Da im nije previse naroda otislo u NLB zbog G-Pay?
Salu na stranu, hoce li ostavljat m-karticu sad?
Moderator: anex
Da im nije previse naroda otislo u NLB zbog G-Pay?
Poštovani,
Jel važi ovo i za RS? Ne vidim obavijest na https://www.unicreditbank-bl.ba/bhs/sta ... .html#home
da, vazi- ima,upravo na homepage, kad otvoris taj link, opcije su sa ili bez polise osguranjastarboy018 wrote: ↑11/12/2023 20:41Jel važi ovo i za RS? Ne vidim obavijest na https://www.unicreditbank-bl.ba/bhs/sta ... .html#home
Nisi ogranicen na 60 KM, koliko je vec sad, da moras kucati pin. Mozes ga koristiti u cijelom svijetu, ne samo kod nas. Itd itd
Takodjer je sa m-karticom bilo upitno hoce li proc transakcija, ili ces se obrukat na kasi.rida1976 wrote: ↑11/12/2023 21:24Nisi ogranicen na 60 KM, koliko je vec sad, da moras kucati pin. Mozes ga koristiti u cijelom svijetu, ne samo kod nas. Itd itd
Vjv ce se kartice moci ubaciti i u satove koje ima GP pa ces moci placati i sa satom.
Uglavnom nije za poredjenje.
Ili jeste ako poredis Teslu i Golfa 1
Ja sam mobitelom plaćao iznose puno veće od 60 maraka, kako u Bosni i Hercegovini tako i u npr. Hrvatskoj i Španjolskoj, tako da pojma nemam o kojim ograničenjima pričašrida1976 wrote: ↑11/12/2023 21:24Nisi ogranicen na 60 KM, koliko je vec sad, da moras kucati pin. Mozes ga koristiti u cijelom svijetu, ne samo kod nas. Itd itd
Vjv ce se kartice moci ubaciti i u satove koje ima GP pa ces moci placati i sa satom.
Limiti se podesavaju u m-ba. ALi nisi mogao placati preko google play koristeci mba aplikaciju u svijetuJohnnyS wrote: ↑11/12/2023 21:53Ja sam mobitelom plaćao iznose puno veće od 60 maraka, kako u Bosni i Hercegovini tako i u npr. Hrvatskoj i Španjolskoj, tako da pojma nemam o kojim ograničenjima pričašrida1976 wrote: ↑11/12/2023 21:24Nisi ogranicen na 60 KM, koliko je vec sad, da moras kucati pin. Mozes ga koristiti u cijelom svijetu, ne samo kod nas. Itd itd
vanjki wrote: ↑12/12/2023 08:41Limiti se podesavaju u m-ba. ALi nisi mogao placati preko google play koristeci mba aplikaciju u svijetuJohnnyS wrote: ↑11/12/2023 21:53Ja sam mobitelom plaćao iznose puno veće od 60 maraka, kako u Bosni i Hercegovini tako i u npr. Hrvatskoj i Španjolskoj, tako da pojma nemam o kojim ograničenjima pričašrida1976 wrote: ↑11/12/2023 21:24
Nisi ogranicen na 60 KM, koliko je vec sad, da moras kucati pin. Mozes ga koristiti u cijelom svijetu, ne samo kod nas. Itd itd
Google Pay ide i za online plaćanja. Tako ne moraš unositi svaki put podatke sa kartice.

Pa ne moram ni sad unositi podatke kartice, samo cvv broj. Neka. Google playa, nema ništa protivdzenanalic22 wrote: ↑12/12/2023 09:34Google Pay ide i za online plaćanja. Tako ne moraš unositi svaki put podatke sa kartice.
Evo, na primjer, na stranici DM-a u HR možeš online platiti preko Google Paya, a postoji i mnoštvo drugih stranica.
Također, Google Pay se možeš koristiti i na satu.
U nekim državama, u Google Wallet je moguće pohraniti i osobnu iskaznicu i vozačku dozvolu![]()
https://play.google.com/store/apps/deta ... lletnfcrelDel_Boy1 wrote: ↑12/12/2023 16:57 Neki dan ja kupovao ključ za windows 11 i kao opcije za plaćanje nije bilo paypal-a, ali jeste G-pay. Odaberem njega kao opciju i uredno platim iako nemam google novčanik i banka nije podržavala google pay, ali sam imao dodanu karticu na google play jer sam kupovao neke aplikacije.
Edit:
Evo sada pokušao dodati karticu u google novčanik i prošlo je sve do dijela gdje mi kažu da pozovem banku da potvrde moj identitet ili mi daju neki kod koji unesem u aplikaciju valjda.
Odustao sam, haj reko sačekat ću do tog 15.12.
Da-Chesterfield- wrote: ↑12/12/2023 18:03https://play.google.com/store/apps/deta ... lletnfcrelDel_Boy1 wrote: ↑12/12/2023 16:57 Neki dan ja kupovao ključ za windows 11 i kao opcije za plaćanje nije bilo paypal-a, ali jeste G-pay. Odaberem njega kao opciju i uredno platim iako nemam google novčanik i banka nije podržavala google pay, ali sam imao dodanu karticu na google play jer sam kupovao neke aplikacije.
Edit:
Evo sada pokušao dodati karticu u google novčanik i prošlo je sve do dijela gdje mi kažu da pozovem banku da potvrde moj identitet ili mi daju neki kod koji unesem u aplikaciju valjda.
Odustao sam, haj reko sačekat ću do tog 15.12.
Je li ova aplikacija?