and well. Citao sam mu blog na livejournal, tad je jos zivio u Japanu. Cool lik bas bas.
Ma malo danas pregledao listu Quietusovih najboljih reizdanja, pa naletim na ovo:
Između ostalih tu je i ova Momusova pjesma. CD/Vinyl izdanje je samo, ali neki su na Tidalu i Spotifyu napravili playliste sa većinom
pjesama na kompilaciji. Odlična je!
ma da to je ta relacija melody maker, quietus, ilm. nekad davno je bio aktivan na potonjem, dok sam i ja bio redovan sad kad sam ga se sjetio možda nabacim neku od tih listi