Nije odvano ovako ovdje bilo
0° a ne pada snijeg vec kisa
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Zar se ta kontrola proklizavanja ne meRe iskljuciti kod aVdije?Qwerty1234 wrote: ↑10/12/2023 14:39 Imam piklic ispod kuce od 20 ak metata svega ali je nagib nerealan, i onda izlazim na glavnu na ravnicu.
To je jedan od razloga zasto je avadija zimi izvan garaze, garaza je na glavnoj ali zimi je tu sestrin klicko.
Izlazio sam uz taj piklic sa seidicijem i audijem i po puno vecem i dubljem snjegu, nikad se lampica proklizavanja upalila nije.
Danas avdija na pola puta upali lampicu na sekundu….izasao sam bez problema ali sigurno nikad teze.
Dokaz kako je jebena podloga ispod![]()
Ima ima, drzis dugmence dugo i to je to, ali sem bas dubokog snjega nema potrebe.NediM17 wrote: ↑10/12/2023 14:47Zar se ta kontrola proklizavanja ne meRe iskljuciti kod aVdije?Qwerty1234 wrote: ↑10/12/2023 14:39 Imam piklic ispod kuce od 20 ak metata svega ali je nagib nerealan, i onda izlazim na glavnu na ravnicu.
To je jedan od razloga zasto je avadija zimi izvan garaze, garaza je na glavnoj ali zimi je tu sestrin klicko.
Izlazio sam uz taj piklic sa seidicijem i audijem i po puno vecem i dubljem snjegu, nikad se lampica proklizavanja upalila nije.
Danas avdija na pola puta upali lampicu na sekundu….izasao sam bez problema ali sigurno nikad teze.
Dokaz kako je jebena podloga ispod![]()
U ovakvim situacijama kod japanske zvijeri to ide na off.
Na sediciju sam je gasio redovno, al su na njemu bile 195 65 15 conti gume, ovde su 17ke, 225 i nexenke, dobre su ali je conti conti…